Yeşeren Umutlar
Huor sırıtarak,
*Kabus konusunda emin olmasam da, çöl kısmı tehlikeli geldi.*
Ardından durdu.
*Yoo, eğlenceli olabilirdi aslında.*
*Kabus konusunda emin olmasam da, çöl kısmı tehlikeli geldi.*
Ardından durdu.
*Yoo, eğlenceli olabilirdi aslında.*
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Sevecen bir kahkaha attı Lydronk, bir prensten bu kadar şakadan anlyan biri olmasını beklemiyordu: "Merak etme, kabus konusunda yakında emin olursun, ben ne kadar yakında düşüncelerimin kontrol edildiğini düşünürsem! Hem çöle gelince. Sana katılıyorum. Bir çöl insana ne yapabilir ki? Halbuki cehennem öyle mi?"
Huor gülümseyerek:
*Minnä'sız geçen her gün zaten cehennemdi.Sen beni Minnä'msız bir yere koy, cehennemden beter olur.*
Minnä başını öne eğdi.
*Minnä'sız geçen her gün zaten cehennemdi.Sen beni Minnä'msız bir yere koy, cehennemden beter olur.*
Minnä başını öne eğdi.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Huor gülümseyerek yaralarına baktı.Elessar sayesinde eser yoktu.
*Ã?ıkabiliriz.*
*Ã?ıkabiliriz.*
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
"Evet çıkabiliriz. Ben de hazırım." dedi ve Elessar'ın kulağına fısıldayarak "Cesaretine hayranım Elessar. En başından beri seninle farklı bir bağımız vardı. Bende hissediyordum. Ya sen? Benimde karşılıksız olmadığımı biliyorsun. Umarım yanılmamışımdır." son söylediğini gülümseyerek söylemişti ve Elessar bir kere daha şaşırmıştı. Ã?ünkü anlamıştı...
Elessar ve Algenai yanyanaydı. Aralarında birşey konuşuyorlardı. Safir yanlarına gitmek istedi; ama yapamadı.
Thereon ve Mikael'in yanına gitti: "Bakın. Bundan sonra daha dikkatli olmamız gerekiyor. O yüzden bir süre şakalaşmadan ciddi olmaya çalışsanız çok iyi olur." diye uyardı.
"Beni yanlış anlamayın. Sadece başınıza bir şey gelmesinden korkuyorum." diye de ekledi.
Thereon ve Mikael'in yanına gitti: "Bakın. Bundan sonra daha dikkatli olmamız gerekiyor. O yüzden bir süre şakalaşmadan ciddi olmaya çalışsanız çok iyi olur." diye uyardı.
"Beni yanlış anlamayın. Sadece başınıza bir şey gelmesinden korkuyorum." diye de ekledi.
Huor Safir'e hafif sitemli bir bakış battı.
*Hayır, dilediğiniz kadar şakacı olabilirsiniz, özellikle sen Lydronk, sana verilen görevi unuttun mu?Ne demişti Par-Tesa?*
Hatırlamıştı ve anlamıştı Safir.
*Hayır, dilediğiniz kadar şakacı olabilirsiniz, özellikle sen Lydronk, sana verilen görevi unuttun mu?Ne demişti Par-Tesa?*
Hatırlamıştı ve anlamıştı Safir.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

Elessar saskinliktan ne yapacagini bilemez haldeydi ve adeta havalarda ucuyordu. Birkac dakikalik soktan sonra kelimelerini ancak secebilmisti.
"Aslinda bilmiyor sadece umuyordum leydim..."dedi gozlerinin icine bakarak Algenia'nin
"Ama bunu duymak daha baska birsey" dedi ve bir an Algénia'nin elini tutup dudaklarina goturdu ufak bir opucuk kondurduktan sonra nazikce geri birakti gozlerinin icine bakiyordu bir an bile ayirmamisti kensininkini onunkilerden.
Algénia adamin gozlerinde mutlulugun o yerinde duramayan kipirtisinin buyusune kapilmisti.
"Aslinda bilmiyor sadece umuyordum leydim..."dedi gozlerinin icine bakarak Algenia'nin
"Ama bunu duymak daha baska birsey" dedi ve bir an Algénia'nin elini tutup dudaklarina goturdu ufak bir opucuk kondurduktan sonra nazikce geri birakti gozlerinin icine bakiyordu bir an bile ayirmamisti kensininkini onunkilerden.
Algénia adamin gozlerinde mutlulugun o yerinde duramayan kipirtisinin buyusune kapilmisti.
Last edited by ElessarTelemnar on Tue Apr 29, 2008 2:09 am, edited 1 time in total.
Huor düşünceli bir şekilde Safir'e baktı.
