Gülümseten fıkralar
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Söylemeye çalıştığım şey o fıkranın orjinalliğini yitirmiş olması idi. Kitap elime geçince orjinalini yazarım o hikayenin. Yani binbirgece masallarında geçmiş olan çok hoş bir hikayenin, fıkraya döndürülmüş olması üzdü beni. Sözüm dodo ya değildi yani, yanlış anlaşılma olmasın.
Hikayeyi fıkraya çevirenlere sözüm...
Hikayeyi fıkraya çevirenlere sözüm...
Been there. Seen that. Got the scars.
Adamın biri aşırı hız yaparken polise yakalanır.Polis direk olarak önünü çevirir adamın ve klasik soruyu sorar:
-Ehliyet Kartınızı görebilir miyim?
Adam bir müddet düşünür.Cevap veremez, sonra devam etmeye karar verir
-Kusura bakmayın, son yaptığım kazada Ehliyet Kartımı kaybettim, polis şaşırır.
-Ã?yleyse Ruhsatınızı görebilir miyim?
-Kusura bakmayın ama bu arabayı çaldım, ruhsatı yok.
Polis bir müddet bakakalır.
-Ama bir dakika, galiba torpido gözünde silahımın ruhsatı var, o olur mu?
-Nasıl yani, torpido gözünde silah mı var?
-Evet arabanın sahibini öldürdüğüm silah torpido gözünde, zaten adam da bagajda.
Polis hemen telsize yapışır.Adamın etrafını bir anda polisler sarar.Adamı direk sorguya çekerler.Ardından adamdan ehliyetini göstermesini isterler, adam çıkarır gösterir.Ruhsatını isterler, çıkarır gösterir.Polis kızarmıştır.Torpido gözünü açarlar, silah falan yok.Polis gittikçe morarır.Bagajı açarlar, ceset yok sadece bir damacana su.
Sonra adama sorarlar:
-Bu polis sizin hakkınızda; ehliyetinizi kaybettiğinizi, ruhsatınızın olmadığını, arabayı çaldığınızı, adam öldürdüğünüzü söyledi.
Adam şaşkın bir ifadeyle :
İnanmıyorum, Allah bilir o polis aşırı hız yaptığımı da sallamıştır.
-Ehliyet Kartınızı görebilir miyim?
Adam bir müddet düşünür.Cevap veremez, sonra devam etmeye karar verir
-Kusura bakmayın, son yaptığım kazada Ehliyet Kartımı kaybettim, polis şaşırır.
-Ã?yleyse Ruhsatınızı görebilir miyim?
-Kusura bakmayın ama bu arabayı çaldım, ruhsatı yok.
Polis bir müddet bakakalır.
-Ama bir dakika, galiba torpido gözünde silahımın ruhsatı var, o olur mu?
-Nasıl yani, torpido gözünde silah mı var?
-Evet arabanın sahibini öldürdüğüm silah torpido gözünde, zaten adam da bagajda.
Polis hemen telsize yapışır.Adamın etrafını bir anda polisler sarar.Adamı direk sorguya çekerler.Ardından adamdan ehliyetini göstermesini isterler, adam çıkarır gösterir.Ruhsatını isterler, çıkarır gösterir.Polis kızarmıştır.Torpido gözünü açarlar, silah falan yok.Polis gittikçe morarır.Bagajı açarlar, ceset yok sadece bir damacana su.
Sonra adama sorarlar:
-Bu polis sizin hakkınızda; ehliyetinizi kaybettiğinizi, ruhsatınızın olmadığını, arabayı çaldığınızı, adam öldürdüğünüzü söyledi.
Adam şaşkın bir ifadeyle :
İnanmıyorum, Allah bilir o polis aşırı hız yaptığımı da sallamıştır.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Edmondın fıkrası bana bir başkasını hatırlattı.
İki trafik polisi iddaaya girerler. Biri gece boyunca yoldan emniyet kemerini takan sürücü geçmeyeceğini savunmaktadır. Diğeri aksini. Kemer takan ilk şoföre yarısını vermek üzere 100 dolarına bahse girerler.
Çok geçmeden çevirdikleri arabalardan birinde kurallara uyan bir çiftile karşılaşırlar. Karı koca kemerlerini takmıştır.
Polis memuru tebrik eder. "Kutlarız. Kemerinizi taktığınız için 50 dolar kazandınız." Ve parayı uzatır. "Ee bu parayla ne yapmayı düşünüyürsunuz?"
Adam şaşkın gözlerle elindeki paraya bakar ve "Eh artık bi ehliyet alırım," der.
Yandan karısı atlar, "Siz ona inanmayın memur bey, o sarhoşken hep böyle yalan söyler," der.
Arka koltukta saklanan adam panikle ayağa fırlar, "Söylemiştim!... Size söylemiştim! Çalıntı arabayla fazla uzağa gidemeyiz demiştim!"
Bagajdan boğuk bir ses duyulur, "Yunanistan sınırını geçtik mi?"
İki trafik polisi iddaaya girerler. Biri gece boyunca yoldan emniyet kemerini takan sürücü geçmeyeceğini savunmaktadır. Diğeri aksini. Kemer takan ilk şoföre yarısını vermek üzere 100 dolarına bahse girerler.
Çok geçmeden çevirdikleri arabalardan birinde kurallara uyan bir çiftile karşılaşırlar. Karı koca kemerlerini takmıştır.
Polis memuru tebrik eder. "Kutlarız. Kemerinizi taktığınız için 50 dolar kazandınız." Ve parayı uzatır. "Ee bu parayla ne yapmayı düşünüyürsunuz?"
Adam şaşkın gözlerle elindeki paraya bakar ve "Eh artık bi ehliyet alırım," der.
Yandan karısı atlar, "Siz ona inanmayın memur bey, o sarhoşken hep böyle yalan söyler," der.
Arka koltukta saklanan adam panikle ayağa fırlar, "Söylemiştim!... Size söylemiştim! Çalıntı arabayla fazla uzağa gidemeyiz demiştim!"
Bagajdan boğuk bir ses duyulur, "Yunanistan sınırını geçtik mi?"
Do you really want to see something from your worst dreams? I'll take you into the land of the dead, where you should never go alone and where the past has a frightening habit of repeating itself-for ever!
Bir doktor, hemşiresi ile buluşmalara başlar. Bu buluşmalardan kısa bir süre sonra,
hemşire gelir ve kendisinin hamile olduğunu söyler. Fakat Doktor, bu olayı karısının
duymasını istemediğinden, hemşireye bir miktar para verir ve,
ıtalyaya gitmesini ve çocuk doğana kadar orda kalmasını söyler.
hemşire 'peki bebeğin doğduğunu nasıl haber vericem'der
Doktor da ;'bana hemen bir kart gönder ve arkasınada 'spagetti' diye
yaz. Ben durumu anlarım başka bir açıklama yapmana gerek yok" der.
hemşire parayı alır ve ucağa binip italyaya gider. altı ay kadar sonra,
bir gün doktorun karısı evden arar ve doktora ;
"Sevgilim, bugün postadan senin adına italyadan postalanmıs ılginç
bir kart geldi. Fakat ne anlama geldiğini anlayamadım..." der
"Peki karıcığım ben akşam eve gelince sana gerekli açıklamayı
yapacağım" der ce doktor telefonu kapatır.
O akşam doktor eve geldiğinde; kartı alır okur ve kalp krizinden olduğu
yere düşüp tığılır.. Acil yardım ve tıbbi müdahalelerin sonunda doktor kendine gelir
ve biraz rahatladıkdan sonra acildeki doktor arkadaşları adamın elinde hala sıkı sıkıya
tuttuğu kartı alır ve okurlar.
"Spagetti, spagetti, spagetti, spagetti....ikisi; sosisli, ikisi; sade
hemşire gelir ve kendisinin hamile olduğunu söyler. Fakat Doktor, bu olayı karısının
duymasını istemediğinden, hemşireye bir miktar para verir ve,
ıtalyaya gitmesini ve çocuk doğana kadar orda kalmasını söyler.
hemşire 'peki bebeğin doğduğunu nasıl haber vericem'der
Doktor da ;'bana hemen bir kart gönder ve arkasınada 'spagetti' diye
yaz. Ben durumu anlarım başka bir açıklama yapmana gerek yok" der.
hemşire parayı alır ve ucağa binip italyaya gider. altı ay kadar sonra,
bir gün doktorun karısı evden arar ve doktora ;
"Sevgilim, bugün postadan senin adına italyadan postalanmıs ılginç
bir kart geldi. Fakat ne anlama geldiğini anlayamadım..." der
"Peki karıcığım ben akşam eve gelince sana gerekli açıklamayı
yapacağım" der ce doktor telefonu kapatır.
