Yeni bir dünya ( Başvuru Merkezi )
- dungeonmaster
- Kullanıcı

- dungeonmaster
- Kullanıcı

-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

Biz bir şey söyleyemeyiz. Yeminerle konusman lazım. Sen karakter kağıdını gönder ona. Büyük bi ihtimalle kabul eder.
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
Haldor valla o karmaşanın içinde bulabilirsen beni iyi
ama benim asıl amacım aşağıya doğru yüzmek gerçi işin sonunda 7 tonluk iblislerin arasına çıkmak da var ama... 
''Nindyn vel'uss kyorl ninta ratha, thalra elghinn dal l' alust...''
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
Kimler ki arkasını kollar, ölüm onları önden bulur...
drow atasözü
- dungeonmaster
- Kullanıcı

-
haldor_goraxe
- Kullanıcı

Off.. Bu kadar paladin... Bizim gibi kuraltanımaz hatta kural bozanlar için bu kadar paladin fazla... Di mi Calida??? Off bide grupta dark elflerde var tamam. TOMBALA!!!
Rakı ve Balık....İşte Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin şuursuzluğu kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio
- C_Deschain
- Kullanıcı

eyvah eyvahh.. bende balıklama dalıverdim..
dalgınlığıma geldi.. evyahh..
walla çok paladin olmuş ya.. özellikle rogue ların en anlaşamadığı class olsa gerek.. ikide bi doğruluk dersi veririler
şaka bir yana arkadaşlar partide paladinler en iyileridir. savaşa onlar önden gider.. eee arkadakilerde hayatta kalır..
dalgınlığıma geldi.. evyahh..
walla çok paladin olmuş ya.. özellikle rogue ların en anlaşamadığı class olsa gerek.. ikide bi doğruluk dersi veririler
şaka bir yana arkadaşlar partide paladinler en iyileridir. savaşa onlar önden gider.. eee arkadakilerde hayatta kalır..