Warcraft çılgınlığı beyazperdede!
şaka maka Warcraft'ın bir filmi çıkmasını duymak bile beni havalara uçurdu.Tabiki çok özel birşeyler bekliyorum.Sonuçta bu Blizzard.Gerçi adamlar para saymaktan oyun çıkaramıyorlardı,film nasıl çıkaracaklar o da bir çelişki :king: 2009 da çıkacağı söylensede bu tarih aksayabilir gibi geliyor.Aslında tarihinde pek bir önemi yok şöyle adam gibi bir senaryo ve oyunculukla işi bitirsinler dünya sinemacılık tarihine bomba gibi düşsün gerisi yalan :ayyyy!: Yok horde'nin üstünde duracaklarmış yok gnomlar olmicakmış bunlar önemsiz.Zaten merak ettiğim bir konuda gnom'u kimin nasıl oynayacağıdır
.Başka bir aktör yürürken "aaa pardon seni görmemişim" diyerek gnom'un üzerine bastığını ve o karakterin senaryoya öyle katıldığını düşünmek beni güldürüyor
Warcraft'ın introları bile beni bağlarken acaba filmi ne yapacak düşünmek istemiyorum..2009 ola hayır ola 
Ultima bırakılmaz, ara verilir 
-
DalamarTheDark
- Kullanıcı

ALLAH BEEEEEEEEE!!! hayatimin oyununu film yapiolar ben daha ne isterim :w00t: :w00t: Butun ömrü Blizzard'a para kazandirmakla gecmis biri olarak filmine 20 defa gidip yine para kazandirmayi dusunuyorum. hatta WoW expansion gelio hero class felan onuda alicam daha bi kazansinlar. helal olsun blizzard'ima benim.
Ve filmin horde agirlikli oldugunu duyunca gozlerim doldu. Aglamak istiyorum ben ya ! Thrall'i gorcez yaaa. ins. orclari LOTR daki gibi meymenetsiz yapmazlar. Zaten Azeroth da orclarin bi karizmasi bi agirligi var canim. FOR THE HORDE!

There is no friend to call my name.
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

ya dediim gbi ben ally taraftarı bi insanım ondan olmasa bizm içn daha ii ama hikaye acısından ve tarafsız acıdan bakıcak olursak. olması süper olurDarktimes wrote:Hellscream oldu mu diğer orduya biraz acımasız davranmış oluruzAdamın gözleri bile yanıyor abi
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

grom sevilmezmi abi ya.
orkları sevdirek 2yegane sahsiyet bana. Grom ve Thrall. onnarda koyumassa zaten filme heç olmasın film.
tabi onnarın tarihinden cok sonraları geçicek olan apayrı bi senaryo yazmayı düşünmazlerse. öyle olursa baska x)
orkları sevdirek 2yegane sahsiyet bana. Grom ve Thrall. onnarda koyumassa zaten filme heç olmasın film.
tabi onnarın tarihinden cok sonraları geçicek olan apayrı bi senaryo yazmayı düşünmazlerse. öyle olursa baska x)
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
Umarım ayrı bir senaryo yapmazlar. Sonra Warcraft ı sevenler için tatmin etmeyen bir film çıkıyor ortaya.Aredheliquas wrote:grom sevilmezmi abi ya.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

-
Aredheliquas
- Kullanıcı

cıksında güzel cıksın be abi.aransayes wrote:1-2 sene mikeşkeee. ama işin içinde blizzard var. Mükemmeliyetçi adamlar, bence 3 seneden önce çıkmaz.
mesela herseyi boslayıp tüm filmi "arthas'ın hayatı" nı anlatarak ta geçirebilrler...
güzel olur oda