Yeşeren Umutlar

Baştan aşağı kendi özgün hikayelerinizi yazmak için…
Locked
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Teemieri, çocukta bıçak olup olmadığına baktı. Ağlıyordu?
" Artık korkma! Esten, bizi gönderdi. Merak etme. "
Büyücü çocuğa karşı davranışını eleştiricek mi diye, sertçe baktı. Teemieri'nin gözleri etrafı hızlıca aramaya başladı. Kavga izleri. Ã?ocuk onları tuzağa mı düşürücekti, herhangi bir büyü yoktu. Olsa hemen hissederdi, zaten. Karanlık gücün ona bahsettiği sayısız meziyetten biri de, büyüsezmesiydi.
Sadece çocuklara böylesine nazik davranırdı. Estenin emirleri zaten ölümü yüceltmiyormuydu. Hepimiz ölücez, bu çocuk bile. Ama bu çocuk daha genç ve iyi ilerde güçlü bir silah olabilirdi. Onu eğitebilirim, ölümden korkuyor ve sevebilir.

" Ölüm hakkında öğrenmen gereken çok şey olucak. Ben, Teemieri. " Sonra gerrfer'i gösterdi, kendini tanıtmasını ona bıraktı.
"Ã?ocuğu aldık şimdi onu nereye götüreceğiz?" diye sordu Gerrfer.
" Diğer çocukları bulucaz. "
" Senin adın ne, çocuk? "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor sırıtmaya başlamıştı.Az önce iki kişinin kuzen olduğunu açıklamıştı.Fakat birisi Safkan Elf, diğeri ise safkan bir insandı.Ya da değil miydi?Aslında ne olduğunu o da bilmiyordu ya!

Huor yeniden Algénia'ya dönerek:

*Bu bir eşşek şakası falan değil.Eğer şaka olsaydı Lydronk bunu sezerdi.Fakat o bile sezemedi, ya da öyle bir şey olmadığı için sezmemiştir.Olamaz mı?Siz kuzensiniz.Anlayın bunu.*

Ardından Safiel'e dönerken:

*Bak Safir, anlaman lazım, senin annen Algénia'nın annesinin kardeşi.*
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ElessarTelemnar »

Elessar bian araya girip girmemekte tereddut ettikten sonra
"Huor biz bile bunu kabul etmekte zorlanirken onlardan biranda bunu beklemek biraz bencillik olur ikiside zamanla ya bunu kabullenecek yada reddedecekler.Ama suan onumuzde daha buyuk bir sorun var Eger bu dediklerin dogruysa ne yapicagiz ? Ilizyon ile halledilebilecek mi sence?"
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

"Biri bu durumdan oldukça memnun olmuş gibi." dedi Elessar'a bakarak Safir.
"Madem annem bir yüksek elftiki buna hala inanamıyorum. O halde beni de aralarına kabul etmek zorundalar." diye de devam etti.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor sırıtarak Lyd'e baktı.

*Halledebilirsin değil mi küçük dostum, eğer aralarında şu pembe miydi, yok yok yeşil, o ejderlerden yoksa.*
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

"Sakın Lydronk. Kimse beni başka bir şeye çevirmeyecek. Kimsem öyle olucağım. Yüksek elflere hesap vermek durumunda değilim. Olayların bu hale gelmesi benim suçum değil. kimse ailesinin günahlarının cezasını çekmek zorunda değil. Ben de öyle..." dedi Safir sert bir sesle.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor sırıtarak baktı Safiel'e.

*Adamlar da seni mahkemeye çıkaracaklardı zaten.*

-Freddie Mercury
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

"Aslinda safir hakli bencede sonucta bu olayda onun hicbir sucu yok" dedi huor'a bakarak
ardindan bir hisimla safir'e dondu ve birkac adim atarak yanina yaklasti
"Bak Safir senin bu alayci ve sacma sapan tavirlarindan biktim anlatabiliyormuyum her olayda bi sekilde bana pay cikarmayi biraksan cok iyi edersin aksi halde sonuclarina katlanirsin..."dedi
Cok sinirlenmis ve buyucunun bu tavirlarina artik katlanamiyordu.
Lydronk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lydronk »

"Kimden isteyeceğini biliyorsun, Huor! Grenka'yı bile bir kere kandırmıştım, hatırlatayım! Hem Safiel, boşver, ne olacak. Emin ol bir gobline dönüşmekten kat kat daha iyi. Yani, yüksek elfle akraba olduğundan değil, bir elfe dönüşmerk ne kadar kötü olabilir, Hikker aşkına!" dedi Lydronk, yeteneklerini kullanamamak iyi olmazdı onun için.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

"Konu kapandığına göre rahat bir uyku uyumak istiyorum." dedi Safir ve bir ağaç kenarına yaslandı.
Elessar'a dik dik bakmayı ihmal etmiyordu. İlk saldıran o olursa bu kendini savunma demek olacaktı ki safir de en güçlü ölümcül büyülerinden birini kullanabilecekti. Hevesle Elessar'ın ona saldırmasını ebkliyordu. Bu sayede o haklı olarak kendini savunacaktı. Ve bir dertten daha kurturmuş olacaktı.
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

"Ne uyumasindan bahsediyorsun sen yola devam etmeliyiz" ardindan alayci ifadelerle devam etti "eger safir bey'in dusundugu gibi gidersek hergun 1saat yurur butun gun uyuruz" dedi ve bir kahkaha patlatti.
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

"Ben bir büyücüyüm. Doğruya doğru günde senden daha hızlı yorulurum. hem kabul etmeseler de thereon ve mikael at üzerinde değil yürüyerek geliyorlar onların da dinlenmesi lazım gelir. Hem bu benim kararım değildi. Huor lider. Senin demenle değil, o ne derse ona uymalıyız." dedi Safir.
ElessarTelemnar
Kullanıcı
Kullanıcı

Elessar cok cabuk sinirlenen ama bir okadarda cabuk sakinlesen bir yapiya sahipti.ve sesi hemen hemen normale donmustu.Safirin yanina gitti
"Kusura bakma sozlerine biraz sinirlendim ve ani bir cikis yaptim, tabiki eger yorgunsaniz dinlenmelisiniz ama benim tek istegim birazdaha hizli ilerleyebilmek icimde garip bir his var, kotu bir his"
catboy
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by catboy »

"Benim de öyle. Kuzey taraflarında bir karanlık büyüyor. Esten bir şeyler planlıyor. Ã?abuk olmamız lazım. Bir saat dinlenelim. Sonra hemen yola çıkalım o halde." dedi Safir.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Ormanın içine doğru daha da yürümüştü. Sinirinden delirmişti. Sakin olmak için uygun bir yer seçti ve bir ağaca yaslandı. Huor'a yaptığı şeyi kendisine yaptı. Ağaca dokundu bir şeyler mırıldandı ve sonra kovuğa girdi. Aniden de açığı kapattı. Ağacın içinde huzur doluydu. şuan kimseyle konuşacak bir durumu yoktu. Ã?ünkü kuzen olduğu söylenen bir büyücü vardı ve de insandı! Aklından geçirdi. "Benim kuzenim olsaydı beni iki kez satmazdı. En azından aramızda iletişim için bir bağ olurdu.". Katlanamıyordu. Uyumalıydı. Grubun yola çıkacağı zamanı hissedebilirdi ve uyuyordu. Bekliyordu...
Locked