Warcraft çılgınlığı beyazperdede!

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

şaka maka Warcraft'ın bir filmi çıkmasını duymak bile beni havalara uçurdu.Tabiki çok özel birşeyler bekliyorum.Sonuçta bu Blizzard.Gerçi adamlar para saymaktan oyun çıkaramıyorlardı,film nasıl çıkaracaklar o da bir çelişki :king: 2009 da çıkacağı söylensede bu tarih aksayabilir gibi geliyor.Aslında tarihinde pek bir önemi yok şöyle adam gibi bir senaryo ve oyunculukla işi bitirsinler dünya sinemacılık tarihine bomba gibi düşsün gerisi yalan :ayyyy!: Yok horde'nin üstünde duracaklarmış yok gnomlar olmicakmış bunlar önemsiz.Zaten merak ettiğim bir konuda gnom'u kimin nasıl oynayacağıdır :D .Başka bir aktör yürürken "aaa pardon seni görmemişim" diyerek gnom'un üzerine bastığını ve o karakterin senaryoya öyle katıldığını düşünmek beni güldürüyor :) Warcraft'ın introları bile beni bağlarken acaba filmi ne yapacak düşünmek istemiyorum..2009 ola hayır ola :wink:
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
DalamarTheDark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by DalamarTheDark »

ALLAH BEEEEEEEEE!!! hayatimin oyununu film yapiolar ben daha ne isterim :w00t: :w00t: Butun ömrü Blizzard'a para kazandirmakla gecmis biri olarak filmine 20 defa gidip yine para kazandirmayi dusunuyorum. hatta WoW expansion gelio hero class felan onuda alicam daha bi kazansinlar. helal olsun blizzard'ima benim. :D Ve filmin horde agirlikli oldugunu duyunca gozlerim doldu. Aglamak istiyorum ben ya ! Thrall'i gorcez yaaa. ins. orclari LOTR daki gibi meymenetsiz yapmazlar. Zaten Azeroth da orclarin bi karizmasi bi agirligi var canim. FOR THE HORDE! :D :D
There is no friend to call my name.
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

horde ı cok sevmesem bile filimin horde ağırlıklı olması senaryonun sıradan olmadığının bi göstergesi. o yüzdende heycan yapıo insan ister istemez :)
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Sıradan bir Horde değil bunlar. Başlarında Thrall var. :D ha bir de Grom hellscream.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

eveet. grom a bayılırm.
bak o tamamen aklımdan cıkmıstı şimdi sen söliyene kadar. onunda yeri büyüktür Warcraft'ta :)
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

şahsen Grom u daha çok severim :) Madem Horde yi işleyecekler filmde bunları unutmazlar umarım :-P
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

unutmazlar...unutmasınlar yani. Grom ve Thrall horde un önemli elemanları çnkü
Darktimes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darktimes »

Hellscream oldu mu diğer orduya biraz acımasız davranmış oluruz :) Adamın gözleri bile yanıyor abi :D
Ultima bırakılmaz, ara verilir ;)
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

Darktimes wrote:Hellscream oldu mu diğer orduya biraz acımasız davranmış oluruz :) Adamın gözleri bile yanıyor abi :D
ya dediim gbi ben ally taraftarı bi insanım ondan olmasa bizm içn daha ii ama hikaye acısından ve tarafsız acıdan bakıcak olursak. olması süper olur
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Grom kesinlikle olmalı. Thrall dan daha çok seviyorum ben :D
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

grom sevilmezmi abi ya.
orkları sevdirek 2yegane sahsiyet bana. Grom ve Thrall. onnarda koyumassa zaten filme heç olmasın film.
tabi onnarın tarihinden cok sonraları geçicek olan apayrı bi senaryo yazmayı düşünmazlerse. öyle olursa baska x)
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Aredheliquas wrote:grom sevilmezmi abi ya.
orkları sevdirek 2yegane sahsiyet bana. Grom ve Thrall. onnarda koyumassa zaten filme heç olmasın film.
tabi onnarın tarihinden cok sonraları geçicek olan apayrı bi senaryo yazmayı düşünmazlerse. öyle olursa baska x)
Umarım ayrı bir senaryo yapmazlar. Sonra Warcraft ı sevenler için tatmin etmeyen bir film çıkıyor ortaya.
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

evet. ayrı bi senaryoya bende karsıym. üstüne üstlük bide güzel işleyemezlersede toptan batar rezil olur film.
geç olsun ama güzel olsun. 1-2 sene fazladan beklemeye değer Warcraft için :)
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

1-2 sene mi :D keşkeee. ama işin içinde blizzard var. Mükemmeliyetçi adamlar, bence 3 seneden önce çıkmaz.
Aredheliquas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Aredheliquas »

aransayes wrote:1-2 sene mi :D keşkeee. ama işin içinde blizzard var. Mükemmeliyetçi adamlar, bence 3 seneden önce çıkmaz.
cıksında güzel cıksın be abi.
mesela herseyi boslayıp tüm filmi "arthas'ın hayatı" nı anlatarak ta geçirebilrler...
güzel olur oda
Post Reply