*Ne dersin, Minnä bizi ardarda 2 kez ışınlayabilir, her seferinde 3 yahut 4 km öteye ışınlasa, sen de biraz ışınlasan?Mümkün mü böyle bir şey?*
*Ne dersin, Minnä bizi ardarda 2 kez ışınlayabilir, her seferinde 3 yahut 4 km öteye ışınlasa, sen de biraz ışınlasan?Mümkün mü böyle bir şey?*
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
ElessarTelemnar
- Kullanıcı

Cok fazla yurumemislerdiki yeniden kamp kurmak icin durmuslardi.Yavas ilerlemekten hoslanmiyordu ama bugun onun huzurunu hicbirsey bozamazdi.
Huor'u desteklercesine bakti ve
"Aslinda bilmiyorum ama olanakliysa Aksam olmadan birkac saat daha yol alabilirsek cok daha iyi olur suana kadar fazla yol katettigimiz soylenemez..." ardindan cocuklara bakti ve ufak bir gulumsemeyle devam etti "Hemde kucuk dostlarimizida fazla yormamis oluruz"
Huor'u desteklercesine bakti ve
"Aslinda bilmiyorum ama olanakliysa Aksam olmadan birkac saat daha yol alabilirsek cok daha iyi olur suana kadar fazla yol katettigimiz soylenemez..." ardindan cocuklara bakti ve ufak bir gulumsemeyle devam etti "Hemde kucuk dostlarimizida fazla yormamis oluruz"
Huor'un bir anda aklında şimşekler çakmıştı.Aniden ayağa kalktı.Yüzünde gülümsemeden eser yoktu.Sinirlenmişti.Hemen duraksadı.Bağıra bağıra:
*LANET OLSUN!BEN BUNU NASIL DÃ?şÃƒ?NEMEDİM!*
Minnä hemen Huor'a döndü, bir süre durdu ve o da aynı şekilde şoka uğradı.
*Hemen kampı durduruyoruz!*
Huor nasıl açıklayacağını bilemiyordu.Hemen yüksek bir yere çıkarak gruba döndü.
*Safir, bunu sana şimdi ve bu şekilde söylemek istemezdim.Fakat çok aniden farkettim durumun vahimiyetini.*
Yutkundu.
*Safir, senin annen Algénia'nın teyzesi oluyor.Fakat baban bir insandı, insan ile Elf evlenmişti.Bu yüzden tarikat senin Elf kanını sildi.*
Alnındaki terleri silerken:
*Algénia senin kuzenin, fakat sende hiç Elf kanı yok.Mesele bu.Fakat çok üzgünüm, senden nefret ediyor yüksek Elf'ler.O yüzden gitmemizi durdurmak zorunda kaldım.Gidersek, Algénia ile birlikte görülürsen, öldürülürsün.*
Sonra yere inerken:
*Bunu sana şimdi ve bu şekilde söylemek istemezdim.Söylememem lazımdı.Fakat görevimi yerine getiremeyerek söylüyorum, çünkü asıl görevim senin ve bütün grubun sağlığı.Ayrıca Elf prensi oluyorsun sen.*
Ardından düşünceli bir şekilde:
*Lyronk, en güçlü büyücüler, Yüksek Elf'lerdeler.Bu yüzden öyle sağlam bir ilizyon büyüsü yapmalısın ki, kimse ama kimse Safir'i tanımamalı.*
*LANET OLSUN!BEN BUNU NASIL DÃ?şÃƒ?NEMEDİM!*
Minnä hemen Huor'a döndü, bir süre durdu ve o da aynı şekilde şoka uğradı.
*Hemen kampı durduruyoruz!*
Huor nasıl açıklayacağını bilemiyordu.Hemen yüksek bir yere çıkarak gruba döndü.
*Safir, bunu sana şimdi ve bu şekilde söylemek istemezdim.Fakat çok aniden farkettim durumun vahimiyetini.*
Yutkundu.
*Safir, senin annen Algénia'nın teyzesi oluyor.Fakat baban bir insandı, insan ile Elf evlenmişti.Bu yüzden tarikat senin Elf kanını sildi.*
Alnındaki terleri silerken:
*Algénia senin kuzenin, fakat sende hiç Elf kanı yok.Mesele bu.Fakat çok üzgünüm, senden nefret ediyor yüksek Elf'ler.O yüzden gitmemizi durdurmak zorunda kaldım.Gidersek, Algénia ile birlikte görülürsen, öldürülürsün.*
Sonra yere inerken:
*Bunu sana şimdi ve bu şekilde söylemek istemezdim.Söylememem lazımdı.Fakat görevimi yerine getiremeyerek söylüyorum, çünkü asıl görevim senin ve bütün grubun sağlığı.Ayrıca Elf prensi oluyorsun sen.*
Ardından düşünceli bir şekilde:
*Lyronk, en güçlü büyücüler, Yüksek Elf'lerdeler.Bu yüzden öyle sağlam bir ilizyon büyüsü yapmalısın ki, kimse ama kimse Safir'i tanımamalı.*
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury