Saçma Göze Öarpan şeyler.
-
Logan
- Kullanıcı

Saçma Göze Öarpan şeyler.
Arkadaşlar... REklamlarda,Flimlerde,Ve benzeri şeylerde gözünüze çarpan Yada komik bulduğunuz yada eleştirmek istediğiniz şeyleri buraya yazarlım gayettende eyleneceğimiz kesin
Ben başlıyorum...
Mesala,
şu mastercard reklamındaki teknik adam herşeyi önceden biliyor bir adım önde ya...
Neden üstüne kahve döküleceğini bilmiyor...
Yada Niye bu adam herşeyi öneceden biliyorsa. idaa oynamıyor...
kızını okula bıraktığı zaman arkadaki fonda bir kaç cocuk oyun oynuyorlar..Ama yağmur Yağmaya başladığında istiflerini bozmadan oyuna dewam ediyorlar:D
Ben başlıyorum...
Mesala,
şu mastercard reklamındaki teknik adam herşeyi önceden biliyor bir adım önde ya...
Neden üstüne kahve döküleceğini bilmiyor...
Yada Niye bu adam herşeyi öneceden biliyorsa. idaa oynamıyor...
kızını okula bıraktığı zaman arkadaki fonda bir kaç cocuk oyun oynuyorlar..Ama yağmur Yağmaya başladığında istiflerini bozmadan oyuna dewam ediyorlar:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
Ao
- Kullanıcı

Bir içecek firmasının reklamında Lebron James sahanın bir tarafından öbür tarafına bilek atışı ile habire basketi buluyordu bulunduğum ortamda bazen insanların ''Yuh be adama bak nasıl atıyor'' demeleri tilt ediyordu beni yaw akıl var mantık var arkadaş imkanı varmı onun ya...
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
-
Logan
- Kullanıcı

dfunk wrote:Orada herşeyi bilmiyor her duruma göre tedbir almış bir şahsiyeti gösteriyor bankanın slogana dikkat et.
amaç eleştirmek değil saçmalamak
mesala TElsimin reklamında kız ilk telefonu kaldırdığında... 87678 kişi taşıyor...
sonra 50 filan oluyor bir ara 5 filan oluyor sonra tekrar 81273 kişi:D
Burdan cıkartacamız sonuç... telsimciler arada işten kaytarıyor:D
bide benim sevgilim yada karımı öle eller üzerinde getirecekler.. ben öle gülümsüyecem haa vala telsim melsim dinleme dağıtırım lenn
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Evet varAo wrote:Bir içecek firmasının reklamında Lebron James sahanın bir tarafından öbür tarafına bilek atışı ile habire basketi buluyordu bulunduğum ortamda bazen insanların ''Yuh be adama bak nasıl atıyor'' demeleri tilt ediyordu beni yaw akıl var mantık var arkadaş imkanı varmı onun ya...
Ben Akbank reklamına gıcık oluyom.Hani adam *İşini doğru dürüst yapan biri kalmadı mı memleketette* diyor ya.Birkaç kişi kötü etti diye böyle bir genelleme yapması gıcığıma gitmişti
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
SacoKhan
- Forum Yöneticisi
Kimse işini doğru yapmıyo evet, genelleme değil zaten genel bişiyi hatırlatıyor bize o kadar. Ayrıca LeBron James de atmıyo tabiki o şutlar gerçek değil, zaten gerçek olsa kamera sabit kalmazdı topu gösterirdi. Çok komik olmuş orası zaten, top görüntüden çıkıyo sonra ileride beliriyo... 
And i still wonder if you ever wonder the same!...
Tabi ki ben gerçek demiyorum o görüntüye ama yapılabilir yani öyle bir şey, biraz mübalağa ya kaçmışlar o kadar
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Katılmadan edemeyeceğim.Mr_Zombie wrote:şu an gözüme çarpan en saçma şey, konu başlığındaki dehşetli anlatım bozukluğu.
Geçenlerde bir Türk filmi vardı. Tarık Akan'ın oynadığı genç ve çapkın basketbolcu, kampa giden takımının otobüsünü kaçırınca arabayla yetişmeye çalışırken şehir dışında bir a arabasına çarptı. At arabasındaki köylü kızı (Filiz Akın) Tarık Akan'ın arabasına düşer. Saman yığınlarının arasından son derece basit bir entari ile bir başörtüsü takmakta olan köylü kızının ayağında yüksek topuklu simsiyah bir ayakkabı bulunmaktadır.
şimdi bu ne perhiz, ne lahana turşusu?
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Ne alaka yüksek topuk giyemez mi illa çorap üstü terlik mi giymek zorunda? Ayrıca ben o filmi çok seviyorum 
Calida ile çarşamba günü İzmir'deki bir adı Bostanlı Pazarı olarak bilinen diğer adıyla sosyete pazarı olarak bilinen pazara gidiyoruz
Orada böyle kalem parfümleri yığmışlar tezgaha, kocaman da afiş hazırlamışlar
TANE 1 YTL
5 TANE 5 YTL
Hani indirim olur tanesi 1 YTL'dir ama 5 tane alınca 3 YTL şeklinde bir kampanya yaparsın, bunu da insanlar bilsin diye hazırlarsın pankartını da e zaten 1 tanesi 1 YTL olunca otomatikman 5 tane alınca da 5 YTL olur...
Calida ile çarşamba günü İzmir'deki bir adı Bostanlı Pazarı olarak bilinen diğer adıyla sosyete pazarı olarak bilinen pazara gidiyoruz
TANE 1 YTL
5 TANE 5 YTL
Hani indirim olur tanesi 1 YTL'dir ama 5 tane alınca 3 YTL şeklinde bir kampanya yaparsın, bunu da insanlar bilsin diye hazırlarsın pankartını da e zaten 1 tanesi 1 YTL olunca otomatikman 5 tane alınca da 5 YTL olur...
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı