Yeni bir dünya ( Başvuru Merkezi )
-
Logan
- Kullanıcı

hadii.. canım pis sinek bu arada etrafta ısık saçan varlık tek sen olmadığını yeminer daha önceden söyledi... Ben rp lerime dikkat ediyorum..
sen bence uçacağın yere dikkat et..
sen bence uçacağın yere dikkat et..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
-
Logan
- Kullanıcı

Illyra wrote:yaa haritada kuzey güney yazmıo yürüdüm ama yanlış yere gitmem inş. haritanın yukarısnı kuzey olarak baz aldım. balamirin yanından geçip inecem aşağıya.
benim yanıma niye gelmiyorsun... ?
yoksan beni sevmiyormusun?
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
SEN BENİ BEğENMİYOR MUSUN???
Clesnyé bence benim Rp'Yi okusaydın iyi ederdin çünkü canavara saldırıyorum bennn
Clesnyé bence benim Rp'Yi okusaydın iyi ederdin çünkü canavara saldırıyorum bennn
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

abi bu ne şiddet bu ne celal ayrıca ortada toplanıyorsunuz sanki günlük güneşlik bir toplantı yapılıyoor madem toplanıyorsunuz adam akıllı mevzili olan bir yerde toplanın, bilmediğiniz bir yerdesiniz ve öldüğünü sandığınız yaratık her an tekrardan karşınıza dikilebilir. Tabi bu bir aldatmaca değilse. 
Orda hareket etmiyor diyince ben ölmedi ama can çekişiyor diye anladım.Bir darbe de benden olsun diye düşündüm ve saldırdım.Bu arada Fireball size needen zarar versin ben onu anlamadım.Siz önümde değilsiniz ki!!!yeminer wrote: DM: Notlar:
(Bir sonraki turda Ales ok atacaktı, true Strike +20 verdiği için başarılı bir atış oldu. Ã?ncelik sırasından dolayı bir sonraki tur için zaman harcamaya gerek durmadım. Kadahar taş toprak yığınına döndü ve hareket etmiyor.)
Hem de *Tedbir elden, Takdir Allah'tan*
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury