Sevgililer Günü Sendromu

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
calida
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by calida »

walla arkadaslar bugunun bombasi benden, sevgililer gununde palyaco kiliginda milleti eglendirdim sevgililere cicek fln dagattim acaip de eglendim gerci bunun yani sira bir suru sacmalikda yasadim ama, acaipde eglendim hic bi 14 subat bu kadar geyik gecmemisti :ayyyy!:
Ao
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Ao »

Aransayesin ne kadar kral adam olduğunu bugün anladım adam İzmire geldim ilgilendi ilgilenmekle kalmadı bugünü yalnız geçirmemizi sağladı sendromdan kurtardı hem beni hem kendini.Aransayes az çakal değilsin :evil: yalnız geçirmiyorsun ki bugünü ne diye öle şeyler yazdın :king:
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

önemli değil :) yine gel yine gezer tozar eğleniriz. Bende mersine gelirsem sende öyle ağırlarsın ödeşiriz :D sendrom falan hikaye eğlenmeye bakacaz :schemes:
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
SacoKhan
Forum Yöneticisi

Post by SacoKhan »

Ben alışığım hiç bi sevgilim sevgililer gününe denk gelmedi
And i still wonder if you ever wonder the same!...
dfunk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dfunk »

15 şubar beyler bugün geçti artık bu konu seneye işallah :D
Lixer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lixer »

Burada yazılan bazı şeylere inanmadım. Neden birbirinizi kandırmaya kasıyorsunuz hala? Anladın sen onu... :P :evillaugh:
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
Logan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Logan »

14 şubatımı anlatıyım size..
ona ona gidersin ( ankarda bir cafe) Bir tane tria burger yersin ama doymasın :D:D

Sonra hojlandığın kız seni arar ve buluşmak ister umutlanırsın...

Buluşursun içmeye gidersin... Keyif ( ankarada Rock bar )
O 2 tane 70 lik
ben 3 tane 70 lik 3 shut tekila

Sonra Yavaş yavaş açılmaya başlarsın...
Kız her seferinde konu değiştiri.. ( İçmemden FAydalanıyor)

Sonra çıkarsın Söğüt dalina şarap içmeye gidersin sarap içersin ...
ama Kız şarabı yudumlarken Sen tekila sanıp 2 şarabıda fondip yaparsın ordan sonra flim zaten kesik kesiktir...

Takside Giden bir tip,,,,,,,,,,,,,,,, Eve giren,,,,,,,,, yemek yerken uyuyan,,,,,,,,,,,,, Gibi gider sevgililer gününü cıkartanı ben biliyorum ... Neyse....
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Logan wrote:14 şubatımı anlatıyım size..
ona ona gidersin ( ankarda bir cafe) Bir tane tria burger yersin ama doymasın :D:D

Sonra hojlandığın kız seni arar ve buluşmak ister umutlanırsın...

Buluşursun içmeye gidersin... Keyif ( ankarada Rock bar )
O 2 tane 70 lik
ben 3 tane 70 lik 3 shut tekila

Sonra Yavaş yavaş açılmaya başlarsın...
Kız her seferinde konu değiştiri.. ( İçmemden FAydalanıyor)

Sonra çıkarsın Söğüt dalina şarap içmeye gidersin sarap içersin ...
ama Kız şarabı yudumlarken Sen tekila sanıp 2 şarabıda fondip yaparsın ordan sonra flim zaten kesik kesiktir...

Takside Giden bir tip,,,,,,,,,,,,,,,, Eve giren,,,,,,,,, yemek yerken uyuyan,,,,,,,,,,,,, Gibi gider sevgililer gününü cıkartanı ben biliyorum ... Neyse....
Valla Logan anlamadım kardeş dediklerinden bişey.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Yani sevgililer günün anlamsızlığını sanatsal bir dille göstermiş ve buna sarhoşluğundan gelen akımın etkilerini serpmiş. Güzel bir çalışmı. :D :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Argay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Argay »

gün boyu salak çiftler arasında aşk doktorluğu yaptım.herkes sevgilisi yüzünden bana geldi.sonuç:"terzi kendi söküğünü dikemez." :king:
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Geçmiş olsun.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Tek başımaydım,eski sevgilimi yolda gördüm.Arabanın içindeydim,o da yolun kenarındaydı.Göz göze geldik.Masmavi dört tane göz özlem giderdi.Saniyelerce nefes almadan bakıştık.Sonrada...Boşverin.
Firble
Forum Yöneticisi

Post by Firble »

Aşık olduğum kız oldu ama sevgilim olmadı. Bir iki defa neredeyse oluyordu. Biri hariç hep kız son anda çekildi. Birinde hayatımda sorunların üst üste geldiği dönemlerden birinde ben kızla ilgilenemedim. Ancak bu yakınlaşmaların hiçbirinde de aşık değildim.

Eh sanıyorum iki defa RP içi aşık oldum. Ancak orada da pek bir şey olmadı. : ) ) )

Sonuçta hatırlayacak bir eski sevgili bile olmadan geçirdim sevgililer gününü.

Belki bir sevgilisizler günü ( halk arasındaki ismini buraya ben yazmayayım bari) olursa biz de teselli oluruz. Belki sevgilisi olmayanlar bir ortamda bir araya gelir. Sadece yalnız gelenler girebilir diye yazılar asılır buluşma ortamlarında.
HARBE GİDEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

calida wrote:walla arkadaslar bugunun bombasi benden, sevgililer gununde palyaco kiliginda milleti eglendirdim sevgililere cicek fln dagattim acaip de eglendim gerci bunun yani sira bir suru sacmalikda yasadim ama, acaipde eglendim hic bi 14 subat bu kadar geyik gecmemisti :ayyyy!:
Drakhan da spaydırmen olmuştu boşver ((:

Eelenmek ne güzel. Ben sevgililer günün de sevgilimle saatlerce vakit geçirdim = Saatlerce basketbol oynadım !
Been there. Seen that. Got the scars.
Argay
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Argay »

Darkgnome wrote:Geçmiş olsun.

sağol ama hala aynı şeyi yapmakla lanetlenmiş durumdayım.msn da bile rahat yok
Post Reply