O akşam doktor eve geldiğinde; kartı alır okur ve kalp krizinden olduğu
yere düşüp tığılır.. Acil yardım ve tıbbi müdahalelerin sonunda doktor kendine gelir
ve biraz rahatladıkdan sonra acildeki doktor arkadaşları adamın elinde hala sıkı sıkıya
tuttuğu kartı alır ve okurlar.
"Spagetti, spagetti, spagetti, spagetti....ikisi; sosisli, ikisi; sade
çok şker hatunun biri hayatından bıkmış intihar etmek için boğaz köprüsüne çıkmış atlamak üzre idi ağlaya ağlaya boğazın soğuk sularına bakıyordu ordan geçen genç delikanlı koşarak kadını yanına gider aman yapmayın! hayat yaşamaya değer ben size yardımcı aloayım! der . benim çalıştığım gemi yarın U.S.Adoğru demir alıcak sizide götüreyim yeni bir hayata başlarsınız . kadın düşünmüş kaybedecek birşer yok tamam demiş adam gece kadının gizlice gemiye sokmuş bir filikanın içine saklamış sesini çıkarma diye de iice tembihlemiş kadına hergün 3 hamburger bir kutuda ayran getiriyormuş kadında karşılığında mahçup olmamak için her gece adamla ilşkiye giriyormuş .. birgün gemide dolaşan kaptan filikadan sesler geldiğini duyar ve içine bakar kadın telaşlanır ve kaptana her şeyi anlatmaya başlar kaptan bey beni buraya sizin çalışanınız olan bi arkadaşınız gizlice getirdi bana amerikaya kaçak götüreceğini söyledi ve hergün 3 hamburger ve 1 ayran getirdi bende karşılığıunda her gece onunla ilişkiye girdim .. Kaptan pişkin pişkin güler sizin hergece ilişkiye girdiğiniz doğrudurda bu KADIKÃ?Y- BEşİKTAş vapuru..))))
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

benden de bi fıkra
sapık bi adam varmış. nerde eğilmiş bi kadın görse.....
ve bir gün melekler adamı gelip uyarmışlar. "bir daha bunu yaparsan cehenneme gidersin diye
adam bayya bi tırsmış ama alışmış kudurmuştan beterdir..
böylece son kurbanıyla "belki cehennemde sıyıyırm ulan" diye evlenmiş
ve bu sırada karısı hamile kalmış
neyse bir oğulları olmuş, adamda gel zaman git zaman ölmüş ama cehhenmden paçayı kurtaramamış
hereyse adamın oğluda aynı kendisi gibiymiş. melekler onuda uyarmaya gelmişler aynı şekilde tırsmış. yapmıcam demiş, ama tabiki yapmış
ve sonunda oda ölüp cehheneme gitmiş.
ama cehhenem ölee çok sıcak olmak yerine soğuk bile sayılabilmiş. bi bakmış sıcağa alışkın zebaniler bile paltolara sarınmış gesiorlar
yenememiş merakını gitmiş bitanesinin yanına
demiş ki
"ya bakasana, bura cehhenem deil mi şimdi?"
"cennette benzetmedin umarım, doğru yerdesin merak etme"
"ee o zaman nie bu kadar soğuk, hani yani ben sıcak die bilirdim"
zebani ölee terso bi bakış atmış ki
"senin o ..... baban yüsünden eğilip kazana iki odun atamıyoruz ki ısıttalım"

sapık bi adam varmış. nerde eğilmiş bi kadın görse.....
ve bir gün melekler adamı gelip uyarmışlar. "bir daha bunu yaparsan cehenneme gidersin diye
adam bayya bi tırsmış ama alışmış kudurmuştan beterdir..
böylece son kurbanıyla "belki cehennemde sıyıyırm ulan" diye evlenmiş
ve bu sırada karısı hamile kalmış
neyse bir oğulları olmuş, adamda gel zaman git zaman ölmüş ama cehhenmden paçayı kurtaramamış
hereyse adamın oğluda aynı kendisi gibiymiş. melekler onuda uyarmaya gelmişler aynı şekilde tırsmış. yapmıcam demiş, ama tabiki yapmış
ve sonunda oda ölüp cehheneme gitmiş.
ama cehhenem ölee çok sıcak olmak yerine soğuk bile sayılabilmiş. bi bakmış sıcağa alışkın zebaniler bile paltolara sarınmış gesiorlar
yenememiş merakını gitmiş bitanesinin yanına
demiş ki
"ya bakasana, bura cehhenem deil mi şimdi?"
