şu ana kadar hayatımda değer verdiğim insanlardan hiçbir kötülük , iki yüzlülük vs görmedim.Gördüysem bile çok büyük sorun yaşatmadı bana.
Ama şu an çevremdeki bazı insanların ne kadar haysiyetsiz olduklarını gördüm. ki bunlara değer veriyordum...
-----------------------------------------------
Olaya birde şu taraftan bakmak lazım.En azından bunlar sayesinde kimin nasıl biri olduğunu kestirebiliyorum.Sağolsunlar...
Değer Vermek...
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Evet ben de gereksiz kişilere gereğinden fazla değer verdim ve hayatlarında o duyguyu bir daha yaşayamayacaklar. Bu yüzden onlara bir ilk yaşattım. Ben de olaya bu açıdan bakıyorum 
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Ben değer verdiklerimden ağır darbeler aldım. Ama umurumda değil. Hayatta dost diye birşey olmadığını anladım. Özellikle yaşıtımdan küçük olanlardan.
Aşkla ilgili değere gelince.
Birine değer verdim. Ama onu üzdüm ve kaybettim. şimdi o başkasını seviyor. Sadece düşlerimde kalan bir anı oldu.
Aşkla ilgili değere gelince.
Birine değer verdim. Ama onu üzdüm ve kaybettim. şimdi o başkasını seviyor. Sadece düşlerimde kalan bir anı oldu.
İmza koymak yasaksa koymam.
-
celephael
- Kullanıcı

İyi arkadaşsınızdır. (en azından sen öyle düşünüyorsundur) Sırlarınızı ,Mutluluklarınızı paylaşmızsınızdır ve bir gün zart diye bütün yaşadıklarınız değişiverir.Siz daha neler olduğunu anlamaya çalışırken ve bir açıklama beklerken o iyi arkadaşınız artık "o iyi arkadaşınız "değildir. Kendi kendinize " NE OLUYO LAN?" diye sorana kadar artık birbirinizle görüşmez olmuşsunuzdur. İşte o zaman hakketmeyen insanlara fazla değer vermemeniz gerektiğini anlarsınız.
Nothing Can Be Explained.
bende zamanınıda haketmeyen kişilere çok değer verdim bu yüzden çok yara aldım
ama insan galiba böyle öğreniyor hayatı bide şu tahlili yaptım hiç kimseye hakettiğinden fazlasını vermiceksin insan oğlu aç gözlü çünkü sonuçta kaybeden ben değilim nasılsa onlar yansınlar dertlerine benim gibi dostu zor bulurlar :embarrass:
Erdem kendi kendisiyle yetinir; ne kurallara başvurur, ne laflara, ne gösterişe....ANTİSHENES