Neden online oyun oynamam
Neden online oyun oynamam
Birincisi vaktim yok
ikincisi sadece programcının yaptıkları ile sınırlı kalıyorsun özgürlük hissi vermiyor bana üçüncüsü bu memlekette yurtdışına bağlanıp online oyun oynamaya çalışmak eziyet gibi pingler sürünüyor.iyi yönleri yok değil başka insanlar tanımanda çok yardımcı oluyor ama ne kadar tanıyabilirsinki yüzyüze gelip konuşmadığın bir insanı?
-
Ao
- Kullanıcı

Net yetersiz kalıyor, Sosyal hayatı kötü etkiliyor(Aile ilişkilerni-Arkadaş ilişkilerini-Sevgili İlişkilerini), Vücudu kötü etkiliyor(her gün otur hareket yapma ne olacak duba olursun ve uykusuzlukta yanında hediye sana), Beyni kötü etkiliyor(walla bendemedim bilim adamları diyor)ve tabiki lanet olası dersleri kötü etkiliyor.....
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

Benzer sebepler bende de var. Ama zaman zaman oynadım yine de artık hiç ama hiç vaktim yok esas sebep o.dfunk wrote:Birincisi vaktim yokikincisi sadece programcının yaptıkları ile sınırlı kalıyorsun özgürlük hissi vermiyor bana üçüncüsü bu memlekette yurtdışına bağlanıp online oyun oynamaya çalışmak eziyet gibi pingler sürünüyor.iyi yönleri yok değil başka insanlar tanımanda çok yardımcı oluyor ama ne kadar tanıyabilirsinki yüzyüze gelip konuşmadığın bir insanı?
burock wrote:mutlu bir evliliğim var ve öyle kalmasını istiyorum.
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>
İyi yanına örnek olarak olarak rekabet duygusu denilebilir. Tanıdığın bir arkadaşa karşı üstünlük kurmak zevk verir. Fakat bu rekaber duygusu abartıldığında da bilgisayar karşısında ölenler oluyor...utkuy wrote:ayrıca online oyun oynamanın iyi bi yanı yok ki
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Kafa arkadaşlarla oynanınca her şey eğlenceli. Pişti oynasanız bile iyi zaman geçiriliyor. Online oyunları oynamıyorum çünkü, bana sadece hareket eden harf, sayı ve resimler zinciri gibi geliyorlar. Diğer bir değişle benim için içleri boş.
Diğer bir taraftan ben 14 yaşındayken böyle internet kullanımı olsaydı, heralde bu yaşıma geldiğimde bile bu tür hız, refleks, kendince rekabet isteyen online hadiseler beni çekerdi.
Diğer bir taraftan ben 14 yaşındayken böyle internet kullanımı olsaydı, heralde bu yaşıma geldiğimde bile bu tür hız, refleks, kendince rekabet isteyen online hadiseler beni çekerdi.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
-
Aredheliquas
- Kullanıcı

aransayes wrote:İyi yanına örnek olarak olarak rekabet duygusu denilebilir. Tanıdığın bir arkadaşa karşı üstünlük kurmak zevk verir. Fakat bu rekaber duygusu abartıldığında da bilgisayar karşısında ölenler oluyor...utkuy wrote:ayrıca online oyun oynamanın iyi bi yanı yok ki
evet. caponyada birisi counter oynarken ölmüş bilgisayar basında...
cok garip yaw...
<div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br>
nasıl bi azimmiş, hırsmış.dfunk wrote:Bende koreli bir arkadaşın öldürüdüğü yaratıkan düşen güçlü bir kılıcı alan başka bir adamı arayıp öldürdüğünü okumuştum garip?
Bir tek seni bana çok gördü dünya
Metabolizmam bozuluyor, oyun oynamaktan yemek yapamaz hale gelmiştim. Sinirden sigara + kola + nescafe ve sürekli çift kaşarlı tost yemekten zaafiyet geçiriyordum. Asosyal olmuştuk erkek arkadaşımla evden çıkmıyorduk o bir bilgisayardan ben bir bilgisayardan o görev senin, gel lvl yükseltcem yardım et diyerekten uyumuyorduk bile. Pörtlek gözlerle geziniyorduk hortlak gibi evin içinde..
Yazın ailemin yanına taşınınca yazlığa gittim hemen ve bilgisayarı götürmedim..Yazımı da asosyal olarak geçirmek...Çok kötü çoook..
Yazın ailemin yanına taşınınca yazlığa gittim hemen ve bilgisayarı götürmedim..Yazımı da asosyal olarak geçirmek...Çok kötü çoook..
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Lupus Nigra
- Kullanıcı

- Location: Four Corner Square No:4 Old City/Silvermoon-SILVER MARCHES