"cennette benzetmedin umarım, doğru yerdesin merak etme"
"ee o zaman nie bu kadar soğuk, hani yani ben sıcak die bilirdim"
zebani ölee terso bi bakış atmış ki
"senin o ..... baban yüsünden eğilip kazana iki odun atamıyoruz ki ısıttalım"

Birgün Temel'le Dursun banka soymaya karar vermişler ve soygunun ardından polisler onları kovalamaya başlamış. Polislerden birinin: "Durun orospu çocukları!" diye bağırması üstüne Dursun Temel'e demişki: "Temel beni tanıdılar sen kaçmaya devam et."
------------------------------------------------------------------------------------------
Temel'le papaz bir adada mahsur kalırlar. Uzun süre sadece ikisi yaşarlar ve bir zaman gelir ikisi de azar. Ancak adada ikisinden başka insan yoktur. Sonunda birbirlerini becermeye karar verirler.
Papaz: "Ã?nce ben seni."demiş.
Temel: "Olmaz uşağum önce ben senu."
Papaz: "Buna izin veremem önce ben becereceğim."
Temel: "Tamam ula sen becer bakalum!"
Ardından Temel pantolonunu indirir ve papaz tam onu becerecektir ki, "Ya İsa!" diye bağırır. Papaz durur ve yapamaz, bir daha dener. Tam yapacakken Temel bir daha "Ya İsa! diye bağırır. Papaz yine yapamaz. "Tamam lan," der, "önce sen yap."
Papazın arkasına geçen Temel tam yapacaktır ki papaz "Ya Allah!" diye bağırır. Bunun üzerine Temel "Ya Allah Ya Bismillah!" der ve işi bitirir.
------------------------------------------------------------------------------------------
Temel'le papaz bir adada mahsur kalırlar. Uzun süre sadece ikisi yaşarlar ve bir zaman gelir ikisi de azar. Ancak adada ikisinden başka insan yoktur. Sonunda birbirlerini becermeye karar verirler.
Papaz: "Ã?nce ben seni."demiş.
Temel: "Olmaz uşağum önce ben senu."
Papaz: "Buna izin veremem önce ben becereceğim."
Temel: "Tamam ula sen becer bakalum!"
Ardından Temel pantolonunu indirir ve papaz tam onu becerecektir ki, "Ya İsa!" diye bağırır. Papaz durur ve yapamaz, bir daha dener. Tam yapacakken Temel bir daha "Ya İsa! diye bağırır. Papaz yine yapamaz. "Tamam lan," der, "önce sen yap."
Papazın arkasına geçen Temel tam yapacaktır ki papaz "Ya Allah!" diye bağırır. Bunun üzerine Temel "Ya Allah Ya Bismillah!" der ve işi bitirir.
<div> Wir sind nicht gestorben. Wir haben nie gelebt.<br> <br> -Ragnar Lodbrok</div>
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

EVLİLİğİN BÃ?YLESİ
Nasrettin Hoca evlen meye niyetlenir. Eş- dost bir hatuncağızı öve öve göklere çıka rırlar.
şöyle huylu!
Böyle soylu!
— Dünyalar güzeli... Hoca'nın gönlünü çelerler.
Evlenirler. Zifaf gecesi yüz görümlüğünü veren Ho ca, gelinin duvağını kaldırır. Aman Allah'ım! Ã?irkin bir gelin.
Gelin hanım, kocasına sadakatini göstermek için:
— Hoca efendi, akrabalarından kime görüneyim, kiÂÂ
me görünmeyeyim? diye sorar.
Hoca şaşkın:
— Aman hatun, bana görünme de kime görünürsen
görün... der.
DOğRU SÖZ
Müfettiş, öğrencilere sorar:
— İçinizde en uslu kim?
