Cisimlenme imkansız mıdır ?
Bütün bu söylenenler diyelim ki yapılacak türden ve yapılmaya başlandı..Ben tam olarak bunun gerçekleşmesinin mümkün olacağı zamanı merak ediyorum. Yani biz cisimlenme olayını imkansızdan tam olarak ne zaman çıkartabiliriz? 3158 yılında falan mı? Bizi moleküllerimizi ayırarak mı ışınlayacaklar sonra da yeniden birleşecek moleküller??
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Bence de bütün bunlar imkansız.Hızlı araçı anladım da bu tamamen imkansız.En azından canlılar arasında imkansız
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Sanki sen biraz anlamamışsın gibi geldi bana.Darkgnome wrote:Haaaaa demek düşüncelerimiz senin için bu kadar değersiz profösör bayan, mürit başı, gerçekçi kişilik. Demek bizim düşüncelerimiz sizlerin kaale almayacağı kadar anlamsız. İyi hadi bakalım anladık biz anladık.
Dimi diyar anladık biz!![]()
İşte Türkiye bu yüzden gelişemiyor!
Ben mürit başı falan değil, liderim. Eğer istersen sen benim mürit başım olabilirsin.Lixer wrote:Karışmayın müritbaşına, bir bildiğimiz var ki başa geçirdik. İleride dünyayı yok etme makinesi yapacak bana, o makineyle tüm dünya liderlerini tehtid edeceğiz!!!
İmkansızdan çıkabileceğimizi zannetmiyorum. Ã?ünkü bir şey başarılır ve yerine başka sorunlar çıkar. Bu tür şeylerin olmasını beklemek fazla iyimserliktir bence.Daeya wrote:Bütün bu söylenenler diyelim ki yapılacak türden ve yapılmaya başlandı..Ben tam olarak bunun gerçekleşmesinin mümkün olacağı zamanı merak ediyorum. Yani biz cisimlenme olayını imkansızdan tam olarak ne zaman çıkartabiliriz? 3158 yılında falan mı? Bizi moleküllerimizi ayırarak mı ışınlayacaklar sonra da yeniden birleşecek moleküller??
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
-
Ao
- Kullanıcı

Yazıyı Baştan Sona Okudum 4 şey Ã?ıkardım 1-Fizikçi İle şaka Olmaz
2-Fizikçiyle Hemde Kendi Konusunu İlgilendiren şeylerde şaka Olmaz
3-WizardOfQuarks şaka Olmaz Maşallah Her Bir Bilgiyi Ã?atır Ã?atır Sunmuş 4-Işınlanma Olmaz 
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
yaziyi bastan sona okudum ve sunlari cikardim.wizardofquarks 30 tane ukalaca mesaj atip ben herseyi bilirim edasiyla herkese laf yetistirmis.okuduklarimdan anladigima gore kiz olan arkadasimiz dikkat cekmeye calismis bundada basarili olmus.tabi kiz olunca bu pek zor olmamistir.ben senin gibi kizlari cok iyi bilirim.buyuk ihtimalle bieye benzemiyosun sanal ortamda seninle ilgilenecek kisiler ariyosun.senin gibi kendini bise zanneden kaprisli zeki numarasi yapan kizlardan nefret ediyorum.
Cevap 1: Afferim agusto, sen bu yönde devam et. Hatta o uzun yolduluğunda bu site bir durak yeri olsun.
Cevap 2: Süper şaka anlayışı ama keşke yardımcı karakterleri kullansaydın. u şekilde şaka yaptığın anlaşılmıyor.
Cevap 3: Çok ön yargılısın dostum. Bir başlıktaki geyiklere bakarak karakter tahlili yapma.
İstediğin cevabı seç al. Ben 3. yü söylemek isterim ama.
Cevap 2: Süper şaka anlayışı ama keşke yardımcı karakterleri kullansaydın. u şekilde şaka yaptığın anlaşılmıyor.
Cevap 3: Çok ön yargılısın dostum. Bir başlıktaki geyiklere bakarak karakter tahlili yapma.
