OYUN AÖIYORUM GELMEK İSTEYEN ARKADAşLAR BUYURSUN

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Narq üç gün kaldı ses seda çıkmadı abi senden bir haber et olmadı ben ayalamaya çalışayım evi.
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Bu iş biraz yattı gibi,Son ana kadar beklemekten başka çarem olmadığı için size ''hayır'' diyemiyorum'
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Benim gelme ihtimalim biraz arttı... Ancak ben de kesin bir şey söyleyemeyeceğim.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Bogus wrote:Benim gelme ihtimalim biraz arttı
Değerli bir arkadaşı ekme kokusu alıyorum :wink:
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Anlaşıldı yine bize geleceksiniz toparlanın bu pazarda bizdeyiz
:cry: :cry: :schemes:
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Narq wrote:
Bogus wrote:Benim gelme ihtimalim biraz arttı
Değerli bir arkadaşı ekme kokusu alıyorum :wink:
İçin rahat olsun Narq... Arkadaşımın ailesi İstanbul'da oturuyor, Pazar gününü ailemle geçiririm büyük ihtimalle dediği için ihtimalim arttı dedim. Yok geçirmeyeceğim derse insiyatif hakkı her zaman ondadır. Oyunun ortasında bile kalkar giderim yani :) İhtimal arttı dememin nedeni o. :wink: Hem zaten kendisi de bu siteye üye. (Damnedlord adı ile.)

Bu arada dfunk'ın evine bir kere gelmiş olmam o evi tekrar bulabileceğim anlamına gelmiyor. Hatta arkadaş sağolsun öyle bir yoldan getirdi ki değil evini semtini bile bulamam.

Bu arada Dfunk CD'leri kolpalama işini hızlandır ben geliyorum!! He heh he... :evil:
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Oyunun ortasında bile kalkar giderim yani
Yok yeaa.Nireye gidiyon sen oyunun ortasında :-o :roll:

Yenerin bilgisayar hikayesi yılana dönmüş arkadaşlar..olayları size aktarayım.

Bu arkadaşın hardiski yanıyor...
Gidip eski hardiskini taktırıyor...
2. Hard disk de yanıyor '' ne hikmetse,kötü emellerden olur bu'' 8)

Sonra arkadaş ''Vatan bilgisayar'' dan gidip güzel 80 lik bir HDD alıyor,ama eve bir geliyor ki kasa hiç açılmıyor. :plotting:

Bu olaydan anlaşıldığına göre Vatan bilgisayar Yener'e ''Vatan''ın kazığını atıp bozuk bir sıfır HDD vermiş.Bunu bu akşam öğrendim kendisinden.

Ve yine bu akşam ki konuşmamızdan çıkardığıma göre,Yener bey kendisi bizzat giderek bozuk HDD ile Vatan bilgisayarın Münasip işler yapmasını dileyecekmiş.

Arkadaşıma Allah güç versinki HDD yi kafalarına daha hızlı atabilsin

''umarım kronojide bir hata yapmadık Yener''
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Kesintisiz güç kaynağı alsın, önceki adımları baştan denesin... 3 tane bozulan hard disk bana biraz fazla zorlama geldi... Bir yerde elektrik kaçağı olabilir.
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Oynuyormuyuz bu hafta ona göre evde birşeyler hazırlayacağım.
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Bogus wrote:Kesintisiz güç kaynağı alsın, önceki adımları baştan denesin... 3 tane bozulan hard disk bana biraz fazla zorlama geldi... Bir yerde elektrik kaçağı olabilir.
3 tane HDD bozulmamış Bogus ya da 3. de kasadaki bir problemden dolayı bozulmuş olabilir tabi.

İlk 2 si bozulmuş aldığı yeni HDD ise bozuk çıkmış.Sanırım dün akşam Yunus ile halletmiş Yener
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

dfunk wrote:Oynuyormuyuz bu hafta ona göre evde birşeyler hazırlayacağım.
Serbülentcim görünüşe göre sizdeyiz bu hafta da.Özür diliyorum ev konusunda.Bir şeyler hazırlama,zaten ilk geldiğimizde bayağı masraf olduk.Bence iş paylaşımı yapalım.Herkez bir şey getirsin.

Daha öncede söz verdiğim gibi,burda ki çiğköfteci açıksa pazarları güzel bir kutu yaptıracağım :wink:
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Bu hafta az daha alıyordum katili ama zarlaın şansızlığı gene üstümde (17-20 critical chance ile nasıl vuramadım adama ) zor kaçtım elamanın elinden daha doğrusu DM sağolsun o bıraktı yok temelli gidiciydik öteki tarafa
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Hernekadar oyunun başlarında biraz mayışmış ve isteksiz olsakta neyseki oyuna başlayabildik ve yine sürükleyici ve bir okadar da keyifli bir oyun oldu. Narq 'ın attığı düşük zarlar onu kahretti giderken morali baya bozuktu :) , adamın kolu gitti ya :-o . Hiç beklemezdim 5. lvl bir rogue dan, daha kapıdaki tuzağa yakalanı verdi daha içeride bikaç tane daha tuzak bekliyordu onları hatta :D .

Bu arada falcı Mordekay 'a yatıp kalkıp dua edin, herifin kıyağını unutmayın. Bogus sana verdiği o magical item ların fiyatı toplamda bi 16000 gp falan ediyor belki daha bile fazla kıymetini bil onların :) .

dfunk 'ın olaya gelince o karşılaşmayı haftalar öncesinde hazırlamıştım, bu heriflerin ikiside baya bi sağlam dedim acaba sonuç ne olacak diye merak ettim güzel bir karşılaşma oldu Narek vs. ??? (adını öğrenemediği rakip :) ) Yanlız bu karşılaşma için bogus 'un lafı çok güzeldi

Bogus : "Evet bu adamların ikiside gizemli ikiside bir şeyler gizliyor, ikiside birbirine karşılıklı sorular soruyor, bu combat çok karizmatik geçecek gibi :D "

Narek ve ??? arasındaki dialog --- > Narek : "Sende kimsin ?"

??? : "Esas sen kimsin ?

Narek : "Ne yapmaya çalışıyorsun ?"

??? : "Se ne yapmaya çalışıyorsun ?"

Narek : "Amacın nedir ?"

??? : "Senin amacın nedir ?"

:D :D :D .

Barbarımız Gurtak bu haftada saf dışı kaldı malesef, en kısa zamanda kendisini aramızda görmek istiyoruz yaban hayatında gurubun çok ihtiyacı olacak ona :D .

Arkadaşlar ha gayret pek çok şeyi çözdünüz baş rahip seçimlerine sadece bir kaç saatiniz kadı, çözün artık şu olayı :) .

Unutmadan bogus lvl atladı. Aragis +1 lvl :) .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Gençler Complate Adventure kitabımız kayıptır, yanlışlıkla birinizin çantasına karışmış olablir mi ? Yada sende mi bıraktık dfunk, sende ise iyi muhafaza et onu daha çok lazım olacak bize o.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Evet oyun gerçekten çok güzel ve sürükleyiciydi... Narek'in (Biz onu Silvius diye tanıyoruz... Gizemli ya hani... ismini bilmiyoruz. Tabi Silvius kulağa ne kadar çok sinsi ve gizemli geliyor orası da ayrı... ) rakibi ile kavgasında ben şöyle demiştim...

Bogus: Acaip karizmatik bir diyalog geçecek ama hiç bir şey anlaşılmayacak...

Yener'in de dediği gibi Zilyane inanılmaz bir performans çıkardı... Move Silently ve Disable Device 'da attığı "1" ler ile göz doldurdu. Sessizliği ve çevikliği en iyi ihtimalle bir varil kadardı...

Ve bir de canı burnunda evsiz adam vardı... Tapınakta uyurken üzerine Zilyane düşünce (Move Silently Roll: 1) bir anda can havliyle kalkıp Guardlaaaaaaar Tanrılaaaaar Tapınakta ard niyetli insanlar vaaar, Gorion'un foyasını meydana çıkaracaklaaaar. İsimleri Zilyane ve Aragiiiiiis diye bağırarak kapıya koştu... :-o (Elbette biraz abartıyorum ama gülmekten yarıldık...)

Zilyane'in şanssızlığınına inat ben inanılmaz şanslıydım... Ölümcül traplerden 20 ve 19 atarak kurtuldum, iple omzumda Zilyane varken camdan aşağı atlayıp hayatta kaldık, rope use, balance, move silently, hide gibi zarlarda inanılmaz güzel bir seri yakaladım...
Post Reply