''şey'' ler ve kendini bir ''şey'' sananlar

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Arkadaşlar başlığın neden hala böyle durduğunu sorgulamanızı anlıyorum. Marveloth'u da açıkcası kimsenin kışkırtmasına gerek yok. şu ana kadar ettiği sözler ve aldığı ihtarlar ceza almasına yetecek kadar fazla.

SAdece gitmeden önce son bir söz söylemek istediğini düşünüyorum. Kışkırtmak bir yana umarım silmemiz gereken bir mesaj yazarak kendini site tarihinde daha kötü bir konumda bırakmaz.

Cumhuriyetin ilk yıllarında bİr baloya Türkiye'den seçme öğrenciler davetliymiş. Atatürk ve zamanın diğer büyükleriyle birlikte yapılan bir baloymuş bu. Ve bir öğrenci Atatürk'e cesaretini toplayarak şöyle sormuş:

-Sizin bir dikdatör olduğunuzu söylüyorlar paşam bu konuda ne diyeceksiniz?
-Eğer ben dikdatör olsaydım şu anda bana bunu sorabilirmiydin?

şeklinde olmuş Atatürk'ün cevabı. Durum aslında benzer. şu anda başlığın açık olmasının sebebi. Son söz hakkını arkadaşta görmemiz. Sonra gereken yapılacaktr zaten.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Bunu aklımda tutarım. :wink:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Marveloth
Süresiz Banlanmıştır

Post by Marveloth »

''Foruma Sesleniş''

Hevesle 3 sayfalık hırs, ihtiras, heyecan, öfke, nefret akan yazılarınızı okudum. Kendimle gurur duyuyorum. Bir forum bu kadar eğlenceli bir hale getirilebilir. Azımdan bir laf çıkıyor, olay oluyor... Demekki ilerde siyasete atılsam, ağzımı açtığımda ekonomi çökücek... (espri anlayışı marmelat olan bir foruma bunu layık gördüm) En zevk aldığım forumlardan biri değildi ama herşeyi böylesine üstüne alınan insanlarla daha önce tanışmamıştım. Yani her söylenene bu denli yapışan, benimseyen ve kişiselleştiren insanlarla.

Birkaç yöneticinin hakkıma çıkardıkları muhtıraları gördüm. Ne hoş. Gözlerim dolmadı değil hani :clap:

Gelelim sadede. Daha önce de birçok forumda insanlarla tartıştım. Forumu karşıma aldım, büyük tartışmalara girdim. Yandaşlarım, hasımlarım :evillaugh: ... Sonunda yöneticiliğe geldiğim zamanlar da oldu.

Bu gün size nasıl bir yönetici olduğumu anlatıcam.

XXX adlı forumda Player olduğum zamnalardan zaten bahsetmiştim. Daha sonra da GM'liğe geçtim. Ã?ylesine demokrat, öylesine kuralcıydım ki... True Neutral olduğumu işte o zamanlar keşfettim. Arkadaşım olsun olmasın en ufak bir hakarette, en ufak bir hatada direk cezasını verir. Tonlarca küfüre de göğüs gererdim. Niçinmi? çünkü umrumda değiller. Ben oyunumu oynarım. Kurallar neyse uygularım. Sanal arkadaşın zerre kadar önemi yoktur. Karşınızda kim olduğunu asla bilemezsiniz. Ta ki tanışana kadar.

Gaara of the Sand: Namı diğer ersin.
Nickini unuttum: Gencecik arkaaşım Cem, gnome necromancer öğrencim.
Illyria: Saygıdeğer Damla
ege: Ve gene Ege :)
Sonradan katılan ama 1 saat de olsa tanışma imkanım olan: kuzeni

İşte bunlar forumlara yazdığım hiçbir suçlamanın hedefi olmayan insanlar.
Hepsine tşklerimi sunuyorum. Kendilerini uygun gördüğüm her oyuna davet etmekten çekinmeyecek ve irtibatı koparmayacağım.

============================================

Gelelim size.

1. Vukaat Buluşmayı Sturbucks'da yapalım kullanıcı arkadaşlara takıldığımda gerçekleşti. ert çıkışlar ve saçma sapan çıkışlarla karşı karşıya kaldım. Yapım böyle. Bana biri ters bir laf ederse ben iki katını yansıtırım.

