sizce frpciler duygusal mıdır?
sizce frpciler duygusal mıdır?
bence duygusal insanlardır..çünkü bu işi yapamayan insanlar bu işi yapanlara bir garip bakıyorlar(ben çok yaşadım sizi bilmiyorum)..bence bunu anlayabilmek için biraz duygusal olmak lazım..
sizce?
sizce?
Duygusal olmalarına gerek yok ama gerektiğinde hayal alemine dalabilen adamlar olmaları gerekir bence. Bu bakımdan biraz romantik olacakları düşüncesindeyim. romantik kelimesini sadece aşk için yazmadım. (
)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Barbar karakter değildir
Ozan karakterler duygusaldır
Bu yüzden anket hatalı
Ozan karakterler duygusaldır
Bu yüzden anket hatalı
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Yine aynı kapıya çıkıyor.Frp'ci adam Duygusal da olur duygusuz da olur.Ancak ankette frpciler duygusal mıdır denmiş.GEnelleme yapılmış.Ya evet dencek ya hayır.Anket azcık daha güzel olabilirdi
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
HAHA.. FRPci en derin duygunun insanıdır... mı acaba?!!
Diğer bir taraftan FRP hobisine sahip insanlar duygusalmıdır bilinmez ama hayal gücü daha gelişmiş kişiler olarak genellikle biraz daha romantik([Sözlük anlamıyla], aşk meşk değil)tir diye düşünüyorum.
Diğer bir taraftan FRP hobisine sahip insanlar duygusalmıdır bilinmez ama hayal gücü daha gelişmiş kişiler olarak genellikle biraz daha romantik([Sözlük anlamıyla], aşk meşk değil)tir diye düşünüyorum.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
-
slickblade
- Kullanıcı

Bu duygusallıktan çok kendine güven gerektirir. Herkesin dalga geçtiği bir sınıfın en ön sırasında FRP oynamak için duygusal olmamak gerekir hatta.
'Hayır'ı işaretledim çünkü bence herhangi bir insan ne kadar duygusal olabilirse bir FRPci de o kadar duygusal olabilir. FRP size duygusallık kazandırmaz.
'Hayır'ı işaretledim çünkü bence herhangi bir insan ne kadar duygusal olabilirse bir FRPci de o kadar duygusal olabilir. FRP size duygusallık kazandırmaz.
-
Hakikatli-TormII
- Kullanıcı

İnsan zaten ya duygusaldır ya da değildir bunun frp oynamasıyla bir alakası olacağını sanmıyorum. frp oynayanların hayal gücü gelişmiştir.
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
Onca değildir diyen var ama ankete bakıyorsun 3'e 3 gidiyor. (Ben slickblade'den kuşkulanıyorum. Kesin dygusal değildir deyip, duygusaldır'ı işaretlemiştir. Zaten avatarından gözüm hiç tutmamıştı.
)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Yıllarca düşündüm ama kesin bir cevap bulamadım bu soruya. Abi ne biliyim çok odunda var bu frp camiasında çok duygusal adamda. Sapığın önde gideni de var insanları seven, sözleriyle bile karşıdakinin duygularını incitmekten korkanı da var, güzel şiir yazanı da.
Ben hala önce hayal gücü diyorum sonra duygusallık demeyeceğimde, oynattığı karakterle arasında iyi bir bağ kurabilmesi gerek demek daha doğru geliyor bana. Barzini'nin dediği gibi empati lazım.
Ben hala önce hayal gücü diyorum sonra duygusallık demeyeceğimde, oynattığı karakterle arasında iyi bir bağ kurabilmesi gerek demek daha doğru geliyor bana. Barzini'nin dediği gibi empati lazım.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...