Neler İzliyoruz
Neler İzliyoruz
Arkadaşlar televizyon programlarının giderek basitleştiğini düşündüğüm günümüzde, biz FRPWorld üyeleri boş zamanlarımızda neler izleyerek vakit geçiriyoruz?
-Fac fortia et patere-
-
Dragon_Knight
- Kullanıcı

-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

cnbc-e bağımlısıyım... bunun dışında eurosport'ta snooker, discovery'de özellikle brainiac programı, national geographic'te inşaat programları, sinek TV ve müzik kanallarını izlerim.
Evet ben bir televizyon manyagıyım
Evet ben bir televizyon manyagıyım
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

Kaliteli ve bazı komik dizileri izliyorum.Yeni çıkan gençlik dizilerini sevmiyorum.Kavak yelleri vs. dizileri sevmem.
Hayatımda bir an bile, herhangi bir müzik kanalını açıp dinlemişliğim yoktur.
Cnbc-e dizilerini nedense seyretmiyorum.Sevmem diyemem, ama izlemiyorum.
Ama bu dizilerin dışında bilgisayar oynuyorum
Hayatımda bir an bile, herhangi bir müzik kanalını açıp dinlemişliğim yoktur.
Cnbc-e dizilerini nedense seyretmiyorum.Sevmem diyemem, ama izlemiyorum.
Ama bu dizilerin dışında bilgisayar oynuyorum
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Bugünlerde Atv'de çıkan Karayılan'la Elveda Rumeli'yi izliyorum, tabi Karayılan'a daha çok öncelik var 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Televizyon yapımlarını televizyondan takip edemiyorum çünkü televizyonum yok. Ayrıca olduğu zaman bile (memlekete gittiğim zaman) pek televizyonla alakalı olmuyorum.
Yerli kanalların izlenmeye değer birşeyi kalmadı bence film desen reklamsız kesintisiz izlemek istiyor insanlar. Yerli dizileri zaten pek nadir beğeniyorum. Ya pembe dizi havasında ya da bir yabancı dizinin kopyası olarak geliyorlar. Haber bültenleri desen artık tarafsız değiller.
böyle işte benim durum...
- How I Met Your Mother
Big Bang Theory
Bleach
Star Wars Clone Wars (Tv Series)
Yerli kanalların izlenmeye değer birşeyi kalmadı bence film desen reklamsız kesintisiz izlemek istiyor insanlar. Yerli dizileri zaten pek nadir beğeniyorum. Ya pembe dizi havasında ya da bir yabancı dizinin kopyası olarak geliyorlar. Haber bültenleri desen artık tarafsız değiller.
böyle işte benim durum...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
-
Possessed
- Site Çizeri
Re: Neler İzliyoruz
Arkadaşımız bu iletiyi 2007'de atmış, şu anda 2009'dayız ve her şey daha da kötüye kaymış görünüyor. Okan Bayülgen'in çok güzel bir benzetmesi vardı, KingoDisko izleyenler bilir: İnsanın iki temel içgüdüsü vardır; biri yemek yemek diğeri ise üremek. Türk televizyonculuğu da bu kadar temele inip bayağılaştı, şu anda televizyonda ya evlenme/arkadaşlık/eş programları ya da yeme/içme programları varBarzini wrote:Arkadaşlar televizyon programlarının giderek basitleştiğini düşündüğüm günümüzde, biz FRPWorld üyeleri boş zamanlarımızda neler izleyerek vakit geçiriyoruz?
Ben yurtta kalıyorum ve televizyon bizim odada biz uyanık olduğumuz sürece açıktır. Müzik dinleyeceğimiz zaman bile sadece televizyonun sesini kısarız
Ha bir diziden bahsetmek isterim; Fox kanalında Arka Sıradakiler diye bir dizi var, biz bayıldık o diziye. Bir okuldaki serseri tipleri falan konu alıyor, öyküsü çok güzel bence. Birçok Türk dizisine on basar. Onu da izleriz oda arkadaşımla.
Televizyon dışında geniş bir anime arşivim var, açar açar izlerim
I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

Heroes
Lost
Battlestar Galactica
Uğur Dündar la star haber
ayrıca tenisi de yakından takip ederim.. Roland Garros da yaklaşıyor, "Vamos Rafa!" diyoruz
Lost
Battlestar Galactica
Uğur Dündar la star haber
ayrıca tenisi de yakından takip ederim.. Roland Garros da yaklaşıyor, "Vamos Rafa!" diyoruz
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Bende dizi takip etme alışkanlığı yok malesef. Takip etcem dediğim diziyi ard arda max. 3 hafta izleyebiliyorum. İzlersemde discovery channel izliyom. Özellikle inanılmaz kurtuluş efsanedir.
Ancak sıksık radyo dinlerim ders çalışırken fln. 94,9 AÃ?IK RADYO tavsiye ederim. süperdir ancak sadece istanbula yayın yapmakta. İstanbul dışı için web sitesinden takip edilebiliyor.
Ancak sıksık radyo dinlerim ders çalışırken fln. 94,9 AÃ?IK RADYO tavsiye ederim. süperdir ancak sadece istanbula yayın yapmakta. İstanbul dışı için web sitesinden takip edilebiliyor.