warcraft film olacakmış

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Pardon karıştırmışım :) :)

Ama o sahne gerçekten müthişti.Sonra şu diğer bir yarı-ork vardı.İsmi neydi?Tepenin birinde oturuyordu ismini unuttum :???: :???:
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

İşin tamamen geyiğe dökülmüş kısmı yani (: Credits bölümndeydi heralde. O zmana arthas da elektro çalıyor diyebiliriz. (: Rexxar Battlehammer dan bahsediyosun sanırım Edmond, yarı ogre yarı ork. Soyadı Battlehammer mıydı emin değilim sanırım öyleydi.

Bu arada alttaki mesajına hitaben, orda gitar çalan kişi Arthas map editorle uğraşanlar bilir (: Bi de konusu açısından Arthas Illidan kapışması güzeldi lakin bence o video Blizzardın bugüne kadar yaptığı en kötülerden biriydi. Arthas'ın frozen throne'a çıkışından bahsetmiyorum elbet. O Video harikadır.
Last edited by Artemis Entreri on Sat Mar 10, 2007 12:33 am, edited 2 times in total.
Been there. Seen that. Got the scars.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yok çalan kişi Arthas değildi sanırsam.O arthas'ın koşup İllidan'ı öldürdüğü sahne manyaktı yaa.Sahneyi izlerken yutkunmayı unuttum da ağzımda salyalar aktı :D

Tabi şaka bir yana ama öyle bir sahne fazla görülmez
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Mostulemo
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mostulemo »

bence gayet ii olur hatta animasyon olursa super olur çnku wowun videolarından ben acayip derecede etklilenp tekrar takrar izlemştim :P eğer bu proje gerçkleşrse çok tutar bnce
<div align="left"><em>Amin mela lle...</em></div>
Post Reply