İstediğin cevabı seç al. Ben 3. yü söylemek isterim ama.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
bence arkadasimiz, konuyu tam algilayamadi, ve konuyla ilgili cevabi yapistiramadi, o yuzden bole bi yola basvurdu, hani konu hakkinda bisey diyemiyorum,bu kizda cok konusmus bari yemiim icmiim onla sakalasiyim die dusundu heralde, hic deilse bole bi mesaj atiyimda, konu dagalsinmi dedi artik nedir, o yuzden bole bi `saka` yapmaya calisdi sanirim..ama unuttugu ufak bi ayrinti var, cogu insanda kendini bisi sanip onune gelene b... atip satasan insanlardan nefret eder 
-
Ao
- Kullanıcı

Çok Fazla Ã?n Yargılı Konuşuyorsun Tanımadığı Bir İnsan İçin Bu Kadar Sert Hitamlarda Bulunman Nezaketen Ayıpagusto wrote:yaziyi bastan sona okudum ve sunlari cikardim.wizardofquarks 30 tane ukalaca mesaj atip ben herseyi bilirim edasiyla herkese laf yetistirmis.okuduklarimdan anladigima gore kiz olan arkadasimiz dikkat cekmeye calismis bundada basarili olmus.tabi kiz olunca bu pek zor olmamistir.ben senin gibi kizlari cok iyi bilirim.buyuk ihtimalle bieye benzemiyosun sanal ortamda seninle ilgilenecek kisiler ariyosun.senin gibi kendini bise zanneden kaprisli zeki numarasi yapan kizlardan nefret ediyorum.
<div>I am the Alpha and the Omega, the first and the last, the beginning and the end, the A and the Z, the one who is, the one who was, and the one who is coming, the Almighty, the Ruler of All.</div><br>
şimdi cisimlenme olayına geri dönersek bence bu ileride mümkün olabilir. Klonlama işi için de bunlar söylenmiyor muydu? Ama tabi biz o cisimlenme olayını görür müyüz yoksa torunlarımızın torunları mı görür orasını bilemeyeceğim.
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Ao
- Kullanıcı

Bencede İmkansız Hatta Daeya Yukarıda Değinmiş Ya Moleküler Parçalara Bölüp Sonra Tekrarmı Birleştirecekler Bana İşte O Kısım İmkansız Geliyor.Belkide şuanki Gördüğüm Yetersiz Teknolojiden Çok Etkilendiğim İçin Böyle Diyorum
agusto, forumda konuşma tarzına dikkat et, birinci yazın senin için ilk uyarıyı alman için yeterli sebepti ve hala devam etmeye çalışıyorsun bu da ikinci uyarı.
Eğer üçüncüyü alırsan bu senin bu sitede devam edemeyeceğin anlamına gelir. İnsanlara karşı saygılı olmayı öğren. Ben de senin gibilerle ilgili sayfalarca yazı yazabilirim ve bunların çoğu senin yaptığın ithamlardan çok daha ağır ama sen muhtemelen wizardofquarks ın yaptığını idda ettği şeyi yapıyorsun. Yani ilgi çekmeye çalışıyorsun. Bunun için de en bayağı yöntemi, yani başkalarına saldırma yöntemini kullanıyorsun.
Ayrıca wizardofquarks la ilgili meseleyi biraz senin için aydınlatayım. Tahmin ettiğin gibi çirkin birisi değil, oldukça güzel bir hanımdır kendisi. İlgi çekme konusuna gelince, eğer bir kadın ilgi çekmek istiyorsa frpworld e gelmez yonja ya ya da onun gibi sitelere gider, ilgilerini çekebileceği onlarca erkeği kolayca bulabileceğinden eminim ama sanırım sen geldiğin yeri şaşırdın, burası frpworld, biz fantastik kurgu seven insanlar burada iletişim kuruyoruz. Sakın bir hata etmiş adresleri karıştırmış olmayasın ? Burası bir paylaşım sitesi ve insanlar bildikleri konuları başkaları ile paylaşır, yani buranın amacı bu. O yüzden insanların bir konuya cevap vermesi gayet doğal
Eğer üçüncüyü alırsan bu senin bu sitede devam edemeyeceğin anlamına gelir. İnsanlara karşı saygılı olmayı öğren. Ben de senin gibilerle ilgili sayfalarca yazı yazabilirim ve bunların çoğu senin yaptığın ithamlardan çok daha ağır ama sen muhtemelen wizardofquarks ın yaptığını idda ettği şeyi yapıyorsun. Yani ilgi çekmeye çalışıyorsun. Bunun için de en bayağı yöntemi, yani başkalarına saldırma yöntemini kullanıyorsun.
