Karanlık ve siz...
-
Dreamscape
- Kullanıcı

Karanlıkta kaldığımda ilk baktığım odadaki şekillerin ışıksız dünyada büründüğü garip biçimlerdir.Gözüm karanlığa alıştığında ise ya pencereden sokağı izlerim yada evin içini gezerim.Bir şey bulmaktan korkmam karanlıkta ama genelde evin içini turlarken tetikteyimdir.Yani biri arkadan ''BÃ?Ã?!'' dese allah deyip tekme tokat dalarım.
Evde elektrikler gittiğinde deprem olmaması için dua eder(tek fobimdir deprem,daha kötüsü karanlıkta olucak deprem).Baktım bi şey olmuyor Oturur balkonda bir köşeye yıldızlara bakarım,daha karanlık bir ortamda daha çok yıldız görünür ve bende filozof bir taraf ortaya çıkartır.Dünya dışı yaşam olasılıklarını düşünürüm,ve bir gün onlarla iletişim kurulup kurulamayacağına dair mantık yürütürüm.
Evde elektrikler gittiğinde deprem olmaması için dua eder(tek fobimdir deprem,daha kötüsü karanlıkta olucak deprem).Baktım bi şey olmuyor Oturur balkonda bir köşeye yıldızlara bakarım,daha karanlık bir ortamda daha çok yıldız görünür ve bende filozof bir taraf ortaya çıkartır.Dünya dışı yaşam olasılıklarını düşünürüm,ve bir gün onlarla iletişim kurulup kurulamayacağına dair mantık yürütürüm.
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
-
-zaman-
- Kullanıcı

Karanlıktan önceki düşüncelerime bağlıdır biraz da bu:
Tedirgin değilsem sevinirim bile bazen.Evet,işte özgürce hareket edebilirim,kimse beni göremeyecek.Belki de hiçlik bana huzur getirecek...Bazen karanlıkta bir şeyler yazmak için esin bile geliyor...
Ama tedirginsem...İşte o zaman ayvayı yiyorum...Doğal insan dürtüleriyle her şeyi başka bir şeye benzetiyorum.İzlediğim korku filmleri,duyduğum korkunç şeyler aklıma geliyor.Korku korkuyu getiriyor ve kafayı yiyorum...
Tedirgin değilsem sevinirim bile bazen.Evet,işte özgürce hareket edebilirim,kimse beni göremeyecek.Belki de hiçlik bana huzur getirecek...Bazen karanlıkta bir şeyler yazmak için esin bile geliyor...
Ama tedirginsem...İşte o zaman ayvayı yiyorum...Doğal insan dürtüleriyle her şeyi başka bir şeye benzetiyorum.İzlediğim korku filmleri,duyduğum korkunç şeyler aklıma geliyor.Korku korkuyu getiriyor ve kafayı yiyorum...
Özgür kalın...
Karanlıkta degişime ugrar insan.Korkuları ön plana çıkar, fiziksel olarakta bir çok degişikliğe ugrarız. Fizyolojik anlamda desek daha dogru olur.Karanlıkta insan duyuları daha iyi çalışırlar.Beyin ve vücud bilinmeyene karşı her zaman korumuştur kendini. Yeniliklere alışması zaman alır. Bu zaman içinde bir dönüşüm geçiririz. Karanlığa alışmayız ona uyum sağlarız aslında.
Karanlık ruhumun özgürleştiği andır. Bedenimde akan kanın ruhuma can kattığını hissettigim andır. Karanlık kendi dünyamı yaratabilecegim en güzel ortamdır. Karanlık dünyanızda sınırsız hayaller dileğiyle( Hayallerinizde sınır tanımayın sınırlar gerçekler için vardır)
Karanlık ruhumun özgürleştiği andır. Bedenimde akan kanın ruhuma can kattığını hissettigim andır. Karanlık kendi dünyamı yaratabilecegim en güzel ortamdır. Karanlık dünyanızda sınırsız hayaller dileğiyle( Hayallerinizde sınır tanımayın sınırlar gerçekler için vardır)
I will show you the fear in a handful of dust
Re: Karanlık ve siz...
demiş başlığı açan arkadaş,Hildorien wrote:Ã?eşitli insanlarla,hayvanlarla,böceklerle hatta bazen kendimizle başbaşa kalırız.Peki ya karanlıkla baş başa kaldığınızda düşündüğünüz ilk şey yada şeyler neler?
Ben ilk önce eski sevgilimi yanımda düşünürüm,sonra uzaklaşır bu düşünce kaosun içinde.Daha sonra ölümü düşünürüm,erdemlerim önüme çıkar ve engeller beni.En son ise boş boş karanlığa bakarım.
Bu genellikle böyle olur her zaman =),peki siz neleri düşünürsünüz?
ben ışığı düşünürüm, ışığın ne kadar değerli birşey olduğunu düşünürüm...
düşünce ve saygılarımla...
Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlığı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...