OYUN AÖIYORUM GELMEK İSTEYEN ARKADAşLAR BUYURSUN

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Ã?SYM sağolsun beni antalya ya gönderiyor bu sene git biraz gez gözün gönlün açılsın salla sınavı nasıl olsa sokmayacağız seni diye mesaj atmış adamlar bide (yersen) :|
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Aaaa cidden mi;banada 2 kutu tiner yollamışlar bir de not bırakmışlar

''sınavı nasıl olsa veremiycen,tinerleride bir süre nalburları rahatsız etme diye yolladık''

Arkadaşlarım;Görünüşe göre bu pazar ki oyunumuz patladı.Cumartesi bile olsa Serbülent yok ''gerçi çok gereksiz bir karakter yokluğunu hissetmeyiz'' :-P HP yeter senin bea...
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

bakalım antalya da kırılacak sandık varmı bulursam haber yollarım sana narq :D
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

can bir kişilik yer daha varmı oyun için emrede katılmak istiyor oyuna.
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Bu hafta sonu pazar günü oyun olacaksa ben buradayım. Oynanmayacaksa bende başka planlar yapacağım. Oyun olacaksa bizde oynayabiliriz bizimkiler tatile gidiyorlar hafta sonu yoklar. Yada Bakırköydeki evde de oynayabiliriz. Onunla ilgili durumuda bildiririm oyun olacaksa.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

oyun var yener can sen biryere gidiyorsun biliyordu gitmiyorsan oyunu yapıyoruz demektir
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Pazar YDS sınavı var.Eğer Canların ya da Serbülentlerin evde olursa ancak 3-4 gibi gelebilirim...Bakırköy gibi sınav merkizime yakın yerlerde olursa daha erken gelirim
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Narq wrote:Pazar YDS sınavı var.Eğer Canların ya da Serbülentlerin evde olursa ancak 3-4 gibi gelebilirim...Bakırköy gibi sınav merkizime yakın yerlerde olursa daha erken gelirim
Halkalı olursada 3-4 gibi gelirsin. Sorun olmaz nasılsa biliyorsun evi.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Suadiye Bakırköye bence Halkalıdan daha yakın :) ama zaten bizim ev boş değil diye biliyorum. Oyunun olup olmadığını en geç çarşamba günü söyleyeceğim.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Can şu darksun kitaplarınıda getiriver bi zahmet ileride bir oyun planımız var çalışayım biraz
ben yada emre birimiz oynatacak
John
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by John »

dfunk wrote:Can şu darksun kitaplarınıda getiriver bi zahmet ileride bir oyun planımız var çalışayım biraz
Ben oynatacağım Dark Sun, sen Star Wars gülüm benim, sinerji insanım, yam yam halflingim. Tuğrul yokken sana sardırayım :evillaugh:
Saying mean things about the Almighty isn't going to hurt God, it just hurts you and corrodes the world around you.It's like spitting at the sky. The sky isn't bothered, and there's a good chance you hit your own face in the bargain
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

dfunk wrote:Can şu darksun kitaplarınıda getiriver bi zahmet ileride bir oyun planımız var çalışayım biraz
Çok gördük bunları çoook.İnternet siteleri yapılıyor...........WOD'lar oynatılıyor.........peh peh..........
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Fatih konuşma fatih dvdler bende fatih.(gerisini sen düşün :evil: )
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Dark Sun kitapları benim evden çıkmaz arkadaşlar. 8)
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

çıkmazsa canın sağolsun can (hehe) :schemes:
Post Reply