popstar saçmalığı
popstar saçmalığı
arkadaşlar, malumunuz, televizyonda bir popstar yarışmasıdır kasıp kavuruyor
bu kadar düzeysiz ve adi bir şey görmediğimi belirtmek istiyorum,
yahu bu yarışmaya oy atan insanlar var! çıldırmak işten değil!
ayrıca bu yarışmanın birincisinin de oylarla seçileceğini hiç sanmıyorum
sizler ne düşünüyorsunuz?
bu kadar düzeysiz ve adi bir şey görmediğimi belirtmek istiyorum,
yahu bu yarışmaya oy atan insanlar var! çıldırmak işten değil!
ayrıca bu yarışmanın birincisinin de oylarla seçileceğini hiç sanmıyorum
sizler ne düşünüyorsunuz?
burada da tartisarak bi deger vermeyelim adamlara diyorummm
her sey bi hata
televizyon bile....
ceeeeeeee
her sey bi hata
televizyon bile....
ceeeeeeee
<div>isin felsefesi felsefenin olmamasi yani dusunmek de olmayabilir. kisacasi anlasilmaz kisacasi anlamsiz kisacasi anlamazsiniz ve anlayamazsiniz. sacmalik gorunen sacma olmayabilir ya da sacmadir zaten ya da sacmalik da yoktur belki de yoksundur belki
abi ben yurdum insanının bu konulara takılmasını normal karşılıyorum. millet kafalarını o kadar önyargıyla doldurmuşlar ki birçok şeyi kötü yanlış diye adlandırıp yanaşmıyolar. adamlara yapacak şey kalmayınca böle saçma şeyleri izliyo. bide bize manyak deli falan diyolar.
napaluım yapacak şeyimiz şimdilik az. ne zeka özürlüleri duygusal açıdan eğitmek için kullanılan pembe dizileri izlemelerini ne de onları daha da özürlü yapan bu tür deli saçmalarını izlemelerini engelleyebiliriz. saolsun bilgisayar haber saatinde uyarıyo da bi onu izliyip kapatıyorum. mazallah bulaşır mulaşır...
napaluım yapacak şeyimiz şimdilik az. ne zeka özürlüleri duygusal açıdan eğitmek için kullanılan pembe dizileri izlemelerini ne de onları daha da özürlü yapan bu tür deli saçmalarını izlemelerini engelleyebiliriz. saolsun bilgisayar haber saatinde uyarıyo da bi onu izliyip kapatıyorum. mazallah bulaşır mulaşır...
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Evet bizimkiler de hiç bizimle oturup tv izlemiosun diyolar. Gidiyorum yanlarına muhabbet için ya popstar ya biri bizi şey ediyor yok biz evleniyoruz brezilya dizileri (iq 50'lerde) cidden çok başarısız. Yemin ederim onun yerine çizgi film izliyorum çok daha fazla eğleniyorum...pyros wrote:raist: doğru yoldasın derim
abi sonra çıkıp "kaçış" edebiyatı da zamazingo diyolar
ulan naapiim, FR bu dünyadan daha güzel abi, DL de öyle, Middle Earth de
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power