Neden bu nick ? Neden bu avatar ?

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

WizardOfQuarks iyi formatta hazırlamışsın bacım millet baksında feyz alsın :evillaugh:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Sağol Ao. Farkettiysen örnek alanlar olmuş zaten. Eh, artık bunlar silinmesin diye birilerine yalvardığımı düşünmez bazı kişiler.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Gereksiz bi sinir oldu be şimdiki? öyle de değilmi Wizard'cım?
And i still wonder if you ever wonder the same!...
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Sinir falan değil sadece alakasız yere insanlara sataşanlara gönderme yaptım Saco'cum. Anlayan da anladı zaten. :wink:
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Kişisel problemlerinizi foruma taşıyarak başlığınızı kirletmemeniz dileğiyle :D:D
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Mesajları silin varsın bitsin. Ben kendimden biliyorum mesajlarım silinince konu kapanıyor :D
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

nick imi tamamen rastlantıyla seçtiğimi hatırlıyorum. o zamanlar angel die bi dizi vardı onu seyrederdim, Illyra da aklımda kalmış. yoksa nick için bi sürü isim düşünmüştüm, Ehlana, Polgara, Mirtai, Eliza vs benzeri şeyler. ama sonunda kulağıma en melodik gelen Illyra oldu ve onu seçtim Illyra karakterine olan hayranlığımdan değil

avatarıma gelince bilmeyen kalmadı artık galiba :D
Image
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bu adı seçme sebebim Drizzt'ten etkilenipte karaelfleri seven; karaelflerin ne kadar güçlü olduğun görüpte seven; aşağı drow yukarı karaelf diyenlere hafif bir göndermeydi. D&D da nedense ırklar karadıkça ve kötüleştikçe daha da güçleniyordu bunu da kafama takmıştım. Maharet karalıktaysa alın size darkgnome dedimde koydum.

Seçerkende en ezik ırkın gnom olmasının yanında en uzun oyunumu bir gnom mucit ile oynadığımdan siteye girince bu ismin bana uyduğunu düşündüm. Gnomlar eziktir ama ben hala seviyorum onları aynı drowları sevenler gibi işte. Birde avantajı var bunun. "Gnomlar çok güçlüdür!" dediğinde insanlarla konuşacak, tartışacak, kaynaşacak bir ortamı kolaylıkla elde edebiliyorsun :D

Sitenin başlarında herkes kendisine seçtiği bir karaktere göre burada yazılar yazardı ancak hazır cevap gibi bölümlerde "Budur!" diye cevaplarken yada ileri derece geyik yaparken karakterler kullanılmazdı. Bende orda büü düşmanı teknoloji ile ırkının düyayı ele geçirmesini isteyen, ırkının tek üyesi karagnom'u oynuyordum.

Image

1. avatarım hiç bir resmi karagnom'a benzetemediğimden paint'te hızla çizdiğim bir bir resimdi. Arkasında mağara olan kızgınla aksi arası bakışı olan çirkin ama sempatik bir şeydi. Ne yazıkki o harddiskim mefta olduğundan buraya koyamayacağım.

Aralarından biri 2 kez değişime uğrayan 3 tane avatar geçtikten sonra bu avatara geçebildi. Aradakilerden sadece bu bende var diğerlerini bulamadım, herhalde sildim.

Son avatarı ise koyma sebebim... aaa saat kaç olmuş. Benim işim gücüm vardı neyse sebebini anlatamayacağım size ne yazık. :P
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Gabriell-The-Sorcerer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Gabriell-The-Sorcerer »

Bu nick'im bana diablo 2 zamanlarından kalma.Battle.net'ten oynadığım zamanlarda hatrı sayılır bir sorceress kullanıcısıydım ve nick'im Gabriell'di.Bu ismi büyücülere çok yakıştırıyorum.Bu siteye girdiğimde sadece Gabriell ismini kullanmam pek tanımlayıcı olmazdı o yüzden ünvanını da yazdım.Diablo'ya sadık kalıp sorceress mı yazayım diye çok düşündüm ama en sonunda neysem onu yazmam gerektiğine karar verdim :D
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Darkgnome bence bu eski avatarın çok daha muhteşem, muhteşem dedim... :)
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Bencede önceki daha güzelmiş(muhteşem demedim :D ).Belkide bundan sıkıldığımız için diğeri daha güzel geliyordur.
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Nick: Zaten yanlış yazmışım Daha yeni farkettim.Galathiliondur aslı.Anlamıda ışıldıyan ak ağaçtır. Ağaçları ve doğayı severim.Ama bu, bu nick i yazmamın sebebi değil.Tam hatırlamıyorum ama sevdiğim butün nickler üye olduğum zaman yazılmıştı.Sonundada bunu koydum.

