bence assasin. zaten adamlar zevk için öldürüyo bide kar sağlasınlar bari. drow dan da sağlam assasin olur fafife almayınız. tabii benim fzvori ırkım drow, favori class ım assasin olduğundan da böyle diyo olabilirim.
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
ooo evet doğru söylemişsin zaten diğer ırklardan genellikle nefret etikleri için ve yakım,yıkım,öldürme de fazlasıyla yaygın olduğu için assasin olmaya fazlasıyla yatkın olabilirler
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Bu tür başlıklar açılırken hangi bölüme koyduğunuz önemlidir arkadaşlarım...Mesela bakın Bal Likörü Salonu'nun açıklamasına, ve diğer bölümlerinkine, rahatlıkla anlayacaksınız hangi bölüme açmak istediğinizi...
Saygılarımla...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Asıl siz sağolun bana kibarca cevap verdiğiniz için, şu sıralar böyle insanları bulmak cidden zor oluyor.
Saygılarımla...
Bu arada eğer drow erkekse fighter class'ı cidden çok yakışır hem kendisine dövüş anlamında istediği şekilde yön verebilir...Eğer kadınsa ya wizard ya da Lloth'un cleric'i ama wizard olması daha çekici yapıyor onları ...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Ben erkek drowların favored classlarının wizard dişilerininde cleric olduğunu sanıyodum ... Bence çok uygun bu ikiside
Ayrıca zaten her drow fighter bi nevi assasin gibi:) Piwavfileri ve adımlarının sessizliği ... bence drowları ranger yapma fantezisi Drizztle başlar Drizzt ile biter Ranger oynatıcaksam ne biliim Wood elf ya da moon elf yaparım