---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---
Yok yok bu erkekti ve adıda şeydi şeydi, Kade Rukava mıydı?... yok o slamdunk'taydı... Kimdi bu ya.
dfunk: Çok boşsun be abi.
Wes_Dex: Neden kızgın gibi bir bakış atıyor avatarın. Gözlerde kırmızı olmuş. Ya bu anime avatarlarada yorum yapılmıyorki.
Bide yakından yüz olunca hiç bir etkileşim felanda bulamıyorum. Neyse pes. 
dfunk: Çok boşsun be abi.
Wes_Dex: Neden kızgın gibi bir bakış atıyor avatarın. Gözlerde kırmızı olmuş. Ya bu anime avatarlarada yorum yapılmıyorki.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Hakikatli-Torm
- Kullanıcı

Hakikatli-Torm: Adın yeter avatara ne gerek var.
Çok dikkat çekici değil ama çok dikkat dağıtıcıda değil. Sade ve hoş bir avatar. Yalnız kalkanın üsütndeki o "P" ne anlama geliyor. 
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
-
Hakikatli-Torm
- Kullanıcı

-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Sayın,
H.T.: Topladığım tek kişilik kurulun aldığı karar doğrultusunda sana vereceğim fikir, resmin iki yanından kırpsan daha güzel bir görüntü olacağı doğrultusundadır.
Saygılarımla
H.T.: Topladığım tek kişilik kurulun aldığı karar doğrultusunda sana vereceğim fikir, resmin iki yanından kırpsan daha güzel bir görüntü olacağı doğrultusundadır.
Saygılarımla
Eskisi ka
Eskisi ka
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Ben artık Darkgnome hakkında kötü bir şey söylemem çünkü bana çok yardımı dokundu. Ama yine de avatarını değiştirse mutlu olacağım. :plotting:
Aynı şey Aransayes için de geçerli. Ne güzel değiştirmiştin avatarını ama yine şu korkunç adamın korkunç görüntüsünü kullanmaya başladın. Kaç kere değiştirmeni istedik ama icraat yok.

Aynı şey Aransayes için de geçerli. Ne güzel değiştirmiştin avatarını ama yine şu korkunç adamın korkunç görüntüsünü kullanmaya başladın. Kaç kere değiştirmeni istedik ama icraat yok.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
Neden avatarımı değiştirmemi istiyorsunuz kuarkların cadısı. Ahh pardon avatarına bakında büyücü değilde cadı çıktı bir anda parmaklarımdan.WizardOfQuarks wrote:Ben artık Darkgnome hakkında kötü bir şey söylemem çünkü bana çok yardımı dokundu. Ama yine de avatarını değiştirse mutlu olacağım. :plotting:
benim avatarımda bana benziyor. Bende çift kafalı bir tahta kuklayım. Pinokyoyu canlandıran peri beni de canlandırmış.WizardOfQuarks wrote:Yüzümü görsen daha çok korkarsın Very Happy bana en çok benzeyen avatarı koydum
- Canlandırmadı.
- Canlandırdı!
- Canlandırmadı!
- Zus yanal kafa!
Eskisi ka
Eskisi ka