Avatar: Hala beğendiğim bir avatar bulamadım.Ã?ncekilerde zaten pek güzel değildi.Hatta birinde kadın paladin resmi koymuştum yanlış anlaşılmıştı :D .
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Gabriell-The-Sorcerer wrote:Bu nick'im bana diablo 2 zamanlarından kalma.Battle.net'ten oynadığım zamanlarda hatrı sayılır bir sorceress kullanıcısıydım ve nick'im Gabriell'di.Bu ismi büyücülere çok yakıştırıyorum.Bu siteye girdiğimde sadece Gabriell ismini kullanmam pek tanımlayıcı olmazdı o yüzden ünvanını da yazdım.Diablo'ya sadık kalıp sorceress mı yazayım diye çok düşündüm ama en sonunda neysem onu yazmam gerektiğine karar verdim :D
Başka bir başlıkta yazmıştın "Biliyorsunuz ben monkları severim" diye. Ama Takma isim içinde "the sorcerer" geçince şaşırmıştım. Sihirbaz mı, keşiş mi? Neden o zaman bu isim diye. Ã?ğrendim iyi oldu.

En komik takma ismi açıklıyorum: Daeya! Anne demekmiş demek. :D Bir özlemin sonucumu bu takma ismimi aldı acaba.

Saco: Eskisi de güzeldi evet ama en güzeli Stanley Kubric'in olduğuydu bence. Omu buraya gelişim aşamalarıyla koymayı istedim ama ne yazık işte. Bu avatarı beni daha iyi anlattığı için seçtim. Bundan sonraki seçimim isteğiniz üstüne yine çirkin gnome maskesi olacak demekki :) :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Siteye üye olduğumda ilk kullanıcı adım Necros_Spellweaver idi, yani karakterimin adı. O anlık dalgınlıkla böyle yapmışım. Sonra pişman oldum öyle aldığıma, değiştirmeyi düşündüm ama "Ulan baştan adam gibi bir şey alsaydın ya, ne uğraştırıyorsun bizi?" demesin adminler diye öyle bir taleptte bulunmaya yüzüm olmadı. :) Daha sonra "Tamam be, değiştiriyorum artık! Deheyt!" dediğim zamanda ise birden kendimi admin buluverdim. Hayda, şimdi nereye başvuracağım? Başvurmadan değiştirsem kimin haberi olacak? Ve daha da önemlisi: Ben bu yeni kullanıcı adımı ne yapacağım?

Bir yığın kişiye akıl danıştım kullanıcı adımı ne yapayım diye. Kimse bir isim söylemedi, ama herkesin ortak görüşü "Biz seni Necros olarak tanıdık, ne yaparsan yap isminde Necros olsun." idi. Ben de birkaç aydır MSN'de Lord Necros ismini kullanıyordum. Yapmışken böyle yapayım dedim. Tabi sonra ona da pişman olmadım değil hani. İnsanlar "Aha admin oldu bir tarafları havalandı da lord yaptı kendini." diye fısıldaşmaya başladılar ama iş işten geçmişti artık. :) Sanırım hâlâ böyle düşünenler mevcut, ben her ne kadar bu gerçeği birkaç kez anlatmış olsam da. Ama artık pek önemsemiyorum. Bir daha da kullanıcı adımı değiştirmem. Her değiştirdiğimde bir şeyler ters gidiyor. :D

Eski avatarım da karakterime en çok benzetebildiğim bir resimdi. RPG oyunları için tasarlanmış bir porteydi. (Daha spesifik konuşursak, Baldur's Gate için.) İnsanların pek hoşuna gitmemişti ama. Hatta hiç unutmam, Darkgnome bana "Değiştir şu avatarını, kabuslarıma giriyor." demişti. Ã?yle olunca ben de bir el atıp şimdiki haline getirdim. Değiştirir miyim? Sanmıyorum. :)
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Evet admin oldun lord oldun ben hala öyle düşünüyom :-P
Post Reply