İZMİR BORNOVA'DA TOPLANMAK VE PARTY KURMAK İSTEYENL

“şöyle güzel bir oyun oynatan olsa da oynasak” ya da "Oyun oynatacağımda adam var mıdır ki acep?"diyorsanız bu bölüm tam size göre...
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

olm sen varya sütü seven kamyoncusun!!!!ne diyim sana yaaa!beni imrendirmek haaaaaa!canımı çektirmek haaaa bende o elması calmazsam o gemici hatundan!!!!!nıhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :ayyyy!:
TOMB
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

tomb wrote:olm sen varya sütü seven kamyoncusun!!!!ne diyim sana yaaa!beni imrendirmek haaaaaa!canımı çektirmek haaaa bende o elması calmazsam o gemici hatundan!!!!!nıhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :ayyyy!:
ama o gemici hatun elması aldığında bişey olmadığı görünce ne düşündün çok merak ediyorum. Benim bile içim gitti kocaman elması hiçbişey olmadan almasına :)
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

aramzda kalcak ama...burda nekadar kalcaksa:Pneyse diyim yaa nolcak.bunu bil ben onu istediğim anda alırım.derdim almak değil.alınca ne yapacağım.üstümde tutamam.suclanırım.kimse aldığımı göremez.ve dungeonlar bitene kadar almam.enayimiyim yol boyunca o taşısın.bırak hayrını görceni sansın.party tabi bu düsüncelerimi ogrendi
şimdi.önemi yok.zaten muhtemelen ölür bende rahatça alırım.herkez aslan kadar kuvvetli kartal kadar çevik olayım diyo.bence timsah kadar sabırlı olmalı.hele bu dm çatur çutur adam kesiyosa.al işte tolu!eşşek kadar half orc tek patlamada gitti.acıması yok bu kızın. :roll:
TOMB
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

tomb wrote:aramzda kalcak ama...burda nekadar kalcaksa:Pneyse diyim yaa nolcak.bunu bil ben onu istediğim anda alırım.derdim almak değil.alınca ne yapacağım.üstümde tutamam.suclanırım.kimse aldığımı göremez.ve dungeonlar bitene kadar almam.enayimiyim yol boyunca o taşısın.bırak hayrını görceni sansın.party tabi bu düsüncelerimi ogrendi
şimdi.önemi yok.zaten muhtemelen ölür bende rahatça alırım.herkez aslan kadar kuvvetli kartal kadar çevik olayım diyo.bence timsah kadar sabırlı olmalı.hele bu dm çatur çutur adam kesiyosa.al işte tolu!eşşek kadar half orc tek patlamada gitti.acıması yok bu kızın. :roll:
:) bu planını biliyorum. bide bunu angelic e söyledin. her an bakstep e kurban gitme sonra :) zindan orası hiç belli olmaz
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

kim gidiyo ona benmi??oldu!ehehhe olm avcı adam bu işlere biraz bakar yaa sen takma!ha yapan varsada o partide benim bi suçum yokken back yapan zaten kendisi dünyadan terkidiyar biletini alır.ne diycen gerekçe forumda bana bunları bunları dedimi?geç onu!sona angelic kim?senmi??esin adı sana verdimi?ben anlamadım sen bunu aç biraz yaaa!sana söledimde angelic'e sölemedim ayrıyetten tabi elmas projesi şaka tahmin edeceğin gibi oyun planlarımı netten yayınlamak gibi bir gelenegim yada politikam yoktur.ehehehe!ben daha büyük yetenek ve ödül getirecek bişeyin yada seylerin peşindeyim.bi yandan alemi kurtarma çabası tabe!hani hem para hem skill kasarsın ya işte öle... :w00t:
TOMB
BaneElemental
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by BaneElemental »

Selamlar! Ben İzmir' de değilim ama sizin DM' in arkadaşıyım. Atropos' dan da belli oluyordur zaten. Bana acc al dedim, böyle bane elemental almış zorlana. Neyse, napalım kader :D

Bir ara İzmir' e gelebilirsem NPC olarak yanınızda olacağım. Thief gerekiyormuş sanırsam. Fena thief değilimdir. Yarışabilirim bu konuda. Ama sürekli İzmir' de kalamayacağımdan dolayı..neyse..

Okuyorum yazdıklarınızı ve devamını merak ediyorum. Umarım tanışırız kısa zamanda.
BaneElemental
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by BaneElemental »

Ha bu arada, Tomb seb huntersın sanırsam. NPC' ye dikkat et, saygısızlık etme. Ben tanıyorum o NPC sakat. Saygılı olduktan sonra kesmez, lawfull. Zaten DM yeterince belli ettim aligmenti diyordu en son. Napayım da hunterı kurtarayım, şu NPC yi çekeyim bir yerde diyordu. Ama bence kaybetmeyin o adamı. Çok rahat lvl kazandırır size. Kastırın kendinizi.

