popstar saçmalığı

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Locked
squva
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by squva »

Raistlin wrote:Hehe ben zaten aklı başında insanların psikolojik analizleri dememiştim :mrgreen:
yanlis analiz yapmisiz....
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

bak nereden nereye geldik
squva
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by squva »

eh n'apalim...
istesek de saçma seyler yapamiyoruz.
biz felsefe yapalim!!!
tabi yaparken saçmaliklardan bahsetmeyerek....
mesela!!!
ÖZGÃ?RLÃ?KKK
ESARET!!!
hala ikilemdeyim
gerçekten birbirlerine karsit kelimeler mi bunlar???
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
Hükümlü
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hükümlü »

Ben postarı çok seviyorum! gerçekten kanal d düzgün çıksa iziliycem. insabnların saçmalıklarını görmek beni nasıl keyiflendiriyor anlatamam!
ama elemeler daha hoştu bence şimdi pek havası kalmadı...:D
--------------------------------------------------
Mutluluğun ve üzüntünün ötesinde...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

ilginç bi bakış açısı abi. zayıfları izler gibi ha. televizyonun başına oturup.
*nıhahaha bak şu salaklara yav naptı bunlar* falan mı diyon abi.
ben uyarıyım sen genede dikkatli ool
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

bence de

zayıf diye nitelendirdiğiniz insanlar bugün bir güruh yönetiyor
ve çok para kazanıyorlar
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Bu insanların para kazanmalarına yardımcı olanları lanetliyorum. Bir daha para kazanamaz olsunlar emi!
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

şöyle bir durum var arkadaşlar.
Bu tarz programların bir hitap ettiği nokta vardır.Ã?oğunlukla düşük gelirli cahil kesim.Bu tarz programlar aslında horgörülmemelidir.Aslında fazlada yanlış birşey yoktur.İsteyen izler,istediğini destekler.
Ancak bir kesim vardır ki bu programı izleyen ama izlediğini kendine yediremeyen.Bu insanlar bu programlarla ilgili konuşmaya bayılırlar ama biryandanda sevdiğini belli etmemeye çalışırlar.Bu programa küfür ederek,söverek bir çıkar sağlıyamazsınız.Aksine burada olduğu gibi böyle komik bir duruma düşersiniz.
İsteyen istediğini izler.Sende izleyebilirsin,başkasıda izler,bende izleyebilirim.Bunu büyütmemeliyiz."Aaa ben izlemiyorum çok kötü,saçmalık"diyerekte aklımız sıra karizma sahibi olamayız.
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

katılmıyorum
katılmayacağım!
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

The_Exile wrote:şöyle bir durum var arkadaşlar.
Bu tarz programların bir hitap ettiği nokta vardır.Ã?oğunlukla düşük gelirli cahil kesim.Bu tarz programlar aslında horgörülmemelidir.Aslında fazlada yanlış birşey yoktur.İsteyen izler,istediğini destekler.
Ancak bir kesim vardır ki bu programı izleyen ama izlediğini kendine yediremeyen.Bu insanlar bu programlarla ilgili konuşmaya bayılırlar ama biryandanda sevdiğini belli etmemeye çalışırlar.Bu programa küfür ederek,söverek bir çıkar sağlıyamazsınız.Aksine burada olduğu gibi böyle komik bir duruma düşersiniz.
İsteyen istediğini izler.Sende izleyebilirsin,başkasıda izler,bende izleyebilirim.Bunu büyütmemeliyiz."Aaa ben izlemiyorum çok kötü,saçmalık"diyerekte aklımız sıra karizma sahibi olamayız.
Niye düşük gelirli kesim ?Bu programlar hiçbir insanoğluna izlettirilmemeli!şu izler şu izlemez demek sınıf ayrımcılığına girer.

ayrıca dar gelirli kesimi cahil kesimle bir tutamayız.Tanıdığım çok fakir ama kültürlü insan var.
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

Ben zaten düşük gelirli cahildir diye birşey demedim.Hem dar gelirli hemde cahil kesim dedim.
Neyse,aslında dediğim gibi kimse kimsenin oynadığına karışamaz.Nasıl bir insan gelipte "laa ne frp oynuyon laa satanist misin"dediğinde uyuz oluyorsak onlarında zevkine karışamayız.
Olay budur.Kimse kimsenin ne izlediğine karışamaz.Zaten demokrasinin temelidir "başkasına zarar vermeden istediğini yap"felsefesi.

Eee madem böyle niye tartışıyorsunuz?İşte bu durumda daha önce attığım mesaj devreye giriyor.
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

yahu demokrasiye zarar vermişiz gibi konuşmuşsun

ne alakası var? İsteyen tabii ki istediğini yapabilir.

biz de tartışmak istedik
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

İstediğiniz gibi tartışabilirsiniz.Ona bir itirazım yok(zaten olamazda).Ben sadece bu programa söverek karizmatik görünmeye çalışan zavallılara sesleniyordum.Sevdikleri şeyleri kendine yediremeyen ve bunun üzerine çok kızan zavallılara.
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

SEn de haklısın exile.Çok insan var programa söverek kültürlü gözükmeye çalışan.

Bu arada popstar şaçması o kadar dağılmışki artık tüm kanallarda popstardan eleneler var.adam bugün eleniyor yarı nbaşka bi yarışmada televizyona çıkıyor!!!
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

abi ister istemez burada lafı üzerime alınmaya başlıyorum
zira topiği ben açtım

fakat yaram olmadığı için gocunmuyorum

sadece kültürlü gözükmek istediği için bir şeylere sövmek ayrıdır, bir fikri olduğu ve belki konuyu başka bir yere getirmek istediği için fikir beyan eden ayrıdır

ki ben kendimi bu ikinci sınıf içine dahil ediyorum
Locked