Dünyaya 2.kez gelmiş olsaydınız nerede yaşamak
-
Lord Necros
- Başbüyücü
Memleketimden memnunum ben. Sanmıyorum ki dünyada Türkiye'nin bir eşi daha olsun.
İstemem diğer ülkeleri, benim vatanım, benim toprağım, benim insanlarım bana yeter. 
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice.
Power demands sacrifice.
Bugün saat 06:15 de yola çıktım. 1 Mayıs nedeni ile yollar kapatıldığından köprü yolunda mahsur kaldım. En sonunda servisteki herkes isyan etti ve E5 otoyolunda yürüyerek kendimizi kurtarmaya, evimize gitmeye çalıştık. Evime vardığımda saat 11 olmuştu. İşe gidemedim...
Yolda radyoyu dinledik. İnsanlar hastalarının olduğunu söylüyordu. Birisinde bankanın kasalarından birinin anahtarı varmış, işe gidemediği için vezne çalışmıyormuş...
Yüzbinlerce araba tampon tampona bekleyip litrelerce benzin yaktılar. Hem ekonomiyi deldiler hem ozonu. Doktorlar hastaneye gidemedi, uçaklar yolcusuz kalktılar...
1 Mayıs olacak diye İstanbul'un valisi ve emniyet müdürü koca metropolün canına okudular. Küçük öğrencilerin tuvaleti geldiği için ağlayıp sızlanıyorlardı, yine aynı nedenden rahatsız insanlar önce sinirlendiler sonra sefil oldular. Köprü yolunu 1 şeride indirdiler!!! 10 milyonluk metropolü köy imamı gibi yönetirsen olacağı bu!
Bu kafa ile bu şehirde yaşanmaz artık. Yok abicim yok. İstanbul'a bir daha gelirsem.. iki olsun.

Yolda radyoyu dinledik. İnsanlar hastalarının olduğunu söylüyordu. Birisinde bankanın kasalarından birinin anahtarı varmış, işe gidemediği için vezne çalışmıyormuş...
Yüzbinlerce araba tampon tampona bekleyip litrelerce benzin yaktılar. Hem ekonomiyi deldiler hem ozonu. Doktorlar hastaneye gidemedi, uçaklar yolcusuz kalktılar...
1 Mayıs olacak diye İstanbul'un valisi ve emniyet müdürü koca metropolün canına okudular. Küçük öğrencilerin tuvaleti geldiği için ağlayıp sızlanıyorlardı, yine aynı nedenden rahatsız insanlar önce sinirlendiler sonra sefil oldular. Köprü yolunu 1 şeride indirdiler!!! 10 milyonluk metropolü köy imamı gibi yönetirsen olacağı bu!
Bu kafa ile bu şehirde yaşanmaz artık. Yok abicim yok. İstanbul'a bir daha gelirsem.. iki olsun.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
-
galadlirim
- Seçilmiş Savaşçı
O kadar haklısın ki Bogus.Doğrusu 1 mayıs günü dışarı çıkmak zorunda değildim ve ne kadar şanslı olduğumu haberleri izleyince anlamıştım.Nerede yaşamak isterdim sorusuna gelince,kesinlikle Japonya! Herşeyiyle hayranım oraya...Japon doğmak vardı Tokyoda ah ah...
Gözlerimi kapadım ve geçmişi hatırladım
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
Bizi biz yapan yıldızların ve denizlerin parıltısını içimde buldum
Söylediğimde şarkımı unutulmadı sözlerim
şarkılara konu olmuş zaferlerim,hatÄ
-
Dreamscape
- Kullanıcı

-
emerus
- Site Çizeri
açıkcası memleketim güzelliğini başka bi ülkede bulamam ben ama dünyaya yeniden gelsem maltada veya hawaide yaşamak isterdim deniz güneş kızlarla dolu bir ömür ve bol bol balık yiyerek geçen bir hayat yaşamak isterdim
bu arada emerus geri döndü herkese slm..
bu arada emerus geri döndü herkese slm..
emerus "druid of elderlights"
was here...
was here...
Galathiniol, Japonları sevmeyişinin sebebini Türklerin beğeneceğini sanmıyorum, çünkü onlar da zamanında çekik gözlülerdi ve Japonlarla aynı ırktanlar. Yani ırklara ayırırsak insanları aryan, zenci, sarı vs diye, Türklerle Japonlar beraber sarı ırk arasında yer alıyorlar.
<div> Wir sind nicht gestorben. Wir haben nie gelebt.<br> <br> -Ragnar Lodbrok</div>
-
NightShade
- Kullanıcı

-
BLACK HAND
- Kullanıcı

-
Lord_Feanor
- Kullanıcı

-
Hakikatli-Torm
- Kullanıcı

Bir daha gelmek istemem ama gelirsemde Türkiye,Las Vegas veya bol yağmurlu İngilitere köylerinden birinde yaşamak isterim. Sebebi ise Türkiyede tecrübelerim var, Vegas'ta eğlenirim yani keyifli bir yaşam, İngiltere'de ise huzur bulurum.
Arenasında kör savaşçı, ellerinde yok silah, siyah karnalık ortasında savaşıyor, zor...