OYUN AÖIYORUM GELMEK İSTEYEN ARKADAşLAR BUYURSUN

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Açtık evi bu haftasonuna hayırlı olsun :D (oyun cumartesi akşam başlayacak)
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Cumartesi olayı yatacak gibi herkesin gelebilmesi zaten çok zor. Sadece pazar olsa bile yeter.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Arkadaşlar şimdiden fazla gaza gelmeyin lütfen. Senaryoyu yaratma çabalarına başladım. (Yani henüz aklımda hiç bir fikir yok ve kalem bile oynatmadım demek oluyor bu...)

Lütfen ben kesin var diyene kadar benden Cthulhu beklemeyin, B, C ve D planlarını da yapın. Son anda caymam ama merak etmeyin, son cayma tarihi olarak perşembe diyelim mi?

Yener'in hali hazırda oynattığı oyunları da oynayabiliriz Cumartesi günü, Cthulhu'yu her zaman oynayabiliriz nasıl olsa tek sectionlık :evil:
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Bogus o kadar heveslendirdin bizi oynatmazsan bilemem artık :schemes:
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Benim bundan haberim yok niye kimse sölemedi :rant:
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Buda sen yokken konuşulan olaylardandı Narq cığım, evladım, yavrucuğum, canım kardeşim :evil: .
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Arkadaşlar Cthulhu senaryosu öyle bir gecede yumurtlanmıyor... Tek sectionlık olduğu için gerçekten güzel bir şey yapmanız gerekiyor ve sonuna kadar kafanızda her şeyin hazır olması lazım... Ã?ünkü tek sectionlık. Ya kötü olur ya iyi. Sonradan toparlamak diye bir şey yok!

Bir de herkesin oyun stili Cthulhu oyun sitili ile örtüşmüyor. Oyundan önce sizi bazı konularda bilgilendirmem gerekiyor... Aslında aklıma daha iyi bir fikir geldi... Eğer bu sitede Cthulhu tanıtımı yoksa size bir Cthulhu tanıtım yazısı hazırlayayım. Böylece hem bu siteye koyarız, hem de siz onu önceden okursunuz ve böylece zaman kazanırırz.

Bir diğer konu da Cthulhu az adamla oynanıyor. Bu güne kadar en fazla 4 kişiye Cthulhu oynattım ve o da oldukça zordu. Kesin oynayacaklar kimler?

şimdilik bu kadar...

Not: Bu yazıyı okuyup gaza gelmeyin, satış hakkı halen tarafımdan saklıdır. :schemes:
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Narq
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Narq »

Ben gelirim Can.Zaten oynayacak adamlar belli şu anda 4 aşmayız :wink:
It's always darken as before the dawn;If Its not meant to be Its not meant to be www.bizkackisiyiz.com
Epitaph
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Epitaph »

şu an 19 mart ,ve yukardaki mesaj yarın atılmış :)
rest in me and i comfort you
i lived,and i died for you
abide me and i vow to you
i'll never forsake you..
EVaNesCenCe,Lies..
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

parazit yayın girdi araya çık dışarı :evil:
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Epitaph wrote:şu an 19 mart ,ve yukardaki mesaj yarın atılmış :)
Arkadaş bir oyun buluşması başlığında fark ede ede onu mu fark ediyorsun ? Evet tarih ayarlarında küçük bir hata var sadece oldu mu ? Biz senden bir gün ileride yaşamıyoruz yani merak etme.
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

pazar bendeyiz bilenler bilmeyenleri getirsin yormayın beni taa yukarılara kim çıkacak şimdi o yokuşu :schemes:
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

dfunk wrote:pazar bendeyiz bilenler bilmeyenleri getirsin yormayın beni taa yukarılara kim çıkacak şimdi o yokuşu :schemes:
İyi hadi bakalım sende olalım. Bak bir hafta öncesinden haberdar ediyorsun senden ummalı bir hazırlık bekliyoruz ona göre :D. şimdiden belirteyim pazar günü kutsal emaneti oynayacağız bu hafta atide dahil olacak bize. Geçen pazar kısa sürdü biraz oyun biliyorsunuz olmadı 2-3 saat oynayıp Exalted 'a da geçebiliriz. Bu arada kimse gecikmesin saatte söyle Serbülent kaç gibi gelelim ? 13:00 uygunmudur ?
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

13 .00 da gelemeceyeceğinize göre (bu grup hiç bir zaman vaktinde toplanamamıştır) o saate gelin tabiki hazırlarım birşeyler :plotting:
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Yener wrote:
dfunk wrote:pazar bendeyiz bilenler bilmeyenleri getirsin yormayın beni taa yukarılara kim çıkacak şimdi o yokuşu :schemes:
İyi hadi bakalım sende olalım. Bak bir hafta öncesinden haberdar ediyorsun senden ummalı bir hazırlık bekliyoruz ona göre :D. şimdiden belirteyim pazar günü kutsal emaneti oynayacağız bu hafta atide dahil olacak bize. Geçen pazar kısa sürdü biraz oyun biliyorsunuz olmadı 2-3 saat oynayıp Exalted 'a da geçebiliriz. Bu arada kimse gecikmesin saatte söyle Serbülent kaç gibi gelelim ? 13:00 uygunmudur ?
Olley bee! Pazar günü Yener'in oyunu oynuyoruz yani değil mi? Ben size cumartesi günü oyun oynatmayacağım demektir o zaman bu!
Post Reply