Ã?ğrenciler, hep bir ağızdan - cevap verirler:
— Ã?ğretmenimiz!
EşEK BAşI
İstanbul'a yeni gelen köylü, ku yumcu dükkânının vitrinini merakla inceliyordu. Kuyumcunun çırağı, onunla alay etmek için:
Hemşerim, dedi, ne bakıyorÂÂ
sun öyle?
Hiç... Bu dükkânda ne satılır
diye merak ettim de...
Ã?ocuk güldü:
Eşek kafası satılır.
Allah versin... Alışverişiniz yolunda olmalı...
Nereden bildin, dayı?
Baksana, koca dükkânda seninkinden başka kalÂÂ
mamış!
SON Ã?MİT
Adam kaynanasıyla birlikte Avrupa gezisine çıka caktı, arkadaşı sordu:
Yahu sen hep kaynanandan yakınıp durmaz miyÂÂ
din? şimdi de Avrupa gezisine mi çıkarıyorsun?
Ne yapayım kardeşim, sık sık Avrupa'yı görmeÂÂ
den Allah canımı almasın! deyip duruyor... Benimki, bir
umut işte...

Nasrettin Hoca evlen meye niyetlenir. Eş- dost bir hatuncağızı öve öve göklere çıka rırlar.
şöyle huylu!
Böyle soylu!
— Dünyalar güzeli... Hoca'nın gönlünü çelerler.
Evlenirler. Zifaf gecesi yüz görümlüğünü veren Ho ca, gelinin duvağını kaldırır. Aman Allah'ım! Ã?irkin bir gelin.
Gelin hanım, kocasına sadakatini göstermek için:
— Hoca efendi, akrabalarından kime görüneyim, kiÂÂ
me görünmeyeyim? diye sorar.
Hoca şaşkın:
— Aman hatun, bana görünme de kime görünürsen
görün... der.
DOğRU SÖZ
Müfettiş, öğrencilere sorar:
— İçinizde en uslu kim?
Ã?ğrenciler, hep bir ağızdan - cevap verirler:
— Ã?ğretmenimiz!
EşEK BAşI
İstanbul'a yeni gelen köylü, ku yumcu dükkânının vitrinini merakla inceliyordu. Kuyumcunun çırağı, onunla alay etmek için:
Hemşerim, dedi, ne bakıyorÂÂ
sun öyle?
Hiç... Bu dükkânda ne satılır
diye merak ettim de...
Ã?ocuk güldü:
Eşek kafası satılır.
Allah versin... Alışverişiniz yolunda olmalı...
Nereden bildin, dayı?
Baksana, koca dükkânda seninkinden başka kalÂÂ
mamış!
SON Ã?MİT
Adam kaynanasıyla birlikte Avrupa gezisine çıka caktı, arkadaşı sordu:
Yahu sen hep kaynanandan yakınıp durmaz miyÂÂ
din? şimdi de Avrupa gezisine mi çıkarıyorsun?
Ne yapayım kardeşim, sık sık Avrupa'yı görmeÂÂ
den Allah canımı almasın! deyip duruyor... Benimki, bir
umut işte...
-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

Kalp Krizi
Adam işten eve erken gelir ve içeri girdiğinde yatak odasından sesler geldiğini duyar.. hemen odaya dalar ve karısını yatakta ter içinde ve çırılçıplak bulur:
"Neler oluyor???"diye sorar..
Kadın cılız bir sesle "kocacığım kalp krizi geçiriyorum" diye mırıldanır..
Adam hemen salona koşup ambulans cağıracağı sırada 4 yaşındaki oğlu koşa koşa gelir ve "Babaaaaaa!!! Mick amcam sizin gardropta saklanıyor ve çıplaaaaaak!!!!" diye bağırır..
Adam bunu duyunca hırsla telefonu fırlattığı gibi odaya koşar, gardrobun kapısını açar ve erkek kardeşi hakkaten de çıplak vaziyette oradadır..
Bunun üzerine adam hışımla bağırır:
"SENİ KALINKAFALI!!! BENİM KARIM IÃ?ERDE KALP KRİZİ GEÃ?İRİYOR, SEN ETRAFTA Ã?IPLAK DOLAşARAK KÃ?Ã?Ã?CÃ?K BİR Ã?OCUğU KORKUTMA PESİNDESİN!!"
