---A-v-a-t-a-r---T-a-h-l-i-l-i---

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
haldor_goraxe
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by haldor_goraxe »

SacoKhan'ın avatarını ilk gördüğümde aklıma Fallout ' nin başındaki kadın geldi aklıma. Biraz benzerlik var aslında :plotting:
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
E_A_M
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by E_A_M »

biraz karamsar ve içinde kötülük var gibi sanki avatarında....daha fazla sıkmak istiorum ama gelmio:D
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

benim yeni avatarım nasııllll???? :)
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

ilkinden güzel olduğu kesin.
benimki?
Dünyada imkânsız olan tek şey, imkânsız olanı bulmaktır.
E_A_M
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by E_A_M »

yani tek kelimeyle manyak heuheuheuheu.. :D
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

seninki de çok güzel
celeraen
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by celeraen »

ilkinden güzel olduğu kesin.
benimki?
bence seninki de eskisinden daha güzel olmuş baya gerçekçi..beğendim güle güle kullan :)
There'll be war, there'll be peace.
<br>But everything one day will cease.
<br>All the iron turned to rust;
<br>All the proud men turned to dust.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Eeeeeee! Yeter ama zart zurt resimleri değiştiriyorsunuz, bir sayfa önceki yorumum bile anlamsız kalıyor. Yorum yapmayacağım bir daha resimlerinize.

.... :plotting:

Hadi neyse büyüklük bende kalsın. :king: ( :-P )

E_A_M: İsminden hiç bir şey anlaşılmıyor. Ben daha küçük yaşlardayken çıkan bir ejderha binicisi oyunundaki güzeller güzeli ve hatta aşık olmaya bile yaklaştığım dişi savaşçıya çok benziyor. Hafif Kızıl Sonya havasıda var. Gözleride çok güzel ve ne güzel bakıyor o kılıcın arkasından. Son zamanlarda "avatar sapıkları" türedi yalnız sitede dikkat et. Avatarını dövmeyen dizini döver olayına girmeyelim. :D Ha bu arada, o kız o metal bloğu gibi kılıcı nasıl o kadar kolay kaldırıyor anlayamadım. Sanırım avatarındaki tek büyülü şey mehtaba denize yansıya dolun ay ve yıldızları kadar büyüleyici, engin denizler kadar mavi ve derin gözleri değil. (Ne ha asıldım mı? Ne münasebet! :D )

siliterin: Hep merak etmişimdir vampirlerin dişleri neden o kadar beyaz diye. Acaba dişlerini sürekli fırçalıyorlar mı? Birde her tarafları beyaz oluyor ama damakları nedense kırmızı kalıyor. Sürekli kan içtiklerinden mi diyeceğim ama o zaman dişlerinin rengide değişmeli. Yani o kadar kan içiyorsun dişinde bizde maydonozun kalmasından daha fazla kan kalması lazım. Bu arada o vampirimizin saçlarımı dökülmüş ne. Çok mantıklı yani dişleri çürümüyorda saçları dökülüyor! Ha avatar pardon. Bu resmi her gördüğümde siliterin yazı yazmış hemen anlıyorum. Siyah beyaz olmasına rağmen gözümden hiç kaçmıyor. Ayrıca ben çok kültürlü birisiyim havasıda veriyor ama vampirlerin etkisinde fazla kaldım gibi bir düşünceyede sevk ediyor. Vay bea 1/2 kafa için amma şey yazdım. Benimkinde ise 2 kafa var ama kimse bana bu kadar uzun yazmamaıştı, hemde sitede yazar olarak geçen kişiler bile. Teessüf ederim. :-P

celeraen: Yazımın başındaki kısmı bir kere daha oku yorma beni. ... Okudunmu bekliyorum bak ... Oku oku okumadığını biliyorum. Onu okumadan yazımın devamını okuyamazsın. ... Hah tamam okuduğuna göre devam edebiliriz.

Bir vampir ve adamın aklını başından almış, adam her yeri yeşil görüyor ve gözü sadece kızı görüyor. Ã?nceki avatarında hafif bunalımlı bir hava alıyordum, bunda ise hiç bir hava alamıyorum. Sanki bir filmin bir sahnesi kesilmiş buraya koyulmuş. Boyutundan mı bilmiyorum ama gerçekten kız çok kopuk duruyor resme, hatta arkadaki manzara resmi önünde bir kız fotoğraf çektirmiş gibi. Nasıl desem hem iyi hem kötü tarafları var ve kötü olarak gördüğüm tarafları iyi, iyi gibi gördüğüm tarafları ise kötü... Offf kafam karıştı ne biçim resimdir bu. Tek bir şey söyleyeyim gizemli değil ama kafa karıştırıcı bir resim ama avatar olarak daha iyisini bulabileceğim görüşündeyim. Renkler ve zevkler tartışılmaz (Ama yeşil bulutlar nasıl oluyor :D )

Amma yazdımışım.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

ben de değiştirdim avatarımı arkadaşlar...sanırım önceki de pek beğeni kazanmamıştı...ama ben çok sevmiştim onu...neyse bu nasıl bakalım...?yine kötülemezsiniz umarım... :(
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Korkunç avatarlara saygım ve sevgim vardır. ama önceki avatarın bundan da korkunçtu :D
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Yani şu yeni avatralara yukarıdan aşağıya bakıyorumda sanki kabus gibi bir sitre olma yolundayız. Yakında 18+ diye bir ibare koymamaız gerekebilir.

Arres: :shock: Onea! :shock: Tanrım o bebecikten korkanlar bunda ne yapacaklar acaba. Dişler felan. Sanırım bilgisayarın başında dura dura gözleri pörtlemiş o bebekli avatarının büyümüş hali bu. Artık radyasyondan yüz göz kaymış gitmiş. O ilk avatarından sonra böyesi bir avatara geçeceğini hiç düşünmemiştim ama... Wizardofquarks'ınkinden sonra en çirkin ikinci avatar seçiyorum bu avatarı. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

aslında darkgnome'un avatarında psikolojik bi yaklaşım var. insanın iç dünyasındaki gerilimleri ve hızla aksi yöne dönebilen ruh halini anlatıyor. (psikoloji okucamya deneme yaptım yorum yapabiliyomuyum diye)
bence kayat orjinal bir seçim, ayrıca karizma. tebrik ederim darkgnome
arres
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by arres »

ben de az önce yazmayı unutmuşum...avatarını kıskanıyorum siliterin...çok beğendim onu..keşke benim olsaydı.. :schemes:
"hiçbirşey net değil bende...belki de bu yüzden hiçkimse net değil benim gözümde..."<br>
siliterin
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by siliterin »

seninki de güzel arres (benimki kadar olmasa da :D )
E_A_M
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by E_A_M »

bence çok piskopatça birr avatarr bu heuheuheue...:D OFF amanıınnn şimddiiii şimdi ezme benim avatarı sakınn :-P
Post Reply