Bu kadar sabote yeter, Lunaris kesecek beni :evil:
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

BaneElemental wrote:Ha bu arada, Tomb seb huntersın sanırsam. NPC' ye dikkat et, saygısızlık etme. Ben tanıyorum o NPC sakat. Saygılı olduktan sonra kesmez, lawfull. Zaten DM yeterince belli ettim aligmenti diyordu en son. Napayım da hunterı kurtarayım, şu NPC yi çekeyim bir yerde diyordu. Ama bence kaybetmeyin o adamı. Çok rahat lvl kazandırır size. Kastırın kendinizi.

Bu kadar sabote yeter, Lunaris kesecek beni :evil:
oncelikle tavsiyeler için saol sonralıkla :) bunun yeterince farkındayım ehehe!zaten hunter yada başka bir deyimimle treasure hunter olmanın o tehlike senin bu tehlike benim yay kılıç sallamakla attım ettim demekle olmadığını cok önce anladım.artık dikkat sabır ve gözlemi ön planda tutyorum.yanımızdaki drow npc'si için diyorum bahsettiğin o herhalde.gerçi yukarda geçen o degildi.angelic'i tanırım yoksa zaten:)
neyse bu npc 'ye evet bir saygısız güvensiz tutumum oldu dedim ya npc'lerden gelen kazıklarla karşılaştım daha önce ee alışık gibiyim.dikkatli olmadan yapamıyorum.ve bu npc benden başta fazla güven bekledi.tamammen sorgulanmamayı direk güvenmeyi istedi zordu ama char ince düşünüyor!artık gördüğüm bir takım şeylerden ötürü saygımda var ve bazen belli ediyorum.seviyorum demedim tabi ama saygı duymak zaten doğal bir davranışım benim karakterim için.ve drow bazı hareketleriyle haketti!
zor kazanılan bir saygı.kaç oyundur bizimle ilk kez belki jest şeklinde bir laf etmişimdir ona bu oyunda!görücez daha bizimle.sonunda ne çıkacak kimse bilemiyor ama bir keleek varsa ben o gün hazır olucam :D :D
TOMB
Lunaris
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lunaris »

Ben DM' likten istifa edeceğim. Alıştığım karakterler ölünce kendimi kötü hisseder oldum. :cry:

Klaun ve Thombar' ı saygıyla anıyorum. Gerçekten ölen karakterlerin ardından üzülüyorum.

Ama iki party oynatacağım artık. Umarım ölmezsiniz. Gerçekçi DM' lik akımından uzaklaşsam diyorum fakat prensiplerime ters.

Ayrıca o NPC de gitti. NPC' lere kıymak da zor, oyunculara da. Ama gerçekler işte ne yaparsın Bane Elemental.
Old theory that has been wrong
Power of the universe
Will take me to the place where I belong!
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

1 dakika bu yazıyı okuyanı saygı duruşuna davet ediorum... :cry:
TOMB
utkuy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by utkuy »

savaşçının düşüp de öleni "valhala"ya gidemiyomuş diye duydum doğruluk payı var mı :D
iyi bir seyyahın belirli bir planı yoktur, ulaşmak gibi bir amacı da.
Sylvius
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Sylvius »

Atılan bir critical miss nelere mal oluyor gorduk. Zarı kimse atmak istemeyince bana patladı. Sorumluluk kabul etmek istemezdim ama attık bir kere... Dwarf kardese allahtan rahmet sevdiklerine bassaglıgı...
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

utkuy wrote:savaşçının düşüp de öleni "valhala"ya gidemiyomuş diye duydum doğruluk payı var mı :D
yok ole bisiy kan alacagı olan gider.ozman vay bu dustumu duserken okta yedımı ok havadamı vurdu ok atınca kalbi durdumu dusmeden hemen sonra bunlara goremi yok ole bısey gider bunlar!!!! :mad:
TOMB
utkuy
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by utkuy »

Sylvius wrote:Atılan bir critical miss nelere mal oluyor gorduk. Zarı kimse atmak istemeyince bana patladı. Sorumluluk kabul etmek istemezdim ama attık bir kere... Dwarf kardese allahtan rahmet sevdiklerine bassaglıgı...
ama ufuk dedi "abi bir atıcan" diye :D sen de üstüne bir attın felan komik oldu yani
iyi bir seyyahın belirli bir planı yoktur, ulaşmak gibi bir amacı da.
tomb
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by tomb »

utkuy wrote:
Sylvius wrote:Atılan bir critical miss nelere mal oluyor gorduk. Zarı kimse atmak istemeyince bana patladı. Sorumluluk kabul etmek istemezdim ama attık bir kere... Dwarf kardese allahtan rahmet sevdiklerine bassaglıgı...
ama ufuk dedi "abi bir atıcan" diye :D sen de üstüne bir attın felan komik oldu yani

ya o adam nerlerden cıktı kurtuldu bilseniz.of of of!asıl ozaman ağlardınız ...
TOMB
Post Reply