2. Vukaat ise ''Büyü konusunda herkezden daha çok şey bilirim. kimse benimle yarışamaz'' dediğimde gerçekleşti. Bu ne zayıf karakterliliktir anlamadım. İnsanlar her söyleneni neden şahıslarına hakaret olarak alırlar...
Ne olmuş yani biri böyle bi ukalalık yaptıysa? Forumda saygınlığınız mı azalır? Bırakın bu lafı eden kişinin kendini küçülttüğünü düşünüyosanız ne hali varsa görsün. İşte forumun eksikliği buydu. Her kullanıcı her şeye maydonoz olmasa olmadı.

Real dedim tükçe öğren de gel dendi.. Bukadar mı düşük sizin karşı saldırı yeteneğiniz..
Marmelat dendi nickimle.. Benimle dalga geçtiğinizi mi sandınız? Çok yerindim vah vah vah... Esas bu lafları eden kişilerin zeka yaşını sorgularım ben...

kör kuduz köpek

6 yaşında çoluk çocuk

bebek

klavye delikanlısı

gelişimini tamamlayamamış

Benim sabrım büyüüük aklınızın alamayacğaı kadar engindir. Hakaretleriniz beni delip geçebilmesi için önce insan olmanız gerekir. İnsan gibi konuşup, insan gibi düşünmeniz gerekir.

Hepsini aynen iade ederim. Hiç üstüme alınmam. Gayet de pişkinimdir.

İçinizde rastladığım tek insan gibi konuşan Yeminer di sanırım. şimdi dönüp de bakamiycam nickine.

Neyse...

=========================================

Birde ben bu adama nasıl saldırırım diye çırpınanlar var. Yazdıklarımı gözleriyle okumadıkları gibi yanlış anlayıp, çarpıtıp saçmalayanlar var. Esas sınavı Gaara of the Sand verip bana karşı çıkmaktaki olgunluğunu ve dürüstlüğünü göstermiştir. İçinizde yalaka olmayan varsa işte ta kendisidir.

Dediğim gibi. 'Ban' ne beni bu forumdan uzak tutar, ne de 'locked' msjlarımın sonunu getirir. Ben bir ortamı nezaman terketmek istersem ozaman ederim, nezaman da bir konuya yorum yazmak istersem ozaman yazarım.

Bu yazıyı gönderdiğim andan itibaren üslubumda ne bir yumuşama, nede bir farklılık gözlenebilir. Ben yeri geldiğinde ''FRP ci hep siyah mı giyer'' de derim, ''wizard = mage'' de... İşte böyle anlardan itibaren eğer bana karşı şöyle bir tutum izlenirse;

+ Ben siyah giyiyorum noolmuş, yoksa sen beni küçümsüyomusun küstah,
+ Frp hayatım boyunca wizard oynattım sen bana nasıl mage dersin insan ol insan,

Benim de çıkışlarım öncekilerden farksız olmayacaktır.

===============================================

Bir tartışmada 1 insanın üzerine 20 kişi gelirse, bu tartışmada benim haksız olduğumdan ziyade sizin elalemi yermeye ne kadar hevesli olduğunuzun da göstergesidir.

Son olarak En büyük hayranım 'Raistlin'. Ap ayrı topiclerden özene bezene çekip çekiştirdiğin cümlelerimi serpiştirerek güzelim yorumlarınla yazdığın o msj için seni affediyorum. Ve bana olan bu hayranlığını karşılıksız bırakmıyor, seni uzaktan selamlayıp yoluma devam ediyorum. One Day Raistlin... one day...
Size yardım etmiyorum. Sadece yollarımız aynı patikada ilerlemekte...
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Aslında ben daha ziyade cevap niteliğinde birşey yazacağını sanıyordum.

Peki bu hoş hikayesinden dolayı marvelotha teşekkür ediyoruz.

Kendiği deyimiyle başlık LOCKED olmuştur :)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Ayrıca ben de pek muhterem forum ahalisi tarafından "Marmelath" ve "Merve" olarak nitelendirilen bu şahsın banlandığını söylemek isterim. Aynı şahıs hiçbir banın da kendisini durduramayacağını iddia etmiş ama buyursun, elimi korkak alıştırmıyorum ben. :)

Tüm forum ahalisine saygı ve sevgilerimle. Bu geceki seansımız burada bitmiştir.

İyi geceler.
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
Locked