HURİ-NURİ
temel birgün mahallenin imamına sorar
hoca bize cennette 4 huri verecekleri doğru mu?
hoca:
evet doğru der
peki bizim hanım cennete giderse ona ne verecekler?
hoca:
onada 4 nuri verirler
temel sinirlenip eve dönmüş
bi bakmış karısı namaz kılıyo
sinirlenip basmış tekmeyi
-orospu mu olacan lan sen?
LAZIN ECZANESİ
Lazın eczanesine eli silahlı, yüzü kadın çoraplı iki soyguncu girmiş ve ellerindeki silahi Laza doğrultup:
- Ã?abuk kasadaki herşeyi ver !
- Özür dilerim, reçetesiz hiçbirşey vermiyoruz.
Adam işten eve erken gelir ve içeri girdiğinde yatak odasından sesler geldiğini duyar.. hemen odaya dalar ve karısını yatakta ter içinde ve çırılçıplak bulur:
"Neler oluyor???"diye sorar..
Kadın cılız bir sesle "kocacığım kalp krizi geçiriyorum" diye mırıldanır..
Adam hemen salona koşup ambulans cağıracağı sırada 4 yaşındaki oğlu koşa koşa gelir ve "Babaaaaaa!!! Mick amcam sizin gardropta saklanıyor ve çıplaaaaaak!!!!" diye bağırır..
Adam bunu duyunca hırsla telefonu fırlattığı gibi odaya koşar, gardrobun kapısını açar ve erkek kardeşi hakkaten de çıplak vaziyette oradadır..
Bunun üzerine adam hışımla bağırır:
"SENİ KALINKAFALI!!! BENİM KARIM IÃ?ERDE KALP KRİZİ GEÃ?İRİYOR, SEN ETRAFTA Ã?IPLAK DOLAşARAK KÃ?Ã?Ã?CÃ?K BİR Ã?OCUğU KORKUTMA PESİNDESİN!!"
HURİ-NURİ
temel birgün mahallenin imamına sorar
hoca bize cennette 4 huri verecekleri doğru mu?
hoca:
evet doğru der
peki bizim hanım cennete giderse ona ne verecekler?
hoca:
onada 4 nuri verirler
temel sinirlenip eve dönmüş
bi bakmış karısı namaz kılıyo
sinirlenip basmış tekmeyi
-orospu mu olacan lan sen?
LAZIN ECZANESİ
Lazın eczanesine eli silahlı, yüzü kadın çoraplı iki soyguncu girmiş ve ellerindeki silahi Laza doğrultup:
- Ã?abuk kasadaki herşeyi ver !
- Özür dilerim, reçetesiz hiçbirşey vermiyoruz.
Thanks Mario but The princess is in another castle!!

-
Aegron Linwelin
- Kullanıcı

BEBEK
Adamın biri misafirliğe gitmiş. Akşam olunca haliyle sormuşlar :
-Pardon arkadaş, demişler karı-koca.
-Bizim odada mı yatarsın, bebeğin odasında mı, yoksa boş bir odada mı?
Adam düşünmüş :
-Karı-koca nın yanında yatılmaz, bebekte uyanır ağlarsa uykusu kaçacak, ben boş odada yatarım, demiş.
Sabah olunca adam elini yüzünü yıkamış, bir de bakmış çok güzel bir kız adama havlu tutuyor.
Adam:
-Kızım senin ismin ne? diye sormuş.
Kız :
-Bebek amcacığım ya sizin isminiz?...
Adam :
-Eşek kızım eşşşeeek.
Adamın biri misafirliğe gitmiş. Akşam olunca haliyle sormuşlar :
-Pardon arkadaş, demişler karı-koca.
-Bizim odada mı yatarsın, bebeğin odasında mı, yoksa boş bir odada mı?
Adam düşünmüş :
-Karı-koca nın yanında yatılmaz, bebekte uyanır ağlarsa uykusu kaçacak, ben boş odada yatarım, demiş.
Sabah olunca adam elini yüzünü yıkamış, bir de bakmış çok güzel bir kız adama havlu tutuyor.
Adam:
-Kızım senin ismin ne? diye sormuş.
Kız :
-Bebek amcacığım ya sizin isminiz?...
Adam :
-Eşek kızım eşşşeeek.