Kara Gül Hakkında Bilgi Ve Yorumlar
Yeni olayı anlayana kadar canım çıktı.Hele hele yeni birisi olduğunu anlamak benim için felaket oldu
Zaten az evvel bir şiir kitabı bitirdim.Sen de güzel yazmışsın zati.Adam gibi betimlemeleri atladım.Ama sonunda yeni birisi olduğunu anlamanın verdiği gururla dolaşıyorum diyarda
(yandaki kutucuğa yazmışsın, geç farkettim
)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Aynen ya, bana da yardım eden bir menajerim var, ancak o olaylardan ziyade isim biliyor, kültürlü bir arkadaş 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Bu arada yeni bölüm yine güzeldi.Hele hele 1 yıl sonraya gitmen güzel olmuş.JK rowling gibi geçmemişsin 
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Alenthas
- Forum Yöneticisi
Valla Harry Potter'ı hiç okumadığım için bilemiyeceğim
Açıklarsan ne yaptığımı anlayabilirim (ben anlamadım da çünkü
)
Bu arada zaman konusu biraz karışık aslında, Alènthas'ın başından geçenler daha önceden olmuş olaylar. Diğer elemanların başına gelenlerse şimdiki zamanmış gibi anlattım ama onlar biraz geleceğe kaçıyor. Yani onların hikâyesi günlük olarak gelişecekken Alènthas'ın başından geçenleri atlayarak anlatacağım. Açıklamak gerekirse Jerenek, ArÃÂse ve Kerdox'un başından geçenlerle Alènthas'ın başından geçenlerin zamanı aynı değil
İşleri biraz karıştırıyor ama çok uzun bir süre boyunca sadece Alènthas'ın başından geçenleri anlatmak istemedim...
Bu arada zaman konusu biraz karışık aslında, Alènthas'ın başından geçenler daha önceden olmuş olaylar. Diğer elemanların başına gelenlerse şimdiki zamanmış gibi anlattım ama onlar biraz geleceğe kaçıyor. Yani onların hikâyesi günlük olarak gelişecekken Alènthas'ın başından geçenleri atlayarak anlatacağım. Açıklamak gerekirse Jerenek, ArÃÂse ve Kerdox'un başından geçenlerle Alènthas'ın başından geçenlerin zamanı aynı değil