İçini Dök Ey Diyar Gezgini !!

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Lupus Nigra
Kullanıcı
Kullanıcı
Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES

Post by Lupus Nigra »

Ölkemi mahvedenlerden
Dünyayı mahvedenlerden
Tek düşüncesi para yada güç olanlardan
Acı çektirenlerden
İnsanların gözlerinin içine bakıp yalan söyleyenlerden nefret ediyorum.

TV yi açıp karşımda bu insanları görmekten.
Yada bu insanların neden olduğu ölümleri sefaleti ve karmaayı görmekten nefret ediyorum.

Tanrının varlığına gerçekten inansam bu insanları ellerimle gırtlaklayacak güç isterdim ondan.

Her gün daha kötüye gittiğini görüp birşeyler yapamamaktan nefret ediyorum.

Atalarımın kanına layık olamamaktan korkuyorum. Bana bırakılan mirası hak edememekten korkuyorum.

Bağzen nefretim okadar kabarıyorki kendimi parçalamak istiyorum. Başıma ağrılar saplanıyor ve böyle anlarda odamın kapısını kitleyip kafamı yastığın altına sokuyorum sinirim ve baş ağrım geçsin diye.

Ama bu soyutlanmam bile kısa ömürlü oluyor. Ne zaman gözlerimi tekrar dünyaya açsam karşımda yine aynı kahrolası insaları aynı yalanları söyler yada aynı kötülükleri yaparken buluyorum.

Ve bu kısır döngüden çıkamamaktan nefret ediyorum.
Bir kişinin ölümü bir trajedi, bir milyon insanın ölümü ise bir istatistiktir.
Joseph Stalin
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Lupus_Nigra wrote:Ölkemi mahvedenlerden
Dünyayı mahvedenlerden
Tek düşüncesi para yada güç olanlardan
Acı çektirenlerden
İnsanların gözlerinin içine bakıp yalan söyleyenlerden nefret ediyorum.

TV yi açıp karşımda bu insanları görmekten.
Yada bu insanların neden olduğu ölümleri sefaleti ve karmaayı görmekten nefret ediyorum.

Tanrının varlığına gerçekten inansam bu insanları ellerimle gırtlaklayacak güç isterdim ondan.

Her gün daha kötüye gittiğini görüp birşeyler yapamamaktan nefret ediyorum.

Atalarımın kanına layık olamamaktan korkuyorum. Bana bırakılan mirası hak edememekten korkuyorum.

Bağzen nefretim okadar kabarıyorki kendimi parçalamak istiyorum. Başıma ağrılar saplanıyor ve böyle anlarda odamın kapısını kitleyip kafamı yastığın altına sokuyorum sinirim ve baş ağrım geçsin diye.

Ama bu soyutlanmam bile kısa ömürlü oluyor. Ne zaman gözlerimi tekrar dünyaya açsam karşımda yine aynı kahrolası insaları aynı yalanları söyler yada aynı kötülükleri yaparken buluyorum.

Ve bu kısır döngüden çıkamamaktan nefret ediyorum.
Tüm kalbimle dediklerine inanıyorum ve katılıyorum.Aynılarını bende yaşıyorum ama başka bi boyutta.O kadar fazla zarar gördümki bazı şeylerden zihnim onlardan kurtulmak için bu senin bahsettiğin nedenlere sığınıyor.
Hani olur ya bazen yağmurda ilerlerken ondan sakınmak için şemsiye açarsın,ona gvenirsin.Ve şemsiye delik cıkar ıslanırsın.Bende şuan öyleyim işte.şemsiyeye güvendim,yarıda kaldım.şimdi ise attım şemsiyeyi ve açtm saçlarımı.Rüzgar uçururken saçlarımı ben karşılıyorum su taneciklerini.Hasta olacağımı bile bile bekliyorum yağmurda..
Hildorien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hildorien »

Drakhan wrote:Aman haa hildorien.Bilmiyorum espirimi yapıyorsun ama gerçekse aman haaa...
Endişen için tşk ederim ama bazen hakikaten zihnim zorluyor beni :(
Drakhan
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Drakhan »

Aman diyeyim be yine :-o
Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Kendimden üstün insanları görmeye dayanamıyorum (:
Hiçbir özel yeteneğimin olmamasına üzülüyorum ):
Been there. Seen that. Got the scars.
coin_spinner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by coin_spinner »

insanların içten açık ve dürüst olmamalarından bıktım.
kararsızlıklardan bıktım.
suçlanmaktan bıktım.
ve bunun gibi yüzlerce şeyden daha bıktım.
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Uzun zamandır içimi dökemiyordum. Keşke bu aralar yapmak istediğim şeyler için daha fazla zamanım olsaydı. Okulun hikaye ve şiir yarışmasına katılmaya son 3 gün kaldı. Katılabilecek bir iki şeyim olmasını dilerdim. Bunun dışında robotum olimpiyatlara hazır olmayacak. Vizelerden notlarım açıklandıkça daha dibe batıyorum. Özülüyorum, ama düzeltmek için hiç ama hiç bir şey yapmıyorum.

Belki şimdi başlarım. Birşeyler yapmaya...
Been there. Seen that. Got the scars.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

coin_spinner wrote:insanların içten açık ve dürüst olmamalarından bıktım.
suçlanmaktan bıktım.
En sonunda hepsinden kaçmayı başardın kuzen.
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

aransayes wrote:
coin_spinner wrote:insanların içten açık ve dürüst olmamalarından bıktım.
suçlanmaktan bıktım.
En sonunda hepsinden kaçmayı başardın kuzen.
son birşey daha: imrenilecek adamsın. Sende tüm herşeyi geride bırakacak cesaret olduğuna inanmıyordum ama şaşırttın beni. Ve senin yüzünden aynı şeyi ben de yaşayacağımı biliyorum artık... İkimiz içinde hayırlı olur umarım.
larien
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by larien »

mızmızlananlardan yalan dolandan hesap soranlardan kendini bişi sananlardan olmadığı gibi görünmek için kasanlardan ayrıca kasıp kasılanlardan sıkıldım bıktım oh beee
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

larien wrote:mızmızlananlardan yalan dolandan hesap soranlardan kendini bişi sananlardan olmadığı gibi görünmek için kasanlardan ayrıca kasıp kasılanlardan sıkıldım bıktım oh beee
al bende de o kadar
Raistlin
Seçilmiş Savaşçı

Post by Raistlin »

Tanri'nin bir mucizesi mi, doganin bir oyunu mu, amacsiz bir sistemin bir atomu muyuz? Su ana kadar yaptiklarimiz, su anda yapiyor oldugumuz ve gelecekte yapacak oldugumuz seyler kime, neye, neden hizmet ediyor, ya da ediyor mu? Varligimizin ana amaci nedir?

Bizler mistik aciklanamayan gizemli bir kudrete hizmet etmek/tapmak icin yaratilmis evlatlar mi yoksa kimyasal bir tepkimenin artiklari misali evrendeki anlasilmaz bir olayin sonuclari miyiz? Ya da bunlar aslinda ayni sey mi anlamina geliyor? Atomun icerisindeki degisik elemanlar gibi biz de evren ve tanrinin bir parcasi miyiz?

Bazen gozlerimi kirparken bunlari dusunuyorum, sonra kahvemi yudumlamaya devam ediyorum.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Yener
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Yener »

Raistlin wrote:Tanri'nin bir mucizesi mi, doganin bir oyunu mu, amacsiz bir sistemin bir atomu muyuz? Su ana kadar yaptiklarimiz, su anda yapiyor oldugumuz ve gelecekte yapacak oldugumuz seyler kime, neye, neden hizmet ediyor, ya da ediyor mu? Varligimizin ana amaci nedir?

Bizler mistik aciklanamayan gizemli bir kudrete hizmet etmek/tapmak icin yaratilmis evlatlar mi yoksa kimyasal bir tepkimenin artiklari misali evrendeki anlasilmaz bir olayin sonuclari miyiz? Ya da bunlar aslinda ayni sey mi anlamina geliyor? Atomun icerisindeki degisik elemanlar gibi biz de evren ve tanrinin bir parcasi miyiz?
Vay bee abi okadar kısa sürede neler düşünüyormuşsun böyle, desene bendensin sende :D. Bir sürü soru var işte daha bunlara niceleri eklenir :) .
[b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
Post Reply