Faerun
Rol Yapma Alanında Kıyametin Ayak Sesleri RP Alanındaki Rivro karakterine bir göz at... Süperdir. Ayrıca benim de favorilerimden biridir. Sıkışık bir zamanda olabildiğince uğraşmıştım yaratmak için. Ama DM pes edinceye kadar epey eğlendim.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Yaa ben hiç bir şey bilmiyorum FR ile ilgili.Bu arada
1-)FR sitenin Resmi oyunlarında oynanan oyunmu
2-)Faerun kim, ne?
3-)Oyun başlarken ben de Edmond karakteriyle girerim isterseniz.
1-)FR sitenin Resmi oyunlarında oynanan oyunmu
2-)Faerun kim, ne?
3-)Oyun başlarken ben de Edmond karakteriyle girerim isterseniz.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Usta FR oyunu açarsan bende gelirim izin veririsen. FR severim oynarım birazcık daah bilgim olsa DM'lik bile yapardım aam FR'na birazcık uzak olduğum için DM'liğimin tadı olmaz.Sen açarsan oyunu ve listende yer olursa beni de araya koyarsan sevinirim.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
-
Dragonfire
- Seçilmiş Savaşçı
Eh benim açtığım oyun şimdilik bana yetiyor. Yetmese bile Fearunda oyun açmazdım her halde. Yine yaşadığımız Dünya tarihinin bir noktasında açardım. O tarz bir oyun açmak isteyen olursa haberim olsun.
HARBE GİDEN
Kardeş ortada zaten oyun yok oyun olması için birisinin oynatması gerekiyor. Biz oyundan önce DM arıyoruz. DM bulunmadan oyun da olmayacak gibi. Eeeee DM var mı ? ? ? ? ? ? ?
Varsa ben oynarım... Ama oynatmam. Bir oyun oynatmak fazlası ile yetiyor. : )) ) ) ) ) ))) ))
Varsa ben oynarım... Ama oynatmam. Bir oyun oynatmak fazlası ile yetiyor. : )) ) ) ) ) ))) ))
HARBE GİDEN
Ya vallahi ağlıycam yaaaa.Ben de öğrenmek istiyorum Faerun'u.Faerun dediğiniz Forgotten Realms mı oluyor.Nasıl oynanıyor basitçe anlatır mısınız?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Fearun Forgatten Realms ismi ile yayınlanan romanın geçtiği bölgenin ismi... Tabii kimse yaşadığı bölgeye unutlmuş diyarlar demez. : ) ) ) ) Bu arada yine Forgatten Realms da adı geçen cehennemdir su altı boyutudur. Büyü alanıdır falan hepsi ile Fearun denen bizimkine benzeyen bölge bir arada Toril diye bir evren oluşturur. Kısaca Fearun bir Dünya ise Toril i de Güneş Sistemi ya da Samanyolu gibi görebiliriz. Ejderha mızrağının geçtiği yerin ismi de Kryin oluyor. Bunun gibi farklı roman grupları farklı bölgelerde geçiyor. Ancak bu roman grupları eğer Wizard Of The Coast isimli amerikan yayın şirketi tarafından çıkarılıyorsa benim bildiğim kadarıyla hepsinde DnD denen meşhur sistem uygulanıyor. Kısaca karakter yaratır ve oynatırken bizim site içi RPlerimizdekinden farklı bir şey yapılmıyor. Ancak tabii oyun romanların geçtiği bölgeleri ırkları tanrıları ve akla gelebilecek birçok ayrıntısı ayrıca ayrıntılı şekilde kitaplarda tanıtılan Dünya ve Evren de geçiyor. Kısaca oyuna örneğin kendi halinde bir Hobbit Köyünde başlarsa hiçbir şey biliyor olmana gerek olmuyor. Dünya yı karakterinle beraber öğreniyorsun. Bu benim yeni RP ortamalarında hep başvurduğum bir taktiktir.
HARBE GİDEN
Firble sen olsan pek sorun olmaz bence, iş sadece bilmekle olmuyor nasıl olsa, sen de yönetmenlik ruhu da var?
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Gaara of the Sand
- Kullanıcı

Kısa ve basit olmak şartıyla. ben Dm olurum. Bide katılan arkadaşlar birbirinden çok kopuk olmazlarsa iyi olur FR da toparlamak çok zor oluyor hazır bir tarihi ve kalıplaşmış mekanları oldugu için. oynamak isteyen arkadaşlar.ne olmak istedikleri ile birlikte cevaplarlarsa iyi olur bende rötuş atarım.kendinizi de çok kasmayın arkadaşlar dedigim gibi öyle çook uzun olmayacak. redblade de hazırlaya bilirsiniz kagıdı. yada farklı türde hazırlayan olursa oda olur. oynarsan ve istersen seninkini ben yaratırım Firble.
<strong><em>Moedasu youna atsu tamaschi !</em></strong>