oren alt admin yani söylediğin sınıfa o da dahil (tabii senin açından)
ama bence herkesin her istediğini, saygı çerçevesinde söylemeye hakkı vardır
unutmayalım ki malovan da diğer adminler de bu sitenin kullanıcıları
işleri sadece kenarda oturup upload yapmak veya belli organizasyonlar düzenlemek değil
her konuda fikirlerini belirtebilirler yani ve belirtmelilerdir
malovanın da orenin de yazdığı yazı düşüncelerimize tercüman olmuş, çok teşekkür ederim
ketçap sen bu dediğini kötü bir niyetle söylemedin, bunu biliyorum, siz bunun gibi ipsiz sapsız tartışmalarla keyfinizi bozmayın biz bunları sustururuz havası taşıyor mesajın,
fakat bir sitenin admini, o sitede huzur bozan biri varsa duruma müdahale edebilir ve etmelidir,
asıl bu konuya el atmazsa bir sorun var demektir
bu benim görüşüm tabii
sana hak verdiğim ve vermediğim bazı konular var pyros,öncelikle şu kadarını bilmeni istiyorum,site adminlerinin karar mekanizması içinde en son ve en otoriter yetkililerdir ve önce kullanıcılar sonra moderatörler sonra alt adminler en sonda adminler ortaya çıkmalıdır bence,eğer benim yeterli olmadığım bir konuda moderatörler de yetersiz olursa ve alt adminlerde yetersiz olursa o zaman adminlere sıra gelsin diyorum. yani bu tarz olaylar hakkında böyle olsun,örneğin hırsız loncasında maskın görüşlerini bildirmemesi tabi ki olmaz,oda düşüncelerini belirtecektir,buna karşı değilim sadece manga gibi kullanıcılar bir hakaretvari mesaj atarsa bunlara cevap veripte onlarla muhatap olmasınlar diyorum.ben ve diğer üyeler veya diğer moderatörler yeterince cevap verebiliriz,en azından sen pyros,sen manganın yazısını okur okumaz gereken tepkiyi ortaya koymadınmı veya raini veya ben koymadık mı?ben sadece bu kullanıcının gelipte siteyi provoke edebilecek bu sözlerine adminler cevap yazarsa emeline ulaşabileceği gibi bir korkuyla adminlerin cevap yazmamasını istedim o kadar....eğer bizlerin cevapları manga adlı kullanıcıyı tatmin etmediğini düşünürlerse işte o zaman adminler devreye girsin,ama manganın mesajına 6. mesajı gandalf göndermiş ve işin acı bir yanı manga mesajını attıktan sonra verilen cevaplara karşı bir cevap dahi vermedi,bu işten de rahatsız oldum işin açıkcası,manga geliyor bir mesaj atıyor,insanları sinirlendiriyor ve daha sonrada tenezzül edipte kendine verilen cevaplara karşı cevap yazmıyor,bir iki cevap yazsa yine adminler kendi görüşlerini belirtsin,bunada kabul,ama adam geldi bir şeyler yazdı ve adminlerin vaktinden çalmayı başardı,bu bile onun için bir kazanç olabilir ama bizim için bir kayıptır.
herkes elinden gelen şekilde sitemizi güzelliştirmeye çalışıyor,mesela sen pyros,kendi müziklerini siteye gönderiyorsun ve bundan hiç bir menfaatin yok,sadece gönlünün zenginliklerini bizlerle paylaşıyorsun ve böyle bir insanla aynı sitenin üyesi olabilmek bile benim için ayrı bir gurur kaynağı
ama şuda bir gerçekki bu sitenin güzelleşmesinde başrolde adminler var,ve ben onların vakitlerini bu tarz kullanıcılar için lüzumsuz bir şekilde kullanılmasına karşıyım...umarım derdimi anlatabilmişimdir

yoksa sizler ne demek istediğimi anlayabilirsiniz ama ben anlatabilirsem

Beklenen son gerçekleşti,ve ketchup bitti...