Arena - D&D ...(muhabbet)
.
Illyra, unutmuşum pardon!
Edmond, Dodge featinde anladığım kadarıyla bir rakip seçip “şu kişiye ben dodge uygularım” diyorsun (saçma geliyor bana da) o rakip sana saldırdığında Acne +1 ekliyoz. Ama sadece bir kişi ve sıra sendeyken seçtiğin kişiyi değiştirebiliyosun. Bence saçma bir kural, olmuşken AC:+1 olmalıydı basitçe ama ben buraya ingilizcesini koyim bi de siz bakın tercüme hatası yapabilirim: Benefit: During your action, you designate an opponent and receive a +1 dodge bonus to Armor Class against attacks from that opponent. You can select a new opponent on any action.
Eğer sen seçim yapmazsan, ben öncelikle en güçlü rakibine karşı Dodge yapmış kabul edeceğim seni, eşitse ilk saldıranı, ancak tabii sıra sendeyken rakip seçebilirsin.
Senin atak, dmg değerlerini de editleyeyim o zaman, sen de kendi dosyalarında düzeltirsin.
Tersyuz, “Scorching ray” da nedir? Touch atak mı?
.
Illyra, unutmuşum pardon!
Edmond, Dodge featinde anladığım kadarıyla bir rakip seçip “şu kişiye ben dodge uygularım” diyorsun (saçma geliyor bana da) o rakip sana saldırdığında Acne +1 ekliyoz. Ama sadece bir kişi ve sıra sendeyken seçtiğin kişiyi değiştirebiliyosun. Bence saçma bir kural, olmuşken AC:+1 olmalıydı basitçe ama ben buraya ingilizcesini koyim bi de siz bakın tercüme hatası yapabilirim: Benefit: During your action, you designate an opponent and receive a +1 dodge bonus to Armor Class against attacks from that opponent. You can select a new opponent on any action.
Eğer sen seçim yapmazsan, ben öncelikle en güçlü rakibine karşı Dodge yapmış kabul edeceğim seni, eşitse ilk saldıranı, ancak tabii sıra sendeyken rakip seçebilirsin.
Senin atak, dmg değerlerini de editleyeyim o zaman, sen de kendi dosyalarında düzeltirsin.
.
Bence mantıklı bir kural. Bir kaç kişiye karşı dövüşürken bir kişiyi seçiyorsun ve ondan gelecek hamlelere odaklanıyorsun. Ona karşı daha dikkatli savaşıyorsun, onun hamlelerinden kaçınıyorsun. İstediğin zaman da başka bir kişiye odaklanabilirsin.dwaxer wrote:.
Illyra, unutmuşum pardon!![]()
.
Tabi sen arena da bize kıyak yapıp her düşmana karşı +1 AC verebilirsin
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Sen kendin intihar ettin bence. :schemes:AlenthasLeasess wrote:Dwaxer katilim olacaksın
şimdi bana aşağıdaki hareketi bir açıklayabilir misin? Illyra'nın artistik dövüşlerine mi heveslendin?
4 kişinin arasından kaçmaya kalktığında, üstelik bir de 5 ve 9 un da arasından geçecek "mişsin" toplam kaç tane Attack of Opportunity yiyeceksin hesap ettin mi? :schemes:AlenthasLeasess wrote:Kerdox çok kötü bir şekilde yaralanmıştı ve eğer bir şeyler yapmazsa öleceğini biliyordu. Bir şekilde kaçması gerekiyordu... Koşarak sağındaki gobline (Goblin 2) omuz attıp ve bir dönüş yaparak sağındaki gobline (Goblin 10) baltasını geçirecekti. Ve son olarak da koşturarak arkadaşlarına yaklaştı (X7 / Y12) ve sonra iki goblinin arasından geçerek (Goblin 5 ve Goblin 9) güvenli bir yere geldiğini umdu.
.