OYUN AÖIYORUM GELMEK İSTEYEN ARKADAşLAR BUYURSUN
şimdi şöyle açıklıyayım..Bir kere siz Yenerin kedi gibi adamı delen gözlerine bakmaktan göbek tarafına hiç bakmıyorsunuz.Yener dedim rahat 85 var.Bogus wrote:Bir de Narq... 350 kiloyu nasıl hesapladın açıklarsan sevinirim. (Açıklanamayacağından değil, kime ne kadar dağıttın onu merak ediyorum... :evillaugh: )
Yenerlerden çıktıktan sonra gittiğimiz lahmacuncudaki performansını karşılıklı oturmamımız dolayısıyla iyi izleme şansım oldu(Yenerin yanı senin karşın sayılır
Serbülen tam karşımda oturuyordu.Siz onun böyle kalın montlarla çantalarla yaptığı kamuflajlara aldanmayın.O hazinesini saklıyor öyle.Serbülent dedim rahat 85 var
Ben ise sadece
85+80+85+72=322
322+28=350
28'i ise Allah bilir diyerek geçiştiriyorum
Conclusion is always behind me
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Cumartesi günü takılırda bir yerde içersek pazarın oyunu bozulur.Bunu daha öncede yaşadık.O yüzden cumartesi gecesini erken bitirelim.Pazar günü taksimde buluşup ''Canın arabasına tıkışarak'' Serbülentlere doğru harekete geçelim
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Bir kere ben 77 kiloyum. Bir yıl önce ben de 72 idim... Bir gün tekrar 72 olacağım. (Askerde.)
Bir de abicim neler diyorsun sen? Yener'in kedi gibi insanı delen gözleri ne demek abi öyle ya?
Ama tanıştığımızdan bu yana biraz şişmanladı sanki...
Mırnav! Açıklama bekliyoruz senden... Bence Yener 85 falan olamaz. 75-80 arası diyorum onun için.
Serbülent 85 den fazla olabilir derim...
Gelelim Cumartesiye. Ben cumartesi içerim abicim... Bu böyle biline. Taksim'de içmezsem gider evde içerim. Ama yarın oyun var diyip adabıyla içerim. Ben her oyun öncesinde zaten içiyorum, Yener ile sapıttığımız gecenin dışında oyuna leyla geldiğimi gördünüz mü hiç?
Son söz olarak, bu hafta sonu yine simitçiye tıkılırsak öyle bir rezalet çıkartırım ki bir daha bizi kapısından içeri sokmazlar.
Bir de abicim neler diyorsun sen? Yener'in kedi gibi insanı delen gözleri ne demek abi öyle ya?
Mırnav! Açıklama bekliyoruz senden... Bence Yener 85 falan olamaz. 75-80 arası diyorum onun için.
Serbülent 85 den fazla olabilir derim...
Gelelim Cumartesiye. Ben cumartesi içerim abicim... Bu böyle biline. Taksim'de içmezsem gider evde içerim. Ama yarın oyun var diyip adabıyla içerim. Ben her oyun öncesinde zaten içiyorum, Yener ile sapıttığımız gecenin dışında oyuna leyla geldiğimi gördünüz mü hiç?
Son söz olarak, bu hafta sonu yine simitçiye tıkılırsak öyle bir rezalet çıkartırım ki bir daha bizi kapısından içeri sokmazlar.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Yenerin gözleri harbiden çok keskin.Ben bildim bileli yenerin bakışları böyle çok pis derindir.
İyi abicim için bende içicem ama sapıtmadan adabında içelimki yarın ki oyunu bozmayalım.
Cancım illa ki M.Ã? M.S gibi C.Ã? C.S (candan önce,candan sonra) diye ayırmak mı lazım anlattıklarımı.Biz sen gruba katılmadan önce yaşadık o yüzden söylüyorum
Sen o Simitçide olay çıkarırısan orda bir garson var..çay istesen dalacak tipte..öyle pis dalarki..Serbülentin eve koşarak gideriz,o yokuşu da koşa koşa çıkarız
İyi abicim için bende içicem ama sapıtmadan adabında içelimki yarın ki oyunu bozmayalım.
Cancım illa ki M.Ã? M.S gibi C.Ã? C.S (candan önce,candan sonra) diye ayırmak mı lazım anlattıklarımı.Biz sen gruba katılmadan önce yaşadık o yüzden söylüyorum
Sen o Simitçide olay çıkarırısan orda bir garson var..çay istesen dalacak tipte..öyle pis dalarki..Serbülentin eve koşarak gideriz,o yokuşu da koşa koşa çıkarız
şu dediğinden hiç bir şey anlamadım...Narq wrote:
Cancım illa ki M.Ã? M.S gibi C.Ã? C.S (candan önce,candan sonra) diye ayırmak mı lazım anlattıklarımı.Biz sen gruba katılmadan önce yaşadık o yüzden söylüyorum![]()
Yenerin bakışları konusunu da artık kapatalım.
Ben de zaten o garsona güvenerek bir daha bizi kapıdan içeri almazlar diyorum... :plotting:
Sonuç olarak nedir son durum ona karar verelim artık. :embarrass:
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Oha yani ohaaa adamların yaptıkları muhabbetlere bak, millet artık bizim oyun falan oynamadığımızı düşünmeye başlayacak.
Oyun bilgilendirme :
OYUN YERİ : BAKIRKÃ?Y SİMİTÃ?İ
OYUN SAATİ : 13 : 00
OYUN GÃ?NÃ? : PAZAR
OYUN ADI : KUTSAL EMANET...
Oyun bilgilendirme :
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Alla Alla ....Yine simitçiye mi kaldık...ben çiğ gofte alacağıdım size
Yauuuu Yeneer..Serbülent çağıryo işte
Yauuuu Yeneer..Serbülent çağıryo işte
Çok hoş bir noktaya değindin BogusBogus wrote:Komisyon mu alıyorsun?
Voheee ulan yeminle yeni farkediyorum bendeYener wrote:
Oyun bilgilendirme :
Herneyse düzeltelim :
OYUN YERİ : Ser' in ev.
OYUN SAATİ : 13 : 00 (taksimde buluşma saati 12 : 00)
şimdi tamamdır.
Bu arada oyuna erken başlayıp erken bitirmemiz daha hayırlı olacaktır benim 21 : 00 'dan önce evde olmam lazım, pazar günü heroes var cnbc-e de
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]