OYUN AÖIYORUM GELMEK İSTEYEN ARKADAşLAR BUYURSUN
Abilerim ablalarım, anneannem vefat ettiği için bir süre buralara bakamadım, ama yazılanları şimdi okudum. Kasım başı, Can askere gitmeden öncesi bana uyar. Elimden geldiğince de cumartesi+pazar ayarlamaya çalışırım.
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Arkadaşlar nihayet oyunumuzu bitireceğimiz tarihi kesinleştirdim.
11 Kasım 2007 Pazar.
Bu tarihte toplandık toplandık, toplanamazsak başka oyun oynayabileceğimiz tarih ne yazık ki yok. Eğer sizin için de uygun olursa 10 Kasım Cumartesi gecesini de bir şekilde oyuna dahil etmek istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı henüz bulamadım.
Sonrasında malum, vatan borcumu ödemeye gidiyorum. 6 aylık seçeceğim ama şu günlerde bu biraz zor gözüküyor.
11 Kasım 2007 Pazar.
Bu tarihte toplandık toplandık, toplanamazsak başka oyun oynayabileceğimiz tarih ne yazık ki yok. Eğer sizin için de uygun olursa 10 Kasım Cumartesi gecesini de bir şekilde oyuna dahil etmek istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı henüz bulamadım.
Sonrasında malum, vatan borcumu ödemeye gidiyorum. 6 aylık seçeceğim ama şu günlerde bu biraz zor gözüküyor.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Eveeeet;
Can beyler sonunda teşrif edebilmişler
Ã?nümüzdeki hafta sonu içinde ayarlamıştım evi fakat siz 11 Kasım diyorsanız o olsun.
Benimde işime gelir.Bu hafta sonu gider güzel güzel dalış yaparım
Duyduğuma göre cuma akşamından yola çıkma planı sadece Yener ve Can'a uyuyormuş.O zaman hep beraber c.tesi akşamından mı yola çıkalım yoksa siz salın beni ve diğer iki ortağı gidelim cuma akşamından?Benim için her türlü uyar arkadaşlar.
Emre ve Serbülent kardeşlerim c.tesi kaçta işiniz bitiyor
Can beyler sonunda teşrif edebilmişler
Benimde işime gelir.Bu hafta sonu gider güzel güzel dalış yaparım
Duyduğuma göre cuma akşamından yola çıkma planı sadece Yener ve Can'a uyuyormuş.O zaman hep beraber c.tesi akşamından mı yola çıkalım yoksa siz salın beni ve diğer iki ortağı gidelim cuma akşamından?Benim için her türlü uyar arkadaşlar.
Emre ve Serbülent kardeşlerim c.tesi kaçta işiniz bitiyor
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Cuma bana uymuyor! Cumartesi sabahı dişçide randevum var.
Cumartesi gecesi (aslında öğleden sonra 3 den sonra her saat) + pazar ise size rezerve edilmiş durumda.
Oyun hazır, son'ları zamana göre uyarladım. Bitecek. Siz hiç merak etmeyin.
Cumartesi gecesi (aslında öğleden sonra 3 den sonra her saat) + pazar ise size rezerve edilmiş durumda.
Oyun hazır, son'ları zamana göre uyarladım. Bitecek. Siz hiç merak etmeyin.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
O zaman c.tesi akşamı yola çıkabiliriz.Serbülent ve Emreden haber bekliyoruz
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Sizi taksimden toplarım... Sonra da diğerlerini Fatih'in evinden alacağız ama taksimde daha erken olmanız mümkün mü?
18 taksim, 19:30 fatihlerin evi derken 21 olur varış... birisi plan yapsın, fatih kaç km? ne kadar sürüyor?
18 taksim, 19:30 fatihlerin evi derken 21 olur varış... birisi plan yapsın, fatih kaç km? ne kadar sürüyor?
2.5 - 3 saatte gideriz, belki daha bile erken olabilir. Bencede 18.00 çok geç, nereden çıktı o saat dilimi, o saate çıkarsak resmen bütün günü öldürmüş oluruz. Fatihle biz en geç saat 15.00 - 16.00 gibi hazır olacağız. Sizde kendinizi ona göre hazırlayın bence en azından bi en geç 17.00 gibi hazırlanıp taksimde olun, önerim budur.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]