kesinlikle.Ben adam akıllı birisini bulamadım.Umarım sen bulursun.Abi ne bilim artık ya, saçma insanlardan bıktım, adam gibi uzun süreli ilişki istiyorum ve böyle özellikli olan bi tane bulursam heralde bi daha bırakmam yapışırım...
İçini Dök Ey Diyar Gezgini !!
-
Drakhan
- Kullanıcı

Bazen bildiklerimizin ötesindeki arka planda onu bin kez daha iğrenç kılan gerçeğin şeytani imaları görülebilir... Lovecraft <br><br><br><br><br>
-
Ao
- Kullanıcı

Açın Bahtsız Bedeviler diye başlık bende varım yazalım.Görelim kim daha bahtsız ağlarız artık birbirimize ben rakip tanımamda kendi üzerime. 
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
En sonunda bende daha fazla dertli birini buldumDrakhan wrote:kesinlikle.Ben adam akıllı birisini bulamadım.Umarım sen bulursun.Abi ne bilim artık ya, saçma insanlardan bıktım, adam gibi uzun süreli ilişki istiyorum ve böyle özellikli olan bi tane bulursam heralde bi daha bırakmam yapışırım...
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
-
Ao
- Kullanıcı

Kes kafanı kurtulcalida wrote:surekli basimin agrimasina sinir oluyorum.aman ben sayarsam oo hic bitmes sinir oluyom iste, genel bi sinir hakim konuya
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
-
Ao
- Kullanıcı

Resmi Özür:Durumun ciddiyetini bilmeyip geyik yaptığım için...Ao wrote:Kes kafanı kurtulcalida wrote:surekli basimin agrimasina sinir oluyorum.aman ben sayarsam oo hic bitmes sinir oluyom iste, genel bi sinir hakim konuya
Arayan bulur abi:)arayın bulursunuz yeniden sevebileceğiniz insanıaransayes wrote:En sonunda bende daha fazla dertli birini buldumDrakhan wrote:kesinlikle.Ben adam akıllı birisini bulamadım.Umarım sen bulursun.Abi ne bilim artık ya, saçma insanlardan bıktım, adam gibi uzun süreli ilişki istiyorum ve böyle özellikli olan bi tane bulursam heralde bi daha bırakmam yapışırım...Merak etme en ummadığın zamanda karşına çıkar. Bence öle adam akıllı ilişkiler pekte arayarak bulunmuyor sanırım :plotting:
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı