tamam arkadaslar konuyu daatmialm msnde kararlaştrn brownie bulusmanızı(=
So many centuries So many Gods We are the prisoners of our own fantasies But now we are marching Against these Gods I'm the wizard, I will change it all...
evet iyi olur daeya nın çok iyi ileti sildiğini biliyorum
Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmış kılıçlar
Dehşet, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kişiyi, bir Silm
Bünyem harika bir beceriyle durup dururken kendine yeni rahatsızlıklar çıkartır .Ben de canımın acımasını bir kenara bırakıp sonuçları beklerken felaket senaryoları yazar, korkudan tir tir titrer, moralimi acayip güzel bozarım.
şu an hala yaşıyorsam bisiklete binme kabiliyetimin iyi olduğundandır Zamanında wermişiz Ride(Bisiklet) şimdi paşalar gibi yaşıoruz.. Bende çok iyi uyurum ama kovalama huyum falan yok Bi kere 7 senelik şarap açtık gel dediler, uyanmayınca 4 kişi üstüme atladılar e haliyle uyandım ama yerimden kalkmadım aynen uyumaya devam
Çok pis! diye başlamıyıcam ama acayip koşarım iddalıyım hiper-aktifim birde fena şekilde üstelerim.Mesela gıcığıma gitti bi olay yanlış olsa bile küçük küçük doğru bulur onu o kişiye doğru olduğunu kanıtlayana kadar üstelerim gıcık ederim, tabi üstüme gelinmezse pek yapmam gibi
Bi de "Çok pis!" WoW oynarım valla
Beni mutlu et tatlı kız..<br> Bana sarıl bu gece.<br> Öp beni yağmurun altında.<br> Sev beni sonsuza dek..<br>
Aha aklıma geldi iyi yaptığım bir şey de çok güzel oyuncu LVL'i düşürürüm
Hiç acımam yıllarca biriktirilmiş EXP leri vampire ona buna çaldırırım Sonra da köşeme çekilir hain kahkahalar atarım Oyunlarımda cleric bulmak zordur da
Bir kişinin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir. Joseph Stalin