Bu haftaki oyundan da çok keyif aldım. DM imize ve oyuncu arkadaşlarıma bir kere daha teşekkür ederim. John 'un karakteride baya güzel oldu çok güzel bir şekilde girdi oyuna. Bir dahaki oyunumuzu heyecanla bekliyorum.
Haftaya pazar tam gaz devam edelim.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Lorenthas'a da güzel bir şekilde dalabileceğimiz günlerin hayalini kuruyorum ben de.
şaka şaka cici o.
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Ã?nümüzdeki pazar günü firmamızın kuruluşunun 40. yıl dönümü var, o yüzden ben olmayacağım gibi gözüküyor. Kutlama saat 14:00 - 22:00 arası Hoşdere'de...
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Bogus wrote:Ã?nümüzdeki pazar günü firmamızın kuruluşunun 40. yıl dönümü var, o yüzden ben olmayacağım gibi gözüküyor. Kutlama saat 14:00 - 22:00 arası Hoşdere'de...
O zaman oyunu başka bir gün akşam saatine alalım (herkesin gelebileceği bir saat). 14 temmuza az bir süre kaldı, 14 temmuzda benim kursum başlıyor ve malesef o tarihten itibaren pazar günlerim dolu olacak, 1 ay kadar .
kargas9999 wrote:pekı grub halındesınız tahmınen mugla da dm yada frp ile ilgılenen tanıdıklarınız varmı
Biz İstanbuldayız, İstanbulda oynuyoruz oyunlarımızı. Muğlada benim tanıdığım Dm yok diğer arkadaşların da olduğunu sanmıyorum. Sen en iyisi "oyun bulma noktası" na bir başlık aç, eğer bu siteye giren ve Muğla' da oturan bir Dm varsa sana cevap verecektir.