Neyse, sanırım durumu kısaca toparlamaya çalışacağım, lütfen bir şey yazmayın
Ölüme Öıkan Hayat [Eleştiri ve Sohbet]
Ya millet siz ne yaptınız ya, ben oraya öldürün dediysem dalgasına yazdım onu, işleri niye bu kadar kızıştırıyorsunuz
Of of of
Sanırım çok da zor olmayacak, aklıma bir taktik geliyor, 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Bu arada beyler, ben size batıya gideceğim dedim ve Silverymoon da zaten batımızdaydı, yani geçerken uğradık, o konuda hata yapmamış olmam lazım
Silverymoon nerden çıktı diye sormayın 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Sanırım Mark ve Dwaxer biraz aksattılar olayı
Özellikle Mark, Esen yanlızlıktan tüydü ortalara, bir de, esen şimdi ne yazmayı planlıyorsun?Açıkçası seninle ilgili en ufak bir şey gelmiyor aklıma.Ne yapsam ters düşüyor 
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Yaa, bi rahat yok kardeşim! şöyle kırk yılda bir kahvaltıda adam tavşan yiyecek üşüştü herkes.
Wes_Dex, tam üç kere "yahni" demişsin; Huufet yahni pişirmedi ki, ateşte ızgara yaptı. "Izgara et kokusu" yapman lazım o bölümü. :schemes:
Bu kuş kadınlar hakkında bilgi için kaynak var mı arkadaşlar? Hiç bilgim yok bu konuda.
Wes_Dex, tam üç kere "yahni" demişsin; Huufet yahni pişirmedi ki, ateşte ızgara yaptı. "Izgara et kokusu" yapman lazım o bölümü. :schemes:
Bu kuş kadınlar hakkında bilgi için kaynak var mı arkadaşlar? Hiç bilgim yok bu konuda.
dwaxer sen Artemis Entreri ile nehir kenarında yalnız değilmisin. Benim bildiğim Wes_Dex öbür grupla birlikteydi o yüzden kendi kampında yahni yapılıyor olabilir. ( tabi ben yanlış okumadıysam ) bu arada kanatlı halkı
Güç kalıtları adlı kitaptan bilgi alabilirsin. Ama ben sana yinede bilgi nitelikte bir şeyler bulmaya çalışacağım. Ã?ncelikle görüntüsünü ve özelliklerini yazabilirim.

gerçi kanatlarım kuzgun renginde unutmayın.
Özellik olarak
Yer yüzünden çok yukarda büyüyle şekillenmiş bir dağın eteklerinde krulmuş bir şehirde yaşarlar. ayaklarını kullananlara yerlek diyorlar. Kibirli ve güvenilmezdirler. Hayatları boyunca sadece bir kişiyle birleşirler. Bir tek kişiyyle evlenirler (yahut yatarlar diyim ) Çok eskiden büyü yapabilme yeteneğine sahip olmalarına rağmen bü büyü yeteneği ellerinden alınmış. Ã?ünkü o zamanlar dünyada kıyametin kopmasına neden olanlar biriside kanatlı halktan birisiymiş. Bu yüzden ellerinden büyüyü alan insan soyundan olan büyücüleri pek sevmezler ve onlardan korkarlar. şimdilik bu kadar.
Güç kalıtları adlı kitaptan bilgi alabilirsin. Ama ben sana yinede bilgi nitelikte bir şeyler bulmaya çalışacağım. Ã?ncelikle görüntüsünü ve özelliklerini yazabilirim.

gerçi kanatlarım kuzgun renginde unutmayın.
Özellik olarak
Yer yüzünden çok yukarda büyüyle şekillenmiş bir dağın eteklerinde krulmuş bir şehirde yaşarlar. ayaklarını kullananlara yerlek diyorlar. Kibirli ve güvenilmezdirler. Hayatları boyunca sadece bir kişiyle birleşirler. Bir tek kişiyyle evlenirler (yahut yatarlar diyim ) Çok eskiden büyü yapabilme yeteneğine sahip olmalarına rağmen bü büyü yeteneği ellerinden alınmış. Ã?ünkü o zamanlar dünyada kıyametin kopmasına neden olanlar biriside kanatlı halktan birisiymiş. Bu yüzden ellerinden büyüyü alan insan soyundan olan büyücüleri pek sevmezler ve onlardan korkarlar. şimdilik bu kadar.
Çok güzel bir halkmış gerçekten. :schemes: Keşke Magnus 50 ya da 70 yaş daha genç olsaymış...
Bak buraya yazıyorum: Köylü çocuğu Huufet kesin aşık olur bu kuzgun kıza. Yazık; üstelik kölelikten yeni kurtulmuş beş parasız köylü çocuğunun prenslerle rekabet etmesi gerekiyor. Gerçi gönül bu, nereye "konacağı" belli olmaz. :plotting: Bak ben de kendi kendime ne senaryolar uyduruyorum burada yaa.
Bak buraya yazıyorum: Köylü çocuğu Huufet kesin aşık olur bu kuzgun kıza. Yazık; üstelik kölelikten yeni kurtulmuş beş parasız köylü çocuğunun prenslerle rekabet etmesi gerekiyor. Gerçi gönül bu, nereye "konacağı" belli olmaz. :plotting: Bak ben de kendi kendime ne senaryolar uyduruyorum burada yaa.
yahni nasıl aklıma gelmis
pardon ya düzeltiyim simdi onu ben...
Savasın rüya olması gercekten iyi oldu.Karsımda dev bir büyücü vardı en son ve beni öldürdü
bu sefer herhangi bir sehire özellikle cevredekilere girmeyecegim benimle dısarda biri bekleyebilir.Aksam ama hepinize yiyecek getirebilirim sehirden.
Savasın rüya olması gercekten iyi oldu.Karsımda dev bir büyücü vardı en son ve beni öldürdü