---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

Asabi bir abla imajı çiziyor avatarın EAM o psikopatça bakış tüylerimi diken diken etti :-o
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

FRP WoRLD avatarı cok mükemmel :D
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

dfunk bi avatar koysan da bizde yorumlasak diyorum
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

WeS_DeX, beni can damarımdan vurdun avatarına Naruto dan bir karakter koyarak. Sanırım bu adamın ismi Uchiha İtachi idi :)
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Yok yok bu erkekti ve adıda şeydi şeydi, Kade Rukava mıydı?... yok o slamdunk'taydı... Kimdi bu ya. :D

dfunk: Çok boşsun be abi. :-P :D

Wes_Dex: Neden kızgın gibi bir bakış atıyor avatarın. Gözlerde kırmızı olmuş. Ya bu anime avatarlarada yorum yapılmıyorki. :( Bide yakından yüz olunca hiç bir etkileşim felanda bulamıyorum. Neyse pes. :)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Hakikatli-Torm
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-Torm »

Evet benim avatarımı eleştirin bir de. Bakalım neler diyeceksiniz?
Arenasında kör savaşçı, ellerinde yok silah, siyah karnalık ortasında savaşıyor, zor...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Hakikatli-Torm: Adın yeter avatara ne gerek var. :D Çok dikkat çekici değil ama çok dikkat dağıtıcıda değil. Sade ve hoş bir avatar. Yalnız kalkanın üsütndeki o "P" ne anlama geliyor. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Hakikatli-Torm
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-Torm »

O p değil L warcraft'ta lordaeronun simgesi. Belki biliyosundur bilmiyosan kısaca açıklayım: İnsanların güçlü krallıklarından biri( baya kısa oldu) bunun dışında alterac falan var.
Saygılarımla...
Arenasında kör savaşçı, ellerinde yok silah, siyah karnalık ortasında savaşıyor, zor...
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Hakikatli güzel bir düşünce ama boyut olarak göze hitap etmiyor daha güzel warcraft avatarları bulabilirsin kanımca. İyi günler efenim.
Been there. Seen that. Got the scars.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Sayın,

H.T.: Topladığım tek kişilik kurulun aldığı karar doğrultusunda sana vereceğim fikir, resmin iki yanından kırpsan daha güzel bir görüntü olacağı doğrultusundadır.

Saygılarımla
Eskisi ka
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Yukardaki adamın avatarı hakkında ilk aklıma gelen şey çifte karakterli bi adam olduğu.Neyse ben Darkgnomeun iyi tarafını gördüm,psikopat tarafını görmeyiz inşallah. :D
Image
-------------------------------------------------------------

UNOFFİCİAL SİTE PSİKOPATI.
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Ben artık Darkgnome hakkında kötü bir şey söylemem çünkü bana çok yardımı dokundu. Ama yine de avatarını değiştirse mutlu olacağım. :plotting:

Aynı şey Aransayes için de geçerli. Ne güzel değiştirmiştin avatarını ama yine şu korkunç adamın korkunç görüntüsünü kullanmaya başladın. Kaç kere değiştirmeni istedik ama icraat yok. :roll: :evil:
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Yüzümü görsen daha çok korkarsın :D bana en çok benzeyen avatarı koydum
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

WizardOfQuarks wrote:Ben artık Darkgnome hakkında kötü bir şey söylemem çünkü bana çok yardımı dokundu. Ama yine de avatarını değiştirse mutlu olacağım. :plotting:
Neden avatarımı değiştirmemi istiyorsunuz kuarkların cadısı. Ahh pardon avatarına bakında büyücü değilde cadı çıktı bir anda parmaklarımdan. :evil:
WizardOfQuarks wrote:Yüzümü görsen daha çok korkarsın Very Happy bana en çok benzeyen avatarı koydum
benim avatarımda bana benziyor. Bende çift kafalı bir tahta kuklayım. Pinokyoyu canlandıran peri beni de canlandırmış. :-P

- Canlandırmadı.
- Canlandırdı!
- Canlandırmadı!
- Zus yanal kafa! :D
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

E dfunk'ın avatarı yine değişmiş. O zaman artık çok boşsun demiyeceğim. Çok çirkinsin. :D
Eskisi ka
Post Reply