Diyarın Hikayesi
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

Diyarın Hikayesi
Sevgili ozanlarımıza...
Sanırım eski dünya tamamen yok oldu. Ve yeni dünyaya göç edildi. Ozanlardan bir isteğim var. Acaba eski diyar hakkında, diyarda geçen olaylar hakkında bizler için bir hikaye anlatabilirler mi? Bütün RP'leri şu sıralar okumam imkansız gibi bir şey ve birçok arkadaş var aynı durumda olan.
Bal Likörü Salonlarında oturup biralarımızı yudumlarken sizlerden dinlemek isteriz Diyarın Hikayesini...
Sanırım eski dünya tamamen yok oldu. Ve yeni dünyaya göç edildi. Ozanlardan bir isteğim var. Acaba eski diyar hakkında, diyarda geçen olaylar hakkında bizler için bir hikaye anlatabilirler mi? Bütün RP'leri şu sıralar okumam imkansız gibi bir şey ve birçok arkadaş var aynı durumda olan.
Bal Likörü Salonlarında oturup biralarımızı yudumlarken sizlerden dinlemek isteriz Diyarın Hikayesini...
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

Ben de önce ocakbaşı dedim. Ama sonra düşündüm ki savaşçıların Savaş Karargahı, büyücülerin Büyücü Kuleleri var konu yazmak için. Ozanlarında mekanı bence Agora'dır. O yüzden burayı tercih ettim.
Hatta bir fikrim daha var. Böyle bir hikaye hazırlanıp dergiye konulabilir.
Hatta bir fikrim daha var. Böyle bir hikaye hazırlanıp dergiye konulabilir.
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Re: Diyarın Hikayesi
Fible' nin bu yönde çalışmaları oldu, onun yazılarını okuyabilirsiniz. Ayrıca Gorath da kendi karakterinin hikayesini anlatmıştı bir zamanlar, bu hikaye geçmiş RP lerle ilgili pek çok şeye ışık tutuyordu. Bunun dışında yine fible 'nin FRPworld dergimizde de bu yönde çok hoş çalışmaları var şiirli bir anlatım. Bunları takip edebilirsiniz.haldor_goraxe wrote:Sevgili ozanlarımıza...
İyi okumalar.
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Yener benim yerime cevap vermiş gibi.... Ancak ben yine de ben de tekrarlıyim.
Ã?ncelikle çoook eskiden ocankbaşında böyle bir çalışmam vardı... Eğer ilgilenirseniz http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... 4e79450f4f başlığında bulunuyor. Epey bi gerilerde ocakbaşında...
Ancak bu epey acemi idi. Bu aralar dergi de daha az acemi şekilde diyarı anlatıyorum. Dergideki Diyarın Kahramanları bölümü aslında gayriresmi bir Diyarın hikayesi bölümü de sayılabilir. Tabiii eskileri genelde anlatıyorum. Aklımdaki tüm bölümleri yazabilirsem bittiğinde zaten diyarın kendisi de eskilerde kalmış olacak...
Bilmiyorum okunuyor mu? Okuyanların yorumları beni çok memnun eder.... Bu bölümde Corax ın namı diğer Hellfire ın hikayesini anlatıyorum. Apocolipse i oynayan arkadaşın ilk karakteri. O karakter iki bölüm daha sürecek epey ayrınıtılı ve aktif bir karakterdi. Bir de RP nin sitenin tüm başlıklarına yayıldığı bir dönemde RP yaptığı yaptığı için karakter de epey ayrınıtılı hale geldi.
Ã?ncelikle çoook eskiden ocankbaşında böyle bir çalışmam vardı... Eğer ilgilenirseniz http://frpworld.com/modules.php?name=Fo ... 4e79450f4f başlığında bulunuyor. Epey bi gerilerde ocakbaşında...
Ancak bu epey acemi idi. Bu aralar dergi de daha az acemi şekilde diyarı anlatıyorum. Dergideki Diyarın Kahramanları bölümü aslında gayriresmi bir Diyarın hikayesi bölümü de sayılabilir. Tabiii eskileri genelde anlatıyorum. Aklımdaki tüm bölümleri yazabilirsem bittiğinde zaten diyarın kendisi de eskilerde kalmış olacak...
Bilmiyorum okunuyor mu? Okuyanların yorumları beni çok memnun eder.... Bu bölümde Corax ın namı diğer Hellfire ın hikayesini anlatıyorum. Apocolipse i oynayan arkadaşın ilk karakteri. O karakter iki bölüm daha sürecek epey ayrınıtılı ve aktif bir karakterdi. Bir de RP nin sitenin tüm başlıklarına yayıldığı bir dönemde RP yaptığı yaptığı için karakter de epey ayrınıtılı hale geldi.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
bu başlıkları her zaman çok sevmişimdir daha önce ki forumlarımda da (forumları acayip sahiplenirim hepsi benim
) bi sürü hikaye yazmıştım ama bakalım bu diyar nasıldır bi görelim ondan sonra yaparım bişiler eski yazdıklarımı belki koyar ona göre tepkileri ölçüp yazarım bilmiyorum ama yaparım bişiler hatta bayıla bayıla yaparım 
şu aralar epey yoğun bir dönemdeyim ama belki firble'ın hikayesinde bazı yerleri farklı bir bakış açısından anlatabiliim. Ya da firble'ın şahit olmadığı için anlatmadığı bazı olayları.
Hatta beraber çalışmak isteyen arkadaşlar olursa beraber de yazabiliriz...
Hatta beraber çalışmak isteyen arkadaşlar olursa beraber de yazabiliriz...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
Eh kardeş dergideki bölüme bak o zaman istersen gerçi dergide bir iki üç yıl öncesindeki olayları anlatıyorum henüz yine de sana bir fikir verebilir. Ancak şu anda RPlerin işleyişi ve genel yapıyı adminler ve Dmler daha iyi anlatabilir. Yine de sorun olursa ozan Firble cevaplamaktan memnuniyet duyar.
HARBE GİDEN
Sonunda Corax ın hikayesinin üçüncü bölümünü bitirmeyi başardım. Bu bölüm Karatasın ölümünden başlayarak onkasaba savaşının sonuna sonra Maskla yapılan efsanevi karşılaşmaya ve tanrılar savaşı ile Corax ın Malovana ihanetine uzanıyor.
Dragonfire ın Corax ı yeniden canlandırması ve Corax ın Azalinin efsanevi savaşçısı Hellfire a dönüşümünü üçüncü ve son bölümde anlatacam.
Yazıyı yazdım. Ancak görmek için dergiyi görmek gerek... Epey emek verdim umarım güzel olmuştur.
Dragonfire ın Corax ı yeniden canlandırması ve Corax ın Azalinin efsanevi savaşçısı Hellfire a dönüşümünü üçüncü ve son bölümde anlatacam.
Yazıyı yazdım. Ancak görmek için dergiyi görmek gerek... Epey emek verdim umarım güzel olmuştur.
HARBE GİDEN