Yeni bir dünya ( Başvuru Merkezi )
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

yeminer wrote:Sanırım zaten vazgeçmişsiniz yazmaktan ama "Msn ye döndü bura" lafı hakkıyla edilmiş bir laf olmuş sayın oyuncularım.
Turu döndürüyorum, siz de rp konularına dönün bakim
aransayes wrote:tamam
Suçlu suçunu bilirmiş. :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh:
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
Tur dönmüştür arkadaşlar, yeni harita

Budur, eğer bir sorun yoksa yeni tur için bir iki açıklma yapayım. Birinci ve ikinci tünelde bekleyen arkadaşlar gelenlerle birebir temasa geçecek bu tur. En alttaki tünelde ise gelcekler görülebilir bir durumda. Gelenler her üç tünelde de kalabalık görülüyor. Sadece kısa boylu, ellerinde küçük çekiçleri olan vahşi bakışlı tek tip yaratıklar geliyor.
İyi eğlenceler sayın oyuncularım

Budur, eğer bir sorun yoksa yeni tur için bir iki açıklma yapayım. Birinci ve ikinci tünelde bekleyen arkadaşlar gelenlerle birebir temasa geçecek bu tur. En alttaki tünelde ise gelcekler görülebilir bir durumda. Gelenler her üç tünelde de kalabalık görülüyor. Sadece kısa boylu, ellerinde küçük çekiçleri olan vahşi bakışlı tek tip yaratıklar geliyor.
İyi eğlenceler sayın oyuncularım
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

Malesef şu an bu oyuna oyuncu alamıyorum, ama sen yine de karakterini bana yolla, yakında yeni oyunlar açılacak. Onlara eklerim seni.
Bu arada arkadaşlar haritada hatalar var farkettiğiniz gibi. Peki nedeni ne ? Bi sorun bakim ? :plotting:
Söyleyeyim, öyle sadece haritadan bakıp bide kendi paragrafınızı okuyup rp yazmayasınız diye. Arada rastlıyorum öyle rp atana, başkalarının paragraflarına da arada sizinle ilgili bilgiler sıkıştırıyorum. Bakın bu tuzaklara düşmeyesiniz
Yakalarsam fena yaparım :evillaugh:
Bu arada arkadaşlar haritada hatalar var farkettiğiniz gibi. Peki nedeni ne ? Bi sorun bakim ? :plotting:
Söyleyeyim, öyle sadece haritadan bakıp bide kendi paragrafınızı okuyup rp yazmayasınız diye. Arada rastlıyorum öyle rp atana, başkalarının paragraflarına da arada sizinle ilgili bilgiler sıkıştırıyorum. Bakın bu tuzaklara düşmeyesiniz
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

-
Logan
- Kullanıcı

Bu arada... Yeminer.... umarım burda biraz acırsın bize dimi ? 
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF