Kim kimi döver?

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Tracy Hickman Margaret Weis i herzaman döver beraber yazıolar kitabı tracy hep dövüomus :D :D
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Ayrı settings'lerden ayrı diyarlardan olan kimse kimseyi dövemez. (ama ravenloft gibiler olmasa :) )

Azalin Soth'u toz eder... (yada etsin, soth'a karşı antipati besliyorum da)

görüş ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

diyorsunki raistin gelse beni dövemez o dragon lance de ben ise gerçek dünyada ha ?
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
chosen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by chosen »

Ben öyle demiyorum, gelemez diyorum :) Bu daha açık oldu sanırım ...

açıklama ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

frp gerçek dünyayı döver.
açıklama: şöyleki frpdeki karakter sayısı bi kere sonsuzdur. Hem ileriden hem geriden sınırsız kaynağa sahiptir. Ejderhalar var bide tabi, napacan onlara nükleer bomba mı atacan? olmaz efendim olmaaaz. büyücüler var koskoca raistlin var elminster var, hem liderlere bak mesela tanis bushu döver, Strahd desen Recep Tayipi emer. Ohooo daha sayılabilecek binlerce şey var.
Been there. Seen that. Got the scars.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Human> any t.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

chosen wrote:Ayrı settings'lerden ayrı diyarlardan olan kimse kimseyi dövemez. (ama ravenloft gibiler olmasa :) )

Azalin Soth'u toz eder... (yada etsin, soth'a karşı antipati besliyorum da)

görüş ve saygılarımla...
FR, DL demek istiyorsan Planescape diye bişey var. :D

Ayrıca Raki Ramboyu döver sonrada Adriaaaaaan! diye bağırır. (Ama Arnold da Silvester'ı döver!)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Ozaman Conan The Barbar = Conan The Destroyer > Conan th King = Son of Conan > Terminatör
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Sondaki Terminatör (yokedici) biraz abes kaçmış ama olsun. :D Bu arada "Son of Conan"'da da Arnold felanmı oynuyor? Bu film, şu Kızıl Sonya'nın olduğu film mi? :roll:
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Thundorius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Thundorius »

METALLİCA sadece megadeth diil diğer bütün grupları döver :schemes:
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Yok son of conan karakter olarak conanın evladı olan :D King Conanı çekebilirlerse o zaman arnold King artık kim oynayacaksada oğlunu oynayacak .
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bende filimlerden ilerledin sanmıştım. Conan'ın oğlunun adı Conn bu arada. :) Tabi Taurus, Leila felan gibi isimlileride var. Ya geç hiç biri conanı dövemez. Çok yaşa conan. :D
Thundorius wrote:METALLİCA sadece megadeth diil diğer bütün grupları döver :schemes:
(Olgun dış dünyam):İyi nasıl istersen. :)
(İç dünyam): (Dövemez metalika hiç birini. Kişisizlikler topluluğu onlar. Ancak Britney Spierce'i döver metalica) :evil:
Eskisi ka
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Darkgnome wrote:(İç dünyam): (Dövemez metalika hiç birini. Kişisizlikler topluluğu onlar. Ancak Britney Spierce'i döver metalica) :evil:
Dave Mustaine ve şarlatanlarından kişilikli oldukları kesin(Marty Friedman hariç o adam harbi kişilikli zamanında Mustainein yanında nasıl durduysa) Artık dinlemesemde saygıdan dolayı ''Metallica Beat'Em All'' :schemes:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Ben herkesi döverim 10 kişi birden dalmazlarsa,allahım öldür diye yalvartırım adamı. :evil:
Image
-------------------------------------------------------------

UNOFFİCİAL SİTE PSİKOPATI.
Daeya
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Daeya »

Asıl ben döverim evellah bu tırnakları boşuna uzatmıyoruz, soktum muydu gözüne gözüne bir de çığırındım mı tamam :D Kaçın benden :-P
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Post Reply