Yeni bir dünya ( Başvuru Merkezi )

FRPWorld Diyarı ile ilgili aktif RP başlıklarının bulunduğu bölümdür.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Bende Yeminerin bana verdiği yetkiye dayanarak evlendirme memuru olurum :evillaugh: Zaten rahibimde :D

Töre gereği Yeminerden kızı istedikten sonra düğün yapılabilir. Kız kaçırmalarda töre gereği uygun olan yapılacak.

Bende ütopyamı gerçekleştirecem. Yuva kurup Devlerin olmadığı bir yerde mutlu mesut yaşayacam.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

calida wrote:bende kiz tarafiyim ona gore, benime sartlarim olur :) ole buyucuymus, rangermis, bisimis torpilim yok. helal sut emmismi?, saygiliimi?, kizimiza ailesinin sagladigi imkanlari saglayabilecekmi?, degilmi yeminercim?
aransayes wrote:Bende Yeminerin bana verdiği yetkiye dayanarak evlendirme memuru olurum :evillaugh: Zaten rahibimde :D

Töre gereği Yeminerden kızı istedikten sonra düğün yapılabilir. Kız kaçırmalarda töre gereği uygun olan yapılacak.

Bende ütopyamı gerçekleştirecem. Yuva kurup Devlerin olmadığı bir yerde mutlu mesut yaşayacam.
Arkadaşlar bir anda heyecan yaratmayın. Sakin olun. Ã?nce bir istesinler ondan sonra hazırlıklara başlarız. Daha çeyiz falan hazır değil. :-P :D
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Yok ben kendi yuva kurma projem için heyecan yaptım :D
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Hmmm anladım tamam. Bak nikah şahidin olurum ona göre. Ama bir dakika, sen kendi nikahını nasıl kıyacaksın ki? Başkasını bulalım. :evillaugh:
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

şahit olarak senden başkasını düşünmedim zaten. benim nikahımı da bizzat yeminer kıyar artık :D
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Rp lerdeki hatalarınızı birbirlerinize söyleyebilirsiniz arkadaşlar, kendi aranızda dayanışma içinde olmanız beklenen birşeydir. Ama bunu uygun bi üslüpla yapmalı, açıklama yapan da uygun bi üslüpla açıklamaladır. İki arkadaşım da sanırım bunu yapmış ama durumda ikiside ufacık yanlış anlaşılma yaşamışlar.

Rp lerde hata olunca ben görmezden geliyorum. Eğer Ales inkindeki gibi bi spraki turdaki hareketi de yapıyosanız buraya da belirtmeniz iyi olur. Henüz rp leri okumadım, şimdi turu döndürmeye başlıycam. Durumu değerlendiririm.

Evlenme meselelerine gelince, ruhban kardeşimiz nikahları kıyma yetkisine sahiptir ama benim verdiğim yetkiyi belirtmezse o nikah geçersizdir :p

Evlenme işlerinde İngiltere soylu usulü geçerlidir. (ingiltere-iskoçya) :schemes: Kaçak evlenmek yasaktır. Eğer ruhban evlenecekse onun nikahını bizzat ben kıyarım :evillaugh:

Zamanın çarkları dönüyor dönüyor ve dönüyor. Hepinize kolay gelsin, iyi eğlenceler sevgili oyuncularım. :)
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
esen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by esen »

Yazılanları okuduğumda bir an yanlış rp de olduğumu sandım sanırım havaların böyle güzel olması oyuncuları etkilemiş herkez şimdiden yuva kurup mutlu mesut yaşayacağını sanmaya başlamış bile :schemes: Ama asıl suçlu yeminer bence herkesi kışkırtmayı bırakmalı... Evlenmeyi düşünen varsa bunu bence şimdi değilde olaylar biraz düzeldikten sonra yapsın :D tabi düzelebilirse baktınız kurtuluş yok o zaman yalan rüzgarı gibi her kez bulduğu ilk kızla evlenebilir puhahhahahaha :schemes: :evillaugh: neyse şaka bir yana oyuncu arkadaşları tebrik ederim bu kadar kalabalık olduğumuz halde iyi devam ediyorlar
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Image

Güncellenmiş harita, herkese iyi eğlenceler. Benim suçum yok bu evlenme işlerinde :-P Bu arada canavarın bakış açısı değişti, şu anda kafası Khedan'ın olduğu tünelin önünde.
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

ARkaşlar birleşmemiz şart o.. :D bu arada yeminer duyduğuma göre çöpçatanlığa başlamışsın banada bulsana birini:D
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

o zmn sole diyim , evlenecek kisilerin gelinlik ve damatliklari benden, :D haydi dugune o zmn :w00t:
Argay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Argay »

güzel güzel yarıtık çevresinde toplanmaya başlıyoruz iyi oldu.bu arada evlenme iskoçlardakii gibiyse william wallace taktiğiyle evlenebiliriz :D kaçırırım kızı evden gideriz ormanlık bi arazide bi rahip bi gelinlik tamamdır :D
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Illyra,
99 okum kaldı. ühühüü
:ayyyy!: :ayyyy!: :ayyyy!: :ayyyy!:
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

yaa haritada kuzey güney yazmıo yürüdüm ama yanlış yere gitmem inş. haritanın yukarısnı kuzey olarak baz aldım. balamirin yanından geçip inecem aşağıya. :)
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yaaa ağlıycam ama evde kaldım bennnnnnnn

BU arada 18- evlenebilir mi?

gerçi 800 yaşındayım ama olsun :D

Ha bu arada acaba son vuruşu kim yapcak?(son vuruş bana olmasınd a)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
C_Deschain
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by C_Deschain »

Ya yeminer ben elonara ve diğerlerinin olduğu yöne doğru koşuyoruz die kastetmiştim sen tam zıtta koşturmuşsun yeni rp m de de xyra ve diğerlerini gördüğümü yazdım o yöne doğru koşunca göricektim yani.Ama biz tam zıttaymışız nabcas şimdi? :D
<div>Tári Nénharma....</div><br>
Post Reply