Bence repertuar çok iyiydi ve And there was slinceı çalmaları böyle bi tepkiyi kesinlikle haketmiyor.O çalınca asıl konser anlamını vermeye başlamıştı benim için.O uzun şarkıyı çalmaları övgüyü hakediyor.Sözlükte daha önce bu yorumu okuyunca sahibinin Burock olduğunu bilmiyordum ama hayli şaşırmıştım.Bence konser olabildiğince güzeldi ben mi çok pozitif oluyorum normal dışı bu konser muhabbetlerinde yoksa insanlar fazla mı negatif oluyor çözemedim halen onu da gerçi.burock wrote:kötü konserdi.
mekan kötüydü (oz venü), kötü mekanda ses de kötüydü normal olarak, repertuar kötüydü (and then there was silence ne ulan.
Blind Guardian Türkiye Turnesi
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
Geçen seneki istanbul konserine gitmiştim güzeldi ama daha iyi olabileceğini düşünmüştük.4 mayıstaki izmir konserinde ise ben çook ama çok eğlendim.Vip değildik ve ilk başta o kalabalıkta fenalık geçirecektim ama arkada barın orda gayet güzel gördük gayet güzel coştuk,dinledik hayran kaldım yeniden.
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
kişisel kanaatime göre, daha evvelki BG konserlerine gitmiş bir kimsenin ,zmirdeki konseri beğenmesi mümkün değildir. yukarda yazdığım gibi, zaten başta mekan, ardından dier faktörler, konserden alınacak zevki minimize etmek üzerine kurulu. aslında ben en birinci BG fanlarından biri olmasam, bu konser için bu kadarcık bile olumlu konuşmazdım ya neyse.galadlirim wrote:Geçen seneki istanbul konserine gitmiştim güzeldi ama daha iyi olabileceğini düşünmüştük.4 mayıstaki izmir konserinde ise ben çook ama çok eğlendim.Vip değildik ve ilk başta o kalabalıkta fenalık geçirecektim ama arkada barın orda gayet güzel gördük gayet güzel coştuk,dinledik hayran kaldım yeniden.
Bence repertuar çok iyiydi ve And there was slinceı çalmaları böyle bi tepkiyi kesinlikle haketmiyor.O çalınca asıl konser anlamını vermeye başlamıştı benim için.O uzun şarkıyı çalmaları övgüyü hakediyor.Sözlükte daha önce bu yorumu okuyunca sahibinin Burock olduğunu bilmiyordum ama hayli şaşırmıştım.Bence konser olabildiğince güzeldi ben mi çok pozitif oluyorum normal dışı bu konser muhabbetlerinde yoksa insanlar fazla mı negatif oluyor çözemedim halen onu da gerçi.burock wrote:kötü konserdi.
mekan kötüydü (oz venü), kötü mekanda ses de kötüydü normal olarak, repertuar kötüydü (and then there was silence ne ulan.
repertuar konusuna özel olarak girmek istiyorum. hepimizin bildiği üzere, "hacı tam konser şarkısı bu he" dedirten şarkıları vardır her albümün. işte and then there was silence bunlardan biri değil; hatta bence BG'nin konserde Ã?ALMAMASI gereken en birinci parçadır. bir kere uzun, onun yerine 2 hatta 3 parça çalınabilir. ikincisi, seyircinin eşlik edebilmesi oldukça zor. üçüncüsü, bu şarkının yerine çalınabilecek zilyon tane daha konser şarkısı larak nitelendirilebilecek şarkı sayabilirim.
Ayrıca her ne kadar Valhalla'yı çok sevsem de, bence o da konserde yer alabilecek bir şarkı değildi; hele ki majesty ya da sanctuary gibi Valhalla'nın zamandaşları hitler dururken. ya da ne bileyim belki beni düşündüler, aman burak kafayı-gözü daatmasın diye çalmadılar.
son olarak, yutuptan izmir konserinin görüntülerine bir bakın, belki konser gazını geçtikten sonra seyrettiğinizde aslında BG'nin de ne kadar sönük bir performans sergilediğini ve Hansi'nin sesinden -maalesef- çok şey kaybettiğini üzülerek göreceksiniz. Benim evvelden tanıdığım, gördüüm, bildiim BG böle diildi, kırgınnıım ondandır.
War, war never changes...