Ayrıca wizardofquarks la ilgili meseleyi biraz senin için aydınlatayım. Tahmin ettiğin gibi çirkin birisi değil, oldukça güzel bir hanımdır kendisi. İlgi çekme konusuna gelince, eğer bir kadın ilgi çekmek istiyorsa frpworld e gelmez yonja ya ya da onun gibi sitelere gider, ilgilerini çekebileceği onlarca erkeği kolayca bulabileceğinden eminim ama sanırım sen geldiğin yeri şaşırdın, burası frpworld, biz fantastik kurgu seven insanlar burada iletişim kuruyoruz. Sakın bir hata etmiş adresleri karıştırmış olmayasın ? Burası bir paylaşım sitesi ve insanlar bildikleri konuları başkaları ile paylaşır, yani buranın amacı bu. O yüzden insanların bir konuya cevap vermesi gayet doğal
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
Ruh 4 boyuttanda soyutmudur?
-Evet
O zaman bedenin nerede olduğunun bir önemi varmıdır?
-Yoktur.
Bir beden aynı anda iki yerde de olabilirmi?
-Kuantuma göre evet.
Ruh aynı anda iki yerede de olabilirmi?
-Bence evet.
Ruh bndesizvar olabilirmi?
-Olabilir.
Ruh, DNA gibi, herkeste farklımıdır?
-Evet
O zaman bir insanın ruhunu bir yerden başka bir yere gönderseniz ve ruh 4 boyuttanda soyut olduğundan sıfır zamanda gitse, ardından o noktada tekrar bedebi oluştursa...
Peki beden nasıl oluşacak?
-İnsan hücrelerden oluşur. H0creler ise DNAlardan. DNA ise atomlardan oluşur. Atomları bir arada tutan kuvvet geometrik şekilleridir ve aralarında bulunan boşluk olarak adlandırdığımız sicimler onları ayrı tutar. Ancak bu aradai sicimlerin atomları birbirinden ayıran varlıklarını yok ederek ve bunu istediğimiz atom için yaparsak ortaya ilk insan DNAsını çıkartabiliriz. Aynı şey amino asitler içinde geçerlidir. Her ne ise Bu şekilde katlanarak ilerleme ile sonuçta uygun DNA yapısına sahip insan bedenini ruhun üstüne örer isek o zaman cisimlenme yada ışnlanma dediğimiz şey olabilir.
Atomların doğru şekilde birleşmesini nasıl sağlayacağız?
-DNA gibi kullanacağımız ruh ile.
Atomları brleştirmek için fiziksel enerjiyi nasıl elde edeceğiz.
- 1. Daha önceden gönderilmiş bir makine ile bunu başarabiliriz. Makineyi ise sou-yutlanmış evren ile oraya gönderebiliriz
- 2. O mevkiye doğru enerji biçimini doğru şekilde göndererek. (şu anda bilim adamları radyo dalgaları ile enerji göndererek bir ampulu yakmayı başarmış durumdalar)
RP dışı: Hani burada anlattıklarım kulaktan dolma bilgilerin bir karması idi. Yanlış oldukları kesin ama bu konunun ilk açılma sebebinin bir oyunda kullanılan cisimlenmenin açıklanması için olduğunu düşünüyorum. FRP için bu kadar açıklama yeterli olacaktır görüşündeyim. Ancak şunu söyleyeyim bilimdeki ilerlemeler hep sesizce ilerlemiş ve bir anda olmuştur. O sıçramalardan biri geldiğinde şu anda inandığımız pek çok şey yıkılıp yerine başkaları kurulabilir. Bir kaç sıçrama sonucunda ise belkide bildiğimizden çok daha değişik çok daha doğru ve çok daha ileri bir bilim ile uğraşıyor olabiliriz.
-Evet
O zaman bedenin nerede olduğunun bir önemi varmıdır?
-Yoktur.
Bir beden aynı anda iki yerde de olabilirmi?
-Kuantuma göre evet.
Ruh aynı anda iki yerede de olabilirmi?
-Bence evet.
Ruh bndesizvar olabilirmi?
-Olabilir.
Ruh, DNA gibi, herkeste farklımıdır?
-Evet
O zaman bir insanın ruhunu bir yerden başka bir yere gönderseniz ve ruh 4 boyuttanda soyut olduğundan sıfır zamanda gitse, ardından o noktada tekrar bedebi oluştursa...
Peki beden nasıl oluşacak?
-İnsan hücrelerden oluşur. H0creler ise DNAlardan. DNA ise atomlardan oluşur. Atomları bir arada tutan kuvvet geometrik şekilleridir ve aralarında bulunan boşluk olarak adlandırdığımız sicimler onları ayrı tutar. Ancak bu aradai sicimlerin atomları birbirinden ayıran varlıklarını yok ederek ve bunu istediğimiz atom için yaparsak ortaya ilk insan DNAsını çıkartabiliriz. Aynı şey amino asitler içinde geçerlidir. Her ne ise Bu şekilde katlanarak ilerleme ile sonuçta uygun DNA yapısına sahip insan bedenini ruhun üstüne örer isek o zaman cisimlenme yada ışnlanma dediğimiz şey olabilir.
Atomların doğru şekilde birleşmesini nasıl sağlayacağız?
-DNA gibi kullanacağımız ruh ile.
Atomları brleştirmek için fiziksel enerjiyi nasıl elde edeceğiz.
- 1. Daha önceden gönderilmiş bir makine ile bunu başarabiliriz. Makineyi ise sou-yutlanmış evren ile oraya gönderebiliriz
- 2. O mevkiye doğru enerji biçimini doğru şekilde göndererek. (şu anda bilim adamları radyo dalgaları ile enerji göndererek bir ampulu yakmayı başarmış durumdalar)
RP dışı: Hani burada anlattıklarım kulaktan dolma bilgilerin bir karması idi. Yanlış oldukları kesin ama bu konunun ilk açılma sebebinin bir oyunda kullanılan cisimlenmenin açıklanması için olduğunu düşünüyorum. FRP için bu kadar açıklama yeterli olacaktır görüşündeyim. Ancak şunu söyleyeyim bilimdeki ilerlemeler hep sesizce ilerlemiş ve bir anda olmuştur. O sıçramalardan biri geldiğinde şu anda inandığımız pek çok şey yıkılıp yerine başkaları kurulabilir. Bir kaç sıçrama sonucunda ise belkide bildiğimizden çok daha değişik çok daha doğru ve çok daha ileri bir bilim ile uğraşıyor olabiliriz.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
agusto çıkarsaman oldukça mantıklı. Butip kızlar çok var doğru, frpworldde de bu tip kızlar var ve her ne olursa olsun her tip ortamda var olmaya devam edeceklerdir. Ancak WizardofQuarks dediğin gibi birisi olmayabilir, belki daha yakından tanırsan fikrini değiştirebilirsin.
Ancak benim katılmadığım esas nokta şu ki neden herkes başkasını korumaya çalışıyor?
Farkında değilsiniz ancak bu tip kızlar her zaman bu tip forumlarda başkaları tarafından sizlerin gösterdiği gibi tepkilerle korunurlar. Bu yüzden agusto öyle düşünmekte sonuna kadar haklı. Ben de WizardofQuarks`ı çok severim ancak bu şekilde korumaya çalışarak küçük düşürecek te değilim. Gerekirse kendisi gereken cevabı verir, gerekmediğini düşünürse vermez.
Ancak benim katılmadığım esas nokta şu ki neden herkes başkasını korumaya çalışıyor?
Farkında değilsiniz ancak bu tip kızlar her zaman bu tip forumlarda başkaları tarafından sizlerin gösterdiği gibi tepkilerle korunurlar. Bu yüzden agusto öyle düşünmekte sonuna kadar haklı. Ben de WizardofQuarks`ı çok severim ancak bu şekilde korumaya çalışarak küçük düşürecek te değilim. Gerekirse kendisi gereken cevabı verir, gerekmediğini düşünürse vermez.
Yukarıda yazdıklarımı bir daha okursan sen kazanırsın, okumazsan ben!<br>