Arena - D&D ...(muhabbet)
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
Mark
- Kullanıcı

Tamam, öyleyse. 5 ft (X5Y13) e ilerleyip, meele attack yapıcam.Sadece istisna olarak sadece 5 ft yüürüyerek düşmandan uzaklaşmak serbest ama başka yürümemek kaydıyla.
şu anki pozisyondan benim anladığım böyle.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Ara görevler arenaya göre daha zor ve level da atlatmıyor. Verdiği ganimetler de çok fazla değil. Mesela Edmond'a giden ganimet level 2 den 3 e geçerken ki ganimetten fazla değil.
Ã?neri-> Yan görevlerde ölen karakterler ölmüş olmasın, görevde başarısız sayılsın.
Üstüste yan görev yapmayı önlemek için de yan görevlere giriş ücreti olsun.
Mesela; Giriş ücreti: 250 gold. Ganimet: 3000 gold.
Sadece öneri tabi, özellikle seviye ilerlemişken yan görevlerden birinde kellenin gitmesini istemem
Ã?neri-> Yan görevlerde ölen karakterler ölmüş olmasın, görevde başarısız sayılsın.
Üstüste yan görev yapmayı önlemek için de yan görevlere giriş ücreti olsun.
Mesela; Giriş ücreti: 250 gold. Ganimet: 3000 gold.
Sadece öneri tabi, özellikle seviye ilerlemişken yan görevlerden birinde kellenin gitmesini istemem
Been there. Seen that. Got the scars.
.
Liero & Alenthas, size oyun koydum baygınken oynayabilirsiniz.
Artemis, ara görev üst üste oynanamıyor zaten, sadece 1er kere. Görev zor diyorsun ama bilmem ki bence... Yani kendi kalsmanından düşük rakiplerle çarpışıyorsun, şu goblinler, orklar o kadar nası sorun oldu şaştım kaldım vallahi! İsteyen yanına gp nin yarısını verip kendi levelinde istediği sınıftan paralı asker alabilir; savaşçı kendini iyileştirsin, vs diye rahip, büyücü alabilir, ya da büyücü, kendisini korusun diye savaşçı alabilir mesela. Üstelik isteğe bağlı, istemeyen (Tersyuz’un yaptığı gibi) katılmıyor. Bir de yarı yolda cayıp haritadan sağ çıkılabiliyor. Bir de arkadaşlar anlaşabilip toplu girseniz görevlere daha zevkli ve hatta yeni oyun açtım “astral piyango” görüleceği gibi başka başka avantajlar var. Neyse yine de bundan sonra zorluk derecesini ayarlamaya çalışacam, biliyorsunuz henüz Beta aşamasındayız, zamanla rayına oturacak hepsi.
.
Liero & Alenthas, size oyun koydum baygınken oynayabilirsiniz.
Artemis, ara görev üst üste oynanamıyor zaten, sadece 1er kere. Görev zor diyorsun ama bilmem ki bence... Yani kendi kalsmanından düşük rakiplerle çarpışıyorsun, şu goblinler, orklar o kadar nası sorun oldu şaştım kaldım vallahi! İsteyen yanına gp nin yarısını verip kendi levelinde istediği sınıftan paralı asker alabilir; savaşçı kendini iyileştirsin, vs diye rahip, büyücü alabilir, ya da büyücü, kendisini korusun diye savaşçı alabilir mesela. Üstelik isteğe bağlı, istemeyen (Tersyuz’un yaptığı gibi) katılmıyor. Bir de yarı yolda cayıp haritadan sağ çıkılabiliyor. Bir de arkadaşlar anlaşabilip toplu girseniz görevlere daha zevkli ve hatta yeni oyun açtım “astral piyango” görüleceği gibi başka başka avantajlar var. Neyse yine de bundan sonra zorluk derecesini ayarlamaya çalışacam, biliyorsunuz henüz Beta aşamasındayız, zamanla rayına oturacak hepsi.
.
Haydaaa :S Tersyuz, kaç kaç dedin, ben kaçmam
Bir de nasıl kazandım ya
Ben ölmeyi bekliyordum ya, neyse, bir dahakine artık 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Bir de ara görevlerde artık bilmece bulmaca, çeşitli tuzaklar, entrikalar vs başlıyor gittikçe dozajı artan bir şekilde. Sadece savaş değil, vs de olacak :schemes: Ã?rneğin Alchemist Lab görevine basit bir iki tuzak koyuyorum ilk etapta. Sadece kaba kuvvet değil skiller de çalıştırılacak, icabında hoplama zıplama uçma yüzme sürünme tırsma vs :schemes: değişik senaryolar bekliyor sizi.
Dwaxer:
Challenge Rating hesapları sorunludur, iyi hesaplanamadığı zaman oyuncuların ölmesine ya da savaşı çok kolay kazanmasına yol açar.
Ara Görev – Haydut Kampı'nda 10 adet goblin var. 1/3 CR'den hesaplanınca CR:4'e çıkar.
CR:4 demek 4.seviye ideal bir grubun karşılaşacağı düşman demektir.
(İdeal grup: Savaşçı, Rahip, Büyücü, Hırsız)
Buraya giren grup 3 kişiden oluşuyor ve seviyeleri 2. Bu savaşı kazanabilmeleri için ya yüksek statları olması lazım ya da seviyelerinin üzerinde büyülü eşyaları olması lazım.
CR hesaplamaları için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsin.
http://www.wizards.com/default.asp?x=dnd/dnd/20010320b
Challenge Rating hesapları sorunludur, iyi hesaplanamadığı zaman oyuncuların ölmesine ya da savaşı çok kolay kazanmasına yol açar.
Ara Görev – Haydut Kampı'nda 10 adet goblin var. 1/3 CR'den hesaplanınca CR:4'e çıkar.
CR:4 demek 4.seviye ideal bir grubun karşılaşacağı düşman demektir.
(İdeal grup: Savaşçı, Rahip, Büyücü, Hırsız)
Buraya giren grup 3 kişiden oluşuyor ve seviyeleri 2. Bu savaşı kazanabilmeleri için ya yüksek statları olması lazım ya da seviyelerinin üzerinde büyülü eşyaları olması lazım.
CR hesaplamaları için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsin.
http://www.wizards.com/default.asp?x=dnd/dnd/20010320b
.
Liero & Alenthas, hiç amiral battı oynamış mıydınız? :schemes: O haritada tamamen rastgele dağılmış 40 adet enerji var. şansına üstünden geçerseniz sizin oluyor, her noktaya basabilirsiniz, ancak geçtiğiniz yerden bir daha geçmenin faydası olmayacağını herhalde tahmin edersiniz. Yaralı bedeni sıfırn üzerinde HP ye ulaşan olursa uyandıracağım.
.
Liero & Alenthas, hiç amiral battı oynamış mıydınız? :schemes: O haritada tamamen rastgele dağılmış 40 adet enerji var. şansına üstünden geçerseniz sizin oluyor, her noktaya basabilirsiniz, ancak geçtiğiniz yerden bir daha geçmenin faydası olmayacağını herhalde tahmin edersiniz. Yaralı bedeni sıfırn üzerinde HP ye ulaşan olursa uyandıracağım.
.