Yeşeren Umutlar

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Locked
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor sırıtarak:

*Dua et de bunu Algénia duymasın, yüreği ağzına geldi.*

dedi.Halen sevinci altındaydı zihin okumuş olmanın.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElessarTelemnar »

Elessar ne diyecegini sasirmisti oncelikle Agzimdan "fisilti" ciktimi diye kendi kendini sorguladi ardindanda Yasli adama bakti bi sure tuhaf tuhaf.
"Druidmi,.... ben....." oylece kala kalmisti
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor sırıtarak devamını dinledi.

*Hayır Elessar, fısıltı demedin.Sanırım baş ağrın sayesinde zayıfsın, düşüncelerinin tamamını dinleyebiliyorum.İstemli ya da istemsiz olarak duyuyorum bütün düşüncelerini.Druid olma meselene gelince, sanırım biraz benliğini araştırman gerekiyor.*
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

"Elessar'ın bir druid olabileceğini tahmin bile edemzdim. gerçi cebindeki o garip otların isimlerini ben bile bilmiyordum. Doğa ile içli dışlı olduğu belli burdan ama yine de ilginç." dedi Safir.
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Elessar'in kafasi cok karismisti ve hala ne olup bittigini israrla anlamak istemiyordu.
Huor benligini arastirmalisin diyordu ama ne arastirmaliydi.Tum gecmisini biliyordu hayatinda bir druidle bile karsilasmamis sadece adilarini duymus hatta var olup olmadiklarini bile bilmiyordu.
"Kartal ile olan bagim benim druid oldugumu gosterirmi, ama hayir pekala bu bir buyu olabilir.Iyide bu buyuyu kim yaparki , peki ben bu kartali nerden buldum, ama bulmadimki satin aldim.Yasli bi adamdan kucukken bir pazarda...." dusunceleri icinde kaybolmus gibiydi.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor Elessar'a bakarak:

*Algénia'yı düşün, hayal et, kafanı boşalt ve yalnızca buna yoğunlaştır, yalnızca Algénia'ya.*

Böylece geçmişini öğrenebilirdi belki de.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

"Elessar geçmişini sonradan da keşfedebilir. şu anda önemli olan Revende ne olduğu. Sonuçta orası Algenianın ülkesi. Algenia neden kendi ülkesinde neler olduğunu merak etmiyor ben hala bunu anlamamaktayım zaten." dedi Safir.
"Reven'de olan olay yıllar önce Hostan'a olan olayın bir tekrarı. Ne derler bilirsiniz tarihin her sayfası aslında bir nakarattır" dedi Heres.
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Huor fazla uzun surmeyecegini ve bunu yapmalari gerektigini soylemisti sert bir sekilde safir'e ardindanda elessar'a donmustu.
Elessar ise uor'un teklifini kabul etmisti.
"Suanda Fuji bizle olsaydi onun ignelerine ihtiyacim var gibi" dedi icinden huor'a duyacagini umit ederek.
Ardindan Algéniayi ilk gordugu ani duslemeye basladi Sadece onu hissetmeye ondan baska birsey gormemeye calisiyordu.

Huor Elessar bi sure konsantre olduktan sonra yanina oturdu.Doga yakininda ve minnä ile beraber olmasi yetenegini odaklama imkani sunmustu ona ve yavas yavas vucudunun elessarinkiyle butunlestigini hisseder gibi oldu

Etraf cok kalabalik ve hava oldukca gunesliydi.Burasi da neresi diye dusunuyordu.Hic birseyi kontrol edemiyordu.Bacaklari kendi kendine hareket eder beynine itaat etmiyordu.Gozleri ise istedigi tarafi degil o gozlerinin istedigi tarafi goruyordu.Ne oldugunu anlamaya calisir durumdaydi.Sanki boyu kuculmustu yanindakiler ona gulumseyen gozlerle bakiyorlardi ve kimisi eliyle basini oksuyordu.Hic bir sey hissetmiyor sadece gorebiliyordu.Bi ara kalabalik bir insan gurubunu adeta yarar gibi gecti ve karsisinda bir tezgah duruyordu tezgahin uzerinde bir kafes vardi kafese baktigindaysa .
Cok sasirmis saskinliktan ne yapacagini bilemez hale geldi bianda kafeste elessar'in kartali vardi.Inanamiyordu huor Elessarin gencliginde onun vucudunda onun hayatini yasiyordu.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Algenia göldeki yansımasına bakıp dalmıştı. Ondan konuşulanlarla ilgilenmiyordu. Deru, Lydronk, Thereon ve Mikael bir gölgelik bir yer bulmuşlardı ve dinleniyorlardı. Minna, Huor ve Elessar'ın başındaydı. Safir Heres ile konuşuyordu.
"Bu konuda tam olarak nelere biliyorsun, Heres?" diye sordu Safir.
"Tek bildiğim Gulthar'ın ittifak kurmak için orman elflerine ve Misat'a kartallar aracılığyla mesaj iletmesiydi. Galiba Polantese saldırmayı planlıyordu."
"Kızı Algeniayı kurtarmak için olabilir." diye fikir yürüttü Safir.
"Ama kızının kaçtığı haberini yüksek elf kralı da aldı. Ama işler biraz daha karışmıştı."
"Nasıl karışmıştı?" diyes ordu Safir.
"Par-tesa'nın ölüm haberi geldi ve Esten'in bir müridinin Misattatki Hikker tapınağına bağlı bir büyücü olduğunu öğrendiler. Bu Misat'la aralarında bazı sorunlara yol açtı."
"Bu olay Kerrher'in işine gelmiştir. Yüksek elflerden çekinirdi bildiğim kadarıyla." dedi Safir.
"Kerrher'in ölümüne pek üzülmüyor gibisin, Safiel. Yine de sana babalık yapmıştı. Ona da babalık dediyse."
"Kerrher yakın zamanda öldü. ne çabuk haber buraya kadar geldi?" diye şaşırdı Safir.
"Ağaçlar bugünlerde çok dedikodu yapıyor." dedi Heres gülümseyerek.
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Elessar Algéniayi dusunmeye devam ederken bir anda Agacla yasadigi macerayi gozunun onune getirmis ve dusunceleri yine bulaniklasmisti.Buda Huor'un Elessardan kopmasina sebep olmustu.Elessar Gozlerini acmis ve hemen dikelmisti Fisiltilar yok gibiydi bir an cevresine bakti yaninda Minnä ve Huor vardi. Huor sirilsiklam bir sekilde terlemis ve asiri bitkin duruyordu.Ardindan sole kisaca digerlerine bakti herkes bir kose secmis kendine kendisiyle ilgileniyordu.Safirse yasli adamla muhabbet halindeydi.
Huor : "Elessar sanirim sana yardimci olabilicegim....."
araya hemen Minnä girmis ve
Minnä :"..... Evet ama biraz dinlendikten sonra bir ilk icin beynini fazla zorladin " dedi gulumseyerek huor'a
Elessarsa kendini azda olsa rahatlamis hissediyordu.Cifte tesekkur edip biraz yuruyecegini soyledi.ve ardindan biraz dolasatiktan sonra Safirle yasli adamin yanina geldi ve yanlarinda diz coktu.
"Eeee ne yapiyoruz"dedi safir'e bakarak
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

"Algenianın babası Gulthar Polantese saldırmak için bir ordu hazırlamış ama Misattaki birinin Estenin müridi çıkıp deniz elflerinin lideri Par-tesanın ölümünden sorumlu olması sebebiyle Misatla aralarında anlaşmazlık çıkmış. Aslında hem orman elfleri hem de Misattan yardım talep etmişti Gulthar. Ama şimdilik Revende daha büyük bir karışıklık var. Aslında bir felaket." diye açıkladı Safir.
"Bir ölüm kapısı açılmış. Aynen Hostan'da olduğu gibi. Amaçları aslında Esten'in bu diyarla olan iletişimni engellemekti. Ama unuttular ki bir tanrıyla oyun oynanmaz. Esten de Reven bir ölüm kapısı açmış. Burtha salonlarına açılan kapı. Orası kapanmazsa bu yüksek elflerinin sonu olur. Revnde bize ihtiyaçalrı var. Huor oraya gitmeliyiz." dedi Safir aceleyle.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

" Gerrfer! "
Omzunu dürttü. Büyücü uzun süre uyuyamamıştı anlaşılan, önemsemedi Teemieri.
" Ã?ocuğu kaldır. O tarafa gidiyoruz, ölüm kapısına. "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

"Zaten hiç uyumadım ki." dedi Gerrfer homurdanarak kalkarken.
"Bari bir iki bir şey atıştırıp öyle yola devam etseydik." dedi sonra.
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

"Olaylar nekadarda pesisira geliyor boyle kahrolasi su yolculuktada bikere birseyi acele etmeden yapabilsek keske" dedi ve ardindan esyalarini toplamak uzere kulubenin biraz ilerisinde ilk oraya geldiklerinde kuruldugu yere gidiyordu. Giderken arkasina donerek
"Iyi ozaman ben esyalarimi toplamaya basliyorum" dedi. Biandanda sevinmisti olaylarin boyle hizli gelismesi bi sureliginede olsa Safirle arasindaki gergin tansiyonu dusurmustu.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

Safir Elessar'ın peşinden gitti. "Bak Elessar. Orda Revende çok ürkütücü şeylerle karşılaşabiliriz ve orda Algenia'yı delirtecek şeyler olabilir. Bu bakımdan ona dikkatli olmalısın. Sana güveniyor. Onu ne pahasına olursa olsun koruyacağına inanıyorum." dedi ve uzaklaştı.
Algenia hala gölün kenarındaydı.
Locked