---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Ve "O" geri döndü. benim hoşuma gitti bu sefer ki avatarın :ayyyy!:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yok ya Arres'in avatar çok hmm.Korkomik.Darkgnome ben kendimi bildim bileli aynı avatarı kullanıyor.Aransayes'in 2 kez değiştirdiğini gördük.Ben de zırt bırt değiştiriyorum çünkü ben de beğenmiyorum.Ama bu seferkini fazla değiştirmeye niyetim yok
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
EldariL
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by EldariL »

biri beni de tahlil etsin :) uzman olsun ama :embarrass:
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Pandopranın kutusunu açan pandora. Pandoranın açmasıyla dünyay bütü kötülükler yayılmıştı. Bir nevi Adem'le Havva'nın elmayı yemesiyle cennetten kovulmaları ve kötülüklerle tanışması gibi. Her ikisinde de ilk günah merak ve merak bütün kötülükleri insanoğlunun tepesine getiriyor.

Neyse yine uuyordum kusura bakma. Sanırım sen daha çko bunu pandora diye değilde FRPde oynadığın karakter olarak aldın. Yeni dünyada oynuyordun sanırım, gerçi ne oynadığını bilmiyorum ama o avatardan buna geçmenin başka tek bir sebebi olabilir. O da çok üzel bir avtar olması. Yani renkler, ışık, gerçekten büüleyici bir çizim. Bunu söylememle resimdekinin kız olmasının hiç bir alakası yok.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

avatar konusunda sadece darkgnome'dan değil, herkesten özür dilerim...çok fazla uzatılmış ve abartılmış bir konu oldu...tekrarlanmıycaktır...beğenin ya da beğenmeyin,yorumlarınız için teşekkür ederim.. :)

benim ise hala en beğendiğim avatar siliterin'inkidir...eğer daha çok beğendiğim bir avatar olursa belirtmekten zevk duyarım... :wink:
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Eleştirin lütfen.

Bu avatarın hikayesinide aktarayım sizlere; bu sigaranın zaralarını anlatan bir reklam resmidir.Dumanın hemen altında sigara bulunmaktaydı, ben onu silene kadar.
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Sigara süper bir şeymiş ya. Bunun elf çıkartanı felanda var mı?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Sen iste yeter Darkgnome, sadece elfde yok katalogda gnolldan trole, insandan tieflinge geniş bir yelpazede ürün bulunmakta...
(<>_<>) -V ----- - ------I .....l l .J..( ) '''...J L Ben dostum. Ne kadar inandırıcı geldiyse!
Murdoc
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Murdoc »

Tarif ediyorum iyi oku; alttaki ince yer dumanın başlangıcı, ortasında kurukafamsı bir şekil, iki yanında da koç boynuzunu anımsatan parçalar var.

Açıkcası bende senin avatarını çözememiştim, geçen güne kadar.Gördüğüm en kötü predatorgillerden bir karaktermiş.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Murdoc wrote:Tarif ediyorum iyi oku; alttaki ince yer dumanın başlangıcı, ortasında kurukafamsı bir şekil, iki yanında da koç boynuzunu anımsatan parçalar var.
İskeletorun asasına benziyor. En azından eski asasına benziyor. Yeni halini gördümde He-Man oyuncaklarının pek bir garipsedim. Ayrıca Tothamon'un başığına da benziyor. Yüzüğüde sanırım böyleydi. Ancak en çok şeytanın tarifine uyuyor sanki :D
Murdoc wrote:Açıkcası bende senin avatarını çözememiştim, geçen güne kadar.Gördüğüm en kötü predatorgillerden bir karaktermiş.
Aaaaa. Evet dikkatli bakytımda bende etobur çiçek felan sanmıştım ne iyi olduda söyledin. :D
Eskisi ka
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

darkgnome değiştir artık avatarı yazılacak herşey yazıldı hakkında :-P
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

dfunk seninki de en küçük kafalı predator be abi biraz büyültsene...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Bu nasıl olmuş?
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

gayet başarılı bulduğumu söylemek istiyorum...
And i still wonder if you ever wonder the same!...
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Saco avatarın burnun altındaki bıyıkmıdır bıyıksa o nasıl bir bıyıktır aydınlat bizi :D
Post Reply