Yeni bir dünya ( Başvuru Merkezi )
Rhalazarn rpni okudum tabi, okumaz olur muyum
Ama sorun şu ki bir turn de aderta ışınlanmışsın. Sana verdiğim karakter bi önceki haritada Elmora non sol tarafında toprağın içinde bulunan karakter. Bir turda ancak oradan çıkabilirsin. Yani daha fazla hareket edemezsin, o yüzden yazıklarını es geçtim. Ama bir sonraki turda ya da daha ilerisinde yapabilirsin tabi.
Eğer hareketleriniz o turun sınırlarını aşıyorsa yazmıyorum. OKumadığımdan değil. Bu gün o yazıyı yazmam 2 saaten fazla zamanımı aldı
Eğer hareketleriniz o turun sınırlarını aşıyorsa yazmıyorum. OKumadığımdan değil. Bu gün o yazıyı yazmam 2 saaten fazla zamanımı aldı
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Lupus Nigra
- Kullanıcı

- Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
ben gördüklerimden hiç bir şşey anlamadım şimdi kim nerde nasıl bi tüneldeyiz kim elementale saldırıyo nooluyo
biri bana açıklasın yaw... Bi drow var bi yere çıkıp düşüp çift pala sallayan bide paladin var peki ben bunları görüyomuyum...
Bu olaylar ileridemi oluyo yakınımda mı hiç bi halt anlamadım vallaha... Ayrıca elemental bi yaratığa mı saldırıyo yoksa bize mi?.. Hangi ara elemental le deamonlar savaştı... Puff...
Bu olaylar ileridemi oluyo yakınımda mı hiç bi halt anlamadım vallaha... Ayrıca elemental bi yaratığa mı saldırıyo yoksa bize mi?.. Hangi ara elemental le deamonlar savaştı... Puff...
Bir kişinin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin
Joseph Stalin
-
Lupus Nigra
- Kullanıcı

- Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES
Ben geliyorummmm.Bu arada büyü yapcam, hazırlıklı olun.Büyük ihtimalle beceremem ama olsun deneyecem.Ayrıca canavara çooooook yakın olcam.Hatta ve hatta eğer çıkarsam en yakın ben olcam.O yüzden canavarı bana anlatın, ona göre büyü sallıyım
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Logan
- Kullanıcı

Ya... Ben SAldırmaya dewam edecem Swain üstten ben altan ;:D canavara biraz grup yapacaz galiba elmod Sağdece arene büyüsü yapma..
Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASİL GELİRSE GELSİN!!! Savas Nağralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDİ SEF
- C_Deschain
- Kullanıcı

-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

İroni olmasın diye tur dönmesi olarak adlandıralım onu. Hem Türkçe hem de daha anlaşılır. :plotting:Mark wrote:Her kes yazsınnn çabuk. Dm saat 12 den sonra turn ü döndürücek miş(ironik turn de dönmek demek halbuki)
Hemen herkes yazsın , ki turn dönsün.
Neyse arkadaşlar hadi herkes yazsında dönsün şu tur. Gerçi daha ben de yazmadım ama neyse.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein