bakın bir ara sitede blues dinleyen yok diye yakındım daha önce bu başlığa yazdığım mesajların birinde "lasciatemi cantare" "macarena" "elvis" vs bir sürü meşhur varlık boy gösterdi ama şu ana kadar sitede "Yanni" ismi geçmedi bile. siteyi müzik araştırmasına davet ediyorum milletten duyduğunuz şeyleri dinlemekten vazgeçin biraz araştırmacı, girişimci olun ya Kelt musikisi dendiği zaman sayacağınız tek isim "Loreena" olmasın.
KÃ?LTÃ?R VASITASIYLA ULAşMAK VE Ã?EşİTLİLİğİ KUTLAMAK...
Kreatorrrrrrrr!!! abi çıldırmış gibi 1 haftadır kreator her yerde sokakta kitap okurken mıçarken nerdeyse uyurken bile olcak Abi kafayı bozdum ben!! çok deli bişeey
Ben nostalji yapıyorum.İron Maiden "Live After Death" konserini izliyorum.Kreator "Outcast" indirdim , eski kasetleri attım. 30 seconds to mars " A Beautiful Lie" albümü iyi gidiyo.Bide Creed "My Sacrifice". :w00t:
sil baştan evanescence 3 doors down sagopa kolera ve dido bunlar bunalım anında pentagram kreator blue beyonce shakira adrenalinin tavan yaptığı durumlarda beethoven mozart vivaldi tchaikovsky schubert liszt chopin bach loreena enya lusana sınav dönemi ve asabiyet anında. her tür müzik dinlerim arabesk hariç bu arakar favorim lithium ve my immortal
Erdem kendi kendisiyle yetinir; ne kurallara başvurur, ne laflara, ne gösterişe....ANTİSHENES
sil baştan evanescence 3 doors down sagopa kolera ve dido bunlar bunalım anında pentagram kreator blue beyonce shakira adrenalinin tavan yaptığı durumlarda beethoven mozart vivaldi tchaikovsky schubert liszt chopin bach loreena enya lusana sınav dönemi ve asabiyet anında. her tür müzik dinlerim arabesk hariç bu arakar favorim lithium ve my immortal
Çok çeşitliymiş ya helal olsun.
Gün boyu Rus Operalarını dinliyorum. Araya da sagopa